לכולם תקשיבו לי פה טוב טוב

לכולם תקשיבו לי פה טוב טוב

תתחילו להוריד תפוזה מה ראיתם מישי חדשה התחלתם להעלות פרופיל?? גועל נפש של אנשים לא חשבתי שזה יהיה ככה ... במקום לדבר יפה ולהסביר מקללים דבר שני מי שקרא לי פאקצה אמאמאמא שלו פאקצה שיבוא מחר לירושלים לרנה קסין וידבר איתי!! ודבר שלישי אני מאוהבת בוו מה לעשות זה מה ישש!!

One Echoe

New member
אכן.

לא שהאלימות שלך יותר ראויה, אבל אמליץ לך לא להתייחס לברוטליות של חלק מהותיקים כאן, מתנשאים מגעילים.

את מאוהבת בו?!

שיהיה לך לבריאות ובואי אני אסביר לך יפה: לא, אין לנו את הכתובת, לפחות לי, וגם אם היה- למה לעזאזל שאני אפרסם את הכתובת ברשת. 2. סורי, יש לי צבא ואין לי איך להגיע לירושלים, ככה שאין לי איך לבוא לדבר איתך, אבל אני אחייה..

Simple Sam

New member
אבל למה שניתן לך?

שתלכי אליו הביתה ותצעקי לו בקולי קולות שאת מאוהבת בו?

Simple Sam

New member
אוקי,ראיתי את ההודעה שכתבת

אז תמחקי את כל התוכן.
אבל עדיין,למה שניתן לך? בכל זאת קצת פרטיות. את יכולה לשלוח לרונן למייל מכתב והוא[אם הוא יראה לנכון]יעביר אותו לאביב. תנסי.

galush29

New member
תראי,

מה את רוצה שנחשוב שאנחנו רואים הודעה "אביב המושלמוש" "אביבוש אהובי" זה לא נשמע לך מהצד כמו איזה מעריצה פקאצית?ובאמת..בלי קטע של להעליב. כיאו את יכולה לאהוב את אביב,להעריך אותו,וכאלה. אבל אני מצטטת מהמילים שלו:"אני לא רוצה השירים שלי יגיעו לבנות פאקצות בנות 14 לבין הרגלים,אני רוצה שיגיע לראש". אם פעם הבאה תחשבי לפני שאת אומרת "ווווואי יש לאביב ילד וזה לא ממני,אני מתה!" :)

סבבה לא נעלבת

סבבה לא נעלבת אבל יש דרך להגיד תדברים!! דבר שני אני מעריכה אותו ואני אוהבת אותו בגלל החומר שהוא כוותב .. דבר שלישי אני לא בתת 14 אני 16 וחצי דבר רביעי אני לא חוזרת בי על מה שאמרתי אני באמת אוהבת אותו ומ=ע=ר=י=צ=ה שלו גם אם בשביל אנשים להעריץ זה סתם מישו מטומטם או לא יודעת מה... ואני עדיין הייתי רוצה ילד ממנו !! דבר חמישי גלוש כשנירשמתי לפה וזה חשבתי שהתגובות יהיו שונות אני לא יודעת איך זה פה יקח לי איזה חודש להבין איך מדברים פה מה הול פה וכל זה .. שייהיה לילה טוב לכולםם!

galush29

New member
אם היית אומרת בצורה

נורמלית,"היי שלום אני חדשה ואני מעוניינת לרשום לאביב מכתב,מישהו יודע מה הכתובת?" אני בטוחה שכולם היו כותבים לך תגובות מקסימות ובורהכה הבאה וכו' וכו'. אבל תחשבי מהצד מה את חושבת שאת רואה את זה בצורה שאת רשמת.זה נשמע דיי זול ופאקצי. בכל מקרה שיהיה לך בכיף, ברוכה הבאה בכל אופן. נ.ב-לא אמרתי שאני שאת בת 14,ציטטתי את דבריו

יודעים מה אתם צודקים

גלוש תודה שפתחת לי תעיניים.. אני יכניס הודעה חדשה ויכתוב נורמליי! וניראה איך התגובות יהיו אם הםישתנו ויהיו בוא ניראה לזה עדינות אז סבבה אבל אם לא זה אומר שמשו באנשים שבפורום הזה דוחה שחצני ומגעיל

galush29

New member
~גאה בעצמי~../images/Emo13.gif

תודה גם לך ישראל;] אגב,מזל טובXD

plane crazy

New member
טוב את בעצמך אמרת

שאת תלמדי עם הזמן איך לכתוב בפורומים ובאיזה שפה והכל.. עכשיו נשאר לך רק לעשות טעויות כמו ההודעה הזאת ולהבין לא לכתוב כאלה שטויות בפעם הבאה.. בהצלחה.

למעלה