לכולם!

shanyz

New member
לכולם!../images/Emo24.gif

ערב טוב!:) אני לא מאמינה שאני פה כשאני יחיבת ללמוד למבחן בהיסטוריה! טוב אבל יש כמה דברים שנאי ח-י-י-ב-ת- לשאול!:) אוקי לא לצחוק ולחשוב שאני ילןדה מפגרת.. אבל.. למה בסדרה אף פעם לא הזכירו שזינה או גבי במחזור!? חחה..:) כאילו הן גם נשים!!!! מה, אין להן מחזור!@? פשוט מתעלמים מזה בסדרה? אוקי, אולי לא צריכים להראות לנו כל פעם איך הן מתמודדת עם זה, אבל נניח אולי בפרק "יום בחיים" יכולו להכניס את זה.. ואגב, מה באמת הנשים עשו בתקופה ההיא!? הרי לא היו תחבושות וטמפונים.. מה עשו!!??!?!?!?!?!?!?! שיווו..! וגם, אתם יכולים להגיד לי במדיוק איזה תקופה מדובר.. כאילו, זאת התקופה של לפני הספירה? אחרי? =) אני לא מבינה באיזה תקופה בדיוק מדובר... וגם.. איף זינה וגבריאל יכולות להיות כאלה חזקות ונמרצות שהן בקושי אוכלות!? הן אוכלות אולי פעם ביום ,איזה דג מסכן... איך הן מצליחות ככה להיות חזקות1? ועכשיו השאלה היא על זינה, הרבה פעמים בלילה, היא לא ישנה כזה, היא ערה כל הלילה מסיבות שונות.. איך היא לא מתעייפת!? (איזה שאלות מעצבנות אני שואלת, הא? חההה) ו... עכשיו שאלה שסתם לא קשורה.. לסאברים שביניכם וגם לשיפרים.. נראו לכם שזינה וגבי שכבו פעם!?!?!?!?!? (אני חושבת שלא, ואני מקווה שלא:) ) =) ו... מי נראה לכם גם הכי השפיע על הדמויות? כאילו חוץ מאחת על השניה.. מי נראה לכם הכי השפיע על גבריאל (חוץ מזינה) ומי השפיע הכי הרבה על זינה (חוץ מגבי)? בבקשה תענו לי, על הכל:) תודה=)

ענבר1

New member
אני בהלם מהשאלה הראשונה...

לא הראו אף פעם את מה שביקשת כי...לכול דבר יש גבול!!!!!!!!!!!!!!!!! על איזה תקופה מדובר? אני מהמרת תור הזהב של יוון אבל מצד שני הם מערבבים הסטוריה לגמרי אז אל תתפסי אותי במילה.. איך הן חזקות? בזכות חיזוקים של הדס סתם בצחוק כנראה הם מתעמלות מהמכות שהם מחטיפות זינה ..הממ יש לה בעיות שינה אז היא אף פעם לא ממש ישנה..חחחחח הן לא שכבו!!!!!!!!!!!!!!(לא לרצוח אותי כול אחד ודעותיו...) לדעתי המוות של אחיה של זינה נו מה שמו ליסיסי ווטאוובר נו אל תהרגו אותי הכי השפיע עליה ומי השפיע הכי אחת על השניה לדעתי במידה שווה לפרוטוקול אציין שיש לך שאלות יוצאות דופן...לטוב ולרע

shanyz

New member
חחהה לא התכוונתי שממש יראו אותן

במחזור!!!!! =S התכוונתי, שאף פעם לא הזכירו.. כאילו, לא היה אף פעם מצב, שנניח גבריאל לא הרגישה טוב ואמרה: "אני במחזור"... ותמיד, כשהן מתרחצות להן בבריכה, אגם, אמבטיה ולא משנה, איכשהו הנושא הזה נעלם.. וברור שיש גבולות.. אבל אפשר להזכיר איזה מילה.. לא באמת להרראות לנו ממשי מה קורה!!

