לכולם! שנה אזרחית חדשה טובה!!

בשלולית

New member
לכולם! שנה אזרחית חדשה טובה!!../images/Emo65.gif

שתהיה לכם שנה מוצלחת מלאה בריגושים
וסקר קטנטן... מה עשיתם הלילה? איך חגגתם? הייתה נשיקה
? נהנתם? לילה טוב

pain is MY love

New member
מצטרפת לאיחולים!

שתהיה לכולם שנה מ-ד-ה-י-מ-ה! אני הייתי בטי אל וי הלילה חגגתי כאילו אין מחר
שתינו, עישנו, רקדנו, נהנינו... בחצות קיבלתי נשיקות מהחברות שלי אז לא היה לי יותר מדיי אקשן בקטע הזה לאומת זאת בסביבות השעה 2 כשהכרתי את הכדורגלן החדש שלי היה דווקא הרבה אקשן.... אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי...

בשלולית

New member
חחחחחח יפה לך ../images/Emo13.gif

לי האמת היה את הלילה הכי גרוע בחיים... זה סיפור קצת ארוך... אבל יצאתי עם מישהו למסיבה של חברים שלו ------ פחדתי שאני ארגיש לבד... והמממ זה בדיוק מה שקרה הייתי בטוחה שאנחנו הולכים לשם כאילו יחד ותהיה נשיקה וזה... ואז לא רק שהוא השאיר אותי לבד הרבה זמן... והייתי צריכה למצוא את עצמי בין כל האנשים הלא מוכרים האלה... הוא גם נזכר ברבע ל12 לספר לי על חברה שלו החדשה.................. אוקייייייייייייי בלע *מנסה לשכוח!!!!* זה אשכרה היה ה"דייט" או היציאה הכי גרועה שהייתה לי בחיים שלי!

TheWhiteTigris

New member
שנה אזרחית טובה...

לרוב החברים שלי לא היה ראש לצאת לבלות (זקנים או לא?
) אז אני וחבר שלי סתם הלכנו לראות איזה סרט, להעביר את הזמן קצת...

אז ככה..

הייתי בשפיים... רציתי לראות על מי ומה כל המהומה... על מה רוצחים אנשים... לא אהבתי את המועדון אגב... קטן ולא משהו... ורוב הבנות איך אני יגיד.. 60-90-60.... קיצר אותו רגע בדיוק התנשקתי עם השתייה שקניתי...חחח קיצר היה נחמד ... אבל לא יותר ...

שנה אזרחית טובה ../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo70.gif

לי היה אחלה סוף שנה גם יום חמישי וגם אתמול, ועדיין לא נגמר... גם היום אני הולכת לחגוג
וכן, אתמול הייתה נשיקה, ונהניתי

liontamer

New member
שנה אזרחית מאגניבה !!

אני חגגתי עם חברים בקומזיץ בים, עם גיטרה וקאזו.... היה ממש מאגניב נשיקה הייתה לפני זה, אי שם באחד מבסיסי צה"ל... לא יודע עד כמה זה יתפוס.... לאון לא יוצא עם אחיות של חברים

למעלה