לכולם תראו אשלי צבעה לחום כהה ..

rahelm

New member
לכולם תראו אשלי צבעה לחום כהה ..

ת'אמת יותר יפה לה בלונד .. אבל היא יפה בכל מצבבבב

M a n c h y

New member
תגידו,

רק לי זה נראה שמשהו עובר עליה? ולא רק בגלל צביעת השיער...

rahelm

New member
כמה תמונות יפות שלא ראיתי כאן

זה קצת ממזמן שאשלי הייתה בלונדינית

MK and ash

New member
למה?..../images/Emo10.gif

היא ניראת כל-כך מוזר... הרבה יותר מאשר מרי-קייט שצבעה! כשמק צבעה זה היה "וואו" קטן וזהו כי זה באמת נורא מתאים לאופי שלה אבל אש...היא הרבה יותר זוהרת בבלונד.. מיאלה שלא תחמצן- כאילו שתלך טיבעי שזה חום ניראה לי... אבל לצבועה לשחור?? זה ממש מרגיש לי כמו איזה גימיק כזה, לא יודעת, ניראה כאילו היא באמת עושה את זה כדאי להבהיר לכולם שיה ומק שונות ולא בגלל שהיא באמת רוצה את זה, זה פשוט לא מתאים לה! סורי על האורך..=)

MK and ash

New member
לא, זה לא זה

בואי נשים רגע את העובדה שזה חדש לנו בצד, בכל זאת זה לא מתאים לה! אצת מק הייתי הרבה פחות מופתעת כי זה נורא נורא התאים לה ופשוט השתלב אלצה אבל אצל אש זה לא ככה, חוץ מזה שזה נורא כהה- פשוט לא מתאים לה!

All Over You

New member
צבע יפה אבל זה../images/Emo193.gif

טיפה מוזר עליה
לא משנה נתרגל היא עדיין יפה

0rin

New member
מאוכזבת טיפה../images/Emo203.gif

ממש אבל ממש לא מתאים לה! וכמו שנאמר כבר כאן היא לא נראת זוהרת בצבע כהה כמו שנראתה זוהרת בבלונד.. כנראה נמאס לה מבלונד.. כל החיים שלה היא הייתה בלונדינית ואולי גם רצתה להבהיר שהיא התבגרה. ו..תמונה מספר 5 ממש מזעזעת היא נראית שם איום ונורא.. היא נראת אפלה כזאת וכבויה עם צבע כהה.. זה גם עכשיו מן טרנד, לצבוע שיער לחום כהה..גם הילארי דאף צבעה לחום כהה ועוד המון מפורסמות.. ד"א גם לאמא שלי יש צבע כזה בשיער..חחחח XDDD

למעלה