ברודי

New member
למה זה עבר גם לי במוח..פעם...

רק שאני משוכללת יותר. מעניין יותר איך לוסי ורנה הסתדרו עם זה. עזבי זינה וגבי. יש דברים שלא נוגעים בהם. תקופה.. נראה לי לפני הספירה... הם חזקות מרוב המסעות וההליכה ברגל... והם גם מתאמנות.. פשוט ש.. את לא רואה את זה. המצלמה לא איתם 24/7 זינה..ישנה..רק שיש לה נטיות לקום מכל רעש קטן... (מסכנה כשהיה לה כינים עם הרעש שהם עשו... בטח לא ישנה) זינה וגבריאל כ"כ שכבו. אני יכולה לתת לך תאריכים אם תירצי. ומי השפיע על מי מה מו. נשמור את זה לענבר.. תיראי איזה יופי איך היא מתמודדת עם זה...

ענבר1

New member
חח בול רק בדימיון שלך הן שכבו..

סליחה התכוונתי פ נ ט ז י ו ת הכינים של זינה והריר של גבריאל היה כול כך מצחיק....רק מלחשוב על זה יש לי חיוך תגידו מה השתגעתן??????? שיראו אותן במחזור או יזכירו??????. נראה לי גם לטלווזיה יש גבולות...

shanyz

New member
אני לא מבינה למה את לוקחת את זה

כזה קשה.. זה כולה מחזור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הביג דיל!? אי אפשר להגיד את המילה מחזור בטלויזיה? גבריאל לא יכולה להגיד לזינה פעם אחת: אוי זינה, נאי לא מרגישה טוב, אני במחזור"... מה פסול במילה הזאת, אני לא מבינה.. וחוץ מזה, אני לא חושבת שצריך להתעלם מדברים.. כאילו סבבה וזה מראים תוכנית, אבל זה חלק מהיומיום, חלק מהמציאות של נשים, ולדעתי צריך לתת לזה יחס קטנטן, רק אם זה 4 מילים מסכנות: אוף, זינה אני במחזור, או להיפך: "אוף גבריאל אני במחזור".. לא צריך להראות לנו בדיוק מה הן עושות עם הדם שלהן! רק שיזכירו את זה כי אי אפשר להתעלם מזה.. ו... אפשר לקבל אולי תשובה? כאילו משיהו יודע באמת מה עשו בתקופה ההיא? (לאוו דוקא בזינה בתוכנית, בכלליות בתקופה של פעם פעם)

shanyz

New member
אופס...../images/Emo4.gif

מצטערת אם זה יצא כזה תוקפני
פתאום אני קוראת את זה ואני רואה שכתבתי קצת כזה... אממ... מוזר:) חחהה מתנצלת!

ברודי

New member
הי, אני ציינתי שאין מצב שיראו את זה

באשכרה יש גבולות, לא רק בנות רואות זינה יש גם בנים. מסכנים... הבורות היא מתנה לפעמים. אני טוענת שגבריאל וזינה שכבו ולא משנה כמה פעמים תכתבי את זה (
) אני רוצה לראות אותך מצליחה להוכיח לי שלא. נאאא את לא יכולה!! יופי... סיכמנו את זה!

ענבר1

New member
חח בול רק בדימיון שלך הן שכבו.....

סליחה התכוונתי פ נ ט ז י ו ת הכינים של זינה והריר של גבריאל היה כול כך מצחיק....רק מלחשוב על זה יש לי חיוך תגידו מה השתגעתן??????? שיראו אותן במחזור או יזכירו??????. נראה לי גם לטלווזיה יש גבולות...

בקשר לקטע עם המחזור, אני אתעלם.

בקשר לעובדה שזינה וגבריאל שכבו? הממ... קודם כל, בתור סאברית לשעבר, ובי טקסטואלית נוכחית, פעם האמנתי שכל פעם שיש FADE OUT, הן עושות איזה משהו... חחח. בכל מקרה, כבר ציינתי פעם שעד שלא נכנסתי לקטע של זינה באינטרנט, לפני שגיליתי על הסאבטקסט, הייתי בטוחה שהן סתם חברות טובות, אבל נשמות תאומות... בכל מקרה, נתייחס לשאלה (focus, michali, focus!) אני חושבת שהן שכבו, ברצינות. אמרתי כבר, שאני לא מייחסת חשיבות לקטע הזה של הסאבטקסט ולא חושבת שהן לסביות או משהו, אני חושבת שדווקא היה הרבה יותר מגניב אם זינה הייתה עם הרקולס, וגבי הייתה נשארת נשואה לפרדיקוס, או במקרה הטוב, היא הייתה עם איאולס... (סורי, לא יכולה לראות את זינה וארס ביחד!) אני חושבת שהן כן שכבו, אבל לא במובן של סקס, במובן של אהבה... הנשיקה בFIN (סליחה, העברת מים... וואטאבר!), גם אם זה היה אמור להיות העברת מים, זה בסופו של דבר הפך לנשיקה. איך שגבי מתרוממת מזינה, ויש ניצוץ כזה של אור, וזינה עדיין עוצמת את העיניים, שואפת את האוויר לתוך הריאות, סורי! לא התכוונתי שזה ייצא איזה סיפור אירוטי או משהו...
בכל מקרה, הן אוהבות אחת את השנייה כל כך, בצורה כזאת נאמנה ומדהימה, עד שאני בטוחה שהן כן שכבו, ושוב, לא במובן של סקס, במובן של... אהבה...
. לא הגיוני ששתי בחורות נמצאות בשטח כל כך הרבה זמן, כל לילה ליד המדורה, והן פשוט נותנות ליצרים שלהן לשטוף אותן... זינה אוהבת את גבי, גבי אוהבת את זינה, מה יש פה לחשוב אפילו? לא יכולה להגיד שהן שכבו המון המון פעמים, פעם אחת מספיק... ו... אם הייתי צריכה לבחור פרק שזינה וגבריאל שכבו בו, אז ללא ספק Fins Femmes and Gems... בקשר לשאר השאלות, אני אשתדל לענות... זינה כמובן מתאמנת ומתעמלת, ואני חושבת ברצינות שלגבי פשוט יש כוחות נפשיים מאוד מאוד חזקים, אם היא הצליחה לשרוד את כל מה שהיא עברה. בקשר לאוכל, הן פשוט לא חזירות... אוכל זה פרט שולי, פשוט בחרו להתעלם מזה. אם אני זוכרת נכון, גם תמיד מראים אותן רק מבשלות או משהו. חוץ מהפרק הזה שגבי אכלה את התמנון, ושזינה זוללת בAnimal Attraction, ומידי פעם גם בפרקים אחרים לוקחת איזה ביס מתפוח, או איזה משהו... (מה זה היה בBTDT??), הן לא אוכלות. שיהיה להן לבריאות!:) התקופה היא כמובן... בלתי ניתנת לספירה. עקרונית, התקופה של יוליוס קיסר הייתה לפני הספירה אם אני לא טועה, אבל לא בהרבה לפני הספירה. גם כל מיני דברים שקורים בקטעים מסויימים בלתי ניתנים להגדרה. למשל, הקטע של דוד וגוליית היה הרבה הרבה לפני הספירה, וכולה שתי עונות מפרידות בין זה לבין עקדת יצחק, כשבמקור הפרידו כמה אלפי שנים... אי אפשר לדעת למען האמת. בקשר למי נראה לי שהשפיע על הדמויות, אז יש הרבה... בעיקרון על זינה השפיעו הרבה דמויות, תלוי באיזה כוונה את שואלת...
לאו מה השפיעה עלייה בצורה חיובית, לימדה אותה הרבה דברים על האור ועל סודות החיים.
אלטי השפיעה על זינה בצורה שלילית ביותר, ולימדה אותה את סודות האופל, ששימשו אותה אח"כ בצורה חיובית.
הרקולס השפיע על זינה לטובה, מה שגרם לה אח"כ לפגוש את גבריאל.
ארס גם השפיע על זינה. לא ברור מתי ומה, אבל ידוע שהיא קיבלה ממנו את צ'אקרם האופל.
יוליוס קיסר גם השפיע על זינה, הוא גרם לה לבחור במוות.
סולן גם השפיע על זינה, אפילו בתור תינוק. היא ברחה מהדרך שלה, והפכה ללוחמת פחות כעוסה אך לא יותר רחמנית.
בוריאס גם השפיע על זינה, הוא העניק לה את סולן, והרבה מאוד אהבה. גם צבא גדול ולוחם, והרבה ערים תחת כבישתם.
סיאן גם השפיעה, בצורה דיי חיובית. היא גרמה לזינה לראות את הצד האמזוני שבה.
איב גם השפיעה מאוד חזק על זינה, בלידה שלה, וגם אח"כ בתור ליוויה ושוב בתור איב. כשאיב נולדה, זינה עשתה הכל בשביל להגן עליה, ואח"כ ליוויה גרמה לזינה רצון מאוד חזק לנקום, ושוב, כשאיב חזרה, זינה שוב הגנה עליה, בכל האמצעים וגם כשהיא גילתה שאיב היא השליחה של איליי...
הופ וקאליסטו גם השפיעו על זינה, כל אחת בנפרד וביחד. הן רצחו את סולן, וגרמו לקרע ענק בין זינה וגבריאל.
איליי גם השפיע. הוא עזר לזינה לבחור את דרך הלוחמים. ועכשיו, מי השפיע על גבריאל.
קודם כל, כמובן שהופ השפיעה עליה בצורה מאוד גדולה כשהיא נולדה, ואח"כ כשהיא שוב גרמה לסכסוך בינה ובין זינה.
קאליסטו כמובן, היא גרמה לגבריאל לרצות לרצוח אותה, כשגבריאל מעולם לא ביקשה לדעת להשתמש בחרב, מלבד בdreamworker כשהיא עדיין הייתה כל כך תמימה...
פרדיקוס השפיע עליה, גרם לה להתמסד ולעזוב את חיי הנדודים עם זינה, לתקופה קצרה מאוד.
דייהאק (החרמן
), קפזר (איך שלא אומרים את השם שלו) והבחורה שגבריאל רצחה בthe deliverer השפיעו עליה באותה מידה. מדייהאק גבריאל נכנסה להריון, קפזר הכריח אותה להרוג, והבחורה שהיא הרגה שינתה לה את כל החיים... (לפי הסדרה אפשר להבין שכשרוצחים מישהו, זה משנה את כל החיים. בהתחלה גבריאל, אח"כ ג'וקסר בthe convert. בקיצר, kids, don't try this at home)
בעצם, כשאני חושבת על זה, גבריאל נדלקה על מלא בחורים, ותמיד הם מתו. או גססו או משהו, ותמיד זה השפיע עליה.
באיזשהו מקום, גם אפרודיטה השפיעה על גבריאל. לא יודעת איך בדיוק, אבל היא השפיעה.
אבל אחד האנשים שהכי שינה לה את החיים, זה ללא ספק, איליי, גרם לה לבחור בדרך האהבה, עם רצון לרפא ולעזור לכל העולם (בולשיט!) אני מקווה שזה ממצה הכל... כמו שאמרתי, מהקטע של המחזור, אני אתעלם. יום טוב!
(גם לילה...)

shanyz

New member
איזה יפה כתבת!../images/Emo45.gif

:) כתבת את זה בצורה נורא יפה...חחה..:) אמממ מה זה צ'אקרם האופל..? ו... לדעתי גם אמא של זינה השפיעה עליה. בהתחלה כשהיא לא הסכימה לקבל אותה בפרק הראשון, זה השפיע עליה כזה...להבין יותר שמה שהיא עשתה לא בסדר. וגם לכל אורך התוכנית, היא השפיעה עליה:)

ברור!

צ'ארקם האופל... זוכרת את הפרק chakram? יש שם שני צ'אקרמים, אחד הצ'אקרם של האור והשני הצ'אקרם של האופל, וזינה מאחדת את שניהם בסופו של דבר, מה שמרכיב את הצ'אקרם החדש (בלע, שונאת אותו)... אמא של זינה כמובן השפיעה עלייה, וגם השר מלחמה הזה שכבש את העיר שלה, וגם לייסיוס (אח שלה) מאוד השפיע עלייה... שכחתי לכתוב את שלושתם... טוב, זה היה באמצע הלילה... תודה על המחמאות *מסמיקה*

*neta*

New member
מה זה אומר שכבו במובן של

אהבה ולא במובן של סקס? ולמה לדבר על יצרים שלא ניתן לשלוט בהם? מה אם אין יצרים..? ולגבי אוכל/שינה וצרכים אחרים..הסדרה היא 41 וחצי-42 דקות, יש עלילה לכל פרק (אוקיי לרובם
) וכל פרט בפרק הוא משמעותי, ולא יתחילו לראות אותן ישנות 5 שעות או מבשלות כאשר זה לא תורם לעלילה..

זה אומר ש...

בתקופה שלהם שם, הייתה רק לסבית מוצהרת אחת או משהו כזה, אני כמובן מדברת על סאפו, הם לא ידעו מה זה לסביות, ולא ידעו משיכה לבנות. כמו למשל בתנ"ך, דוד ויהונתן כן נמשכו זה לזה, עובדה שדוד אומר "נפלאה לי אהבתך מאהבת נשים" או משהו כזה, לא זוכרת ת'ציטוט המדוייק ואני בטח שלא אלך לבדוק עכשיו. מבחינתם, אין פה משהו לא בסדר, למרות שברור להן באיזשהו מקום שה"נורמה" היא בעצם אם את אישה תיהי עם גבר (בולשיט!). תראי, יש כמה סוגים של סקס. נגיד, בUnchained heart למי שראה (הפרק האחרון שזינה הופיעה בהרקולס לפני שהתחילה הסדרה), היא והרקולס שוכבים. אבל זה לא שהם ******* איזה **** פראי... הם עושים את זה ברגש, ברכות, ובהמון המון אהבה... גם בEternal Bonds ובAmphipolis under siege רואים אותה עם ארס. אמנם בEB זה רק חלום והכל, אבל רואים שם שהתשוקה שיש ביניהם משחקת חלק יותר נכבד מאשר האהבה... אני חושבת שאצל זינה וגבריאל זה היה קטע של אהבה הרבה יותר עמוקה מזה... וחוץ מזה, לנדוד ביחד שש שנים... PA-LEASE! ובקשר ליצרים, אני מבינה שיכול להיות שאולי אין... אבל אחרי שאת רואה את זינה עם ארס בפרקים שציינתי קודם או עם יוליסס או עם הרקולס, או עם כל דבר אחר, גם בHeart of Darkness קשה להאמין שלאישה כזאת אין יצרים...

shanyz

New member
אוו...אמפילוליס תחת מצור..../images/Emo99.gif

איזה פרק יפה!

ענבר1

New member
אני מוחה!!!

אני חושבת ששתי נשים יכולות להיות החברות הכי הכי טובות בעולם ושיהיה ביניהן אהבה עמוקה וחזקה שתהיה עדיפה על גברים ועדיין להיות סטרייטיות לחלוטין....

gabrielle

New member
אני לא חושבת שהן שכבו...

בעצם לא יודעת. לא מעניין אותי ת'אמת. אבל אני חושבת שלא.

למעלה