בקשר לקטע עם המחזור, אני אתעלם.
בקשר לעובדה שזינה וגבריאל שכבו? הממ... קודם כל, בתור סאברית לשעבר, ובי טקסטואלית נוכחית, פעם האמנתי שכל פעם שיש FADE OUT, הן עושות איזה משהו... חחח. בכל מקרה, כבר ציינתי פעם שעד שלא נכנסתי לקטע של זינה באינטרנט, לפני שגיליתי על הסאבטקסט, הייתי בטוחה שהן סתם חברות טובות, אבל נשמות תאומות... בכל מקרה, נתייחס לשאלה (focus, michali, focus!) אני חושבת שהן שכבו, ברצינות. אמרתי כבר, שאני לא מייחסת חשיבות לקטע הזה של הסאבטקסט ולא חושבת שהן לסביות או משהו, אני חושבת שדווקא היה הרבה יותר מגניב אם זינה הייתה עם הרקולס, וגבי הייתה נשארת נשואה לפרדיקוס, או במקרה הטוב, היא הייתה עם איאולס... (סורי, לא יכולה לראות את זינה וארס ביחד!) אני חושבת שהן כן שכבו, אבל לא במובן של סקס, במובן של אהבה... הנשיקה בFIN (סליחה, העברת מים... וואטאבר!), גם אם זה היה אמור להיות העברת מים, זה בסופו של דבר הפך לנשיקה. איך שגבי מתרוממת מזינה, ויש ניצוץ כזה של אור, וזינה עדיין עוצמת את העיניים, שואפת את האוויר לתוך הריאות, סורי! לא התכוונתי שזה ייצא איזה סיפור אירוטי או משהו...
בכל מקרה, הן אוהבות אחת את השנייה כל כך, בצורה כזאת נאמנה ומדהימה, עד שאני בטוחה שהן כן שכבו, ושוב, לא במובן של סקס, במובן של... אהבה...
. לא הגיוני ששתי בחורות נמצאות בשטח כל כך הרבה זמן, כל לילה ליד המדורה, והן פשוט נותנות ליצרים שלהן לשטוף אותן... זינה אוהבת את גבי, גבי אוהבת את זינה, מה יש פה לחשוב אפילו? לא יכולה להגיד שהן שכבו המון המון פעמים, פעם אחת מספיק... ו... אם הייתי צריכה לבחור פרק שזינה וגבריאל שכבו בו, אז ללא ספק Fins Femmes and Gems... בקשר לשאר השאלות, אני אשתדל לענות... זינה כמובן מתאמנת ומתעמלת, ואני חושבת ברצינות שלגבי פשוט יש כוחות נפשיים מאוד מאוד חזקים, אם היא הצליחה לשרוד את כל מה שהיא עברה. בקשר לאוכל, הן פשוט לא חזירות... אוכל זה פרט שולי, פשוט בחרו להתעלם מזה. אם אני זוכרת נכון, גם תמיד מראים אותן רק מבשלות או משהו. חוץ מהפרק הזה שגבי אכלה את התמנון, ושזינה זוללת בAnimal Attraction, ומידי פעם גם בפרקים אחרים לוקחת איזה ביס מתפוח, או איזה משהו... (מה זה היה בBTDT??), הן לא אוכלות. שיהיה להן לבריאות!

התקופה היא כמובן... בלתי ניתנת לספירה. עקרונית, התקופה של יוליוס קיסר הייתה לפני הספירה אם אני לא טועה, אבל לא בהרבה לפני הספירה. גם כל מיני דברים שקורים בקטעים מסויימים בלתי ניתנים להגדרה. למשל, הקטע של דוד וגוליית היה הרבה הרבה לפני הספירה, וכולה שתי עונות מפרידות בין זה לבין עקדת יצחק, כשבמקור הפרידו כמה אלפי שנים... אי אפשר לדעת למען האמת. בקשר למי נראה לי שהשפיע על הדמויות, אז יש הרבה... בעיקרון על זינה השפיעו הרבה דמויות, תלוי באיזה כוונה את שואלת...
לאו מה השפיעה עלייה בצורה חיובית, לימדה אותה הרבה דברים על האור ועל סודות החיים.
אלטי השפיעה על זינה בצורה שלילית ביותר, ולימדה אותה את סודות האופל, ששימשו אותה אח"כ בצורה חיובית.
הרקולס השפיע על זינה לטובה, מה שגרם לה אח"כ לפגוש את גבריאל.
ארס גם השפיע על זינה. לא ברור מתי ומה, אבל ידוע שהיא קיבלה