פרק א' של הסיפור שלי../images/Emo6.gif
פרק א' זה היה הלילה הכי מפחיד בחיי, אני הלכתי לבדי ביער ופתאום שמעתי רעשים של ענפים נשברים מהצד האחד שלי, ומהצד השני שמעתי רעשים של קולות מפחידים... אני נבעלתי והתחלתי לרוץ חזרה למחנה שלי, הרגשתי שמישהו רודף אחרי, והמישהו הזה היה גדול, סוף סוף ראיתי את המחנה באופק מיהרתי לרוץ אליו כשהגעתי מישהו תפס אותי ביד ומשך אותי, אני נבעלתי התחלתי לצרוח, ואז הוא השתיק אותי בעזרת חומר מסמם. כשקמתי זה היה בבוא אור השמש, לא זכרתי דבר חוץ מכך שמישהו רץ אחרי, מיהרתי ללכת לחברי ולספר להם הכל. אנחנו היינו חמישייה, כולנו היינו בני 17, בנו לשבוע ימים כדי לנוח מכל הבעיות, ומהבית הספר, אני וליסה היינו החברות הכי טובות, ליסה הביאה את חבר שלה טום ואני הזמנתי את אור ומייקל. אני סיפרתי להם את כל מה שקרה לי התמול בלילה, לא הייתי כל-כך בטוחה שהם האמינו לי, החלטנו להשאיר מזון 20 מ' מהמחנה, ובלילה אנחנו נצא כולנו יחד ונחפש את היצור. כך גם היה בשעה 10 בערב לכחנו פנסים והלכנו ליער בכדי לחפש את היצור, בשעתיים הראשונות לא היה כלום אך למרבה הצער אחרי מספר דקות הוא הופיע הוא צעק וצרח, ורדף אחרינו, אנחנו הגענו מהר למחנה, נכנסנו למכונית וישבנו שם, אנחנו ראינו את הצל הגדולה שלו, אבל לא ראינו אותו, זה היה מפחיד. ביום למחרת אנחנו החלטנו להסתלק מהיער הזה הכי מהר, אבל לא התייאשנו. חזרנו לעירה הקטנה שלנו "טרוביץ'" שנמצאת בשוויצריה. ליסה וטום התחילו לחקור על היער בו ביקרנו. אני, אור ומייקל חזרנו למקום בשביל לבדוק מה קרה אם המזון שהשארנו 20 מ' מהמחנה. יצאנו מהעיירה בשעה שתיים וחצי בצוהוריים הגענו למקום כעבור חצי שעה. כשהגענו היינו עדיין מפוחדים, אז נשארנו מספר דקות בתוך המכונים, כשהיינו בטוחים בכך שהמקום שקט ורגוע, יצאנו מהמכונית והלכנו לבדוק את המקום שהמזון שהשארנו בו את המזון. היינו מופתעים לגלות שהמזון לא היה שם, אך היו שם עקבות של מישהו, העקבות היו ענקיים ומוזרים, מיהרנו לעשות העתק של הכף הרגל, ולחזור לעיירה. איך שהגענו לעיירה, הלכנו מהר למעבדת "דיוק" אשר מתעסקת בחיות יער. פרופסור מייק יצא לפגוש אותנו, לפני שהתחלנו להראות לו משהו אנחנו הצגנו ת'צמינו, הסברנו לו כל מה שקרה... והראינו לו את העתק של הכף הרגל. אחרי שעתיים של ניסויים וחיפושים הפרופסור אמר לנו שהכף רגל שייכת ל"ביגפוט" אשר נכחד לפני הרבה מאוד שנים. מיהרנו לשאול את הפרופסור:" מי זה ביגפוט?" הפרופסור הראה לנו את כף הרגל שלו (כף הרגל של ביגפוט), ואת הכף הרגל של בני האדם: ההבדלים היום גדולים: בצד ימין זאת הרגל של בני אדם, בצד שמאל זאת הרגל של ביגפוט. גודל של הרגליים הוא 13 סמ'. רגל של בני האדם היא רגל של מבוגרים, רגל של הביגפוט היא רגל של ילדים בני חודשיים- שלושה חודשים. הרגל של החיה היו מעוגלות טיפה. והאצבעות של הרגל היו גדולות ושמנות. מייקל מיהר לכתוב את כל ההסבר של הפרופסור על הדף, כשהוא סיים לכחנו את הכף הרגל שלנו ואת ההסבר והלכנו לספריה לליסה וטום. כשהגענו שלחתי את אור ומייקל לחפש חומר על ביגפוט. אני הלכתי לליסה לשאול איזה חומר הם מצאו. ליסה סיפרה לי שבשנת 1878 היער של עיירת טרוביץ' היה מלא בחיות מיוחדות... ואחת החיות היו ביגפוטים, ובשנת 1879 הגיע ליער אדם בשם ג'יימס דרימבר. הוא חקר על היער, ובהיותו חודש בעיירה, הוא החליט ללכוד אד את הביגפוטים בשביל לעשות ניסויים עליהם במעבדה שלו. אכן הוא הצליח לטפוס את כל הביגפוטים במלכודת מיוחדת והוא הרג אותם, רק ביגפוט אחד ניצל לא להרבה זמן כי ג'יימס דרימבר הצליח לטפוס אותו ולעשות עליו ניסויים במעבדה. כעבור שנה בדיוק לא ראו את ג'יימס או את הביגפוט יותר... המשטרה חשבה שהם מתו אך גם את הגופות שלהם לא מצאו. אני הבנתי שהצל שראינו אתמול בלילה זאת הייתה הצל של הביגפוט האחרון, וכנראה הוא רצה לנקום. הבנתי שהדרך היחידה היא להתמודד עם הפחד להישאר ביער ולגלות מה קורה ביער הזה! אחרי מס' דקות אני, ליסה וטום הלכנו לאור ומייקל לשאול איזה חומר הם מצאו על הביגפוטים- הם אמרו לנו שבשנת 1879 שכל הביגפוטים חוץ מאחד נכחדו, והאחד והיחיד שהצליח לשרוד נעלם אחרי שנה ומאז אף אחד לא ראה ולא שמע ממנו. חזרנו הביתה קצת מאוכזבים.... אבל לאור עלה רעיון נחמד.... נפגש מחר בשעה 9 בערב בבית העלמין (זה בית זרוק שמצאנו אותו ואימצנו אותו בשבילנו, אנחנו נפגשים שם הרבה.) ונעשה עילוי נשמה של הפרופסור ג'יימס דרימבר. כולנו הסכמנו והלכנו לישון. ביום למחורת באמת כולנו דייקנו ובאנו בזמן אל הבית העלמין בשעה 9 בערב. טום לא היה כל-כך בטוח במה שהוא הולך לעשות, אם זה בסדר לעשות את זה בכלל... אז הוא שאל אותנו:" בשביל מה אנחנו הולכים לעשות עילוי נשמות." אנחנו ענינו לו:" אנחנו לא יודעים מה קרה שם באותו הלילה עם הפרופסור והביגפוט, בגלל זה אנחנו הולכים לגלות את זה ולהרגיע את הנשמות שלהם בכדי שהם יוכלו לנוח בשקט ולא להפחיד אנשים." אחר שגמרתי להגיד את הדברים האלו הייתה את ההסכמה האחרונה של כל אחד מאיתנו. בשעה 9 וחצי התחלנו לארגן את החדר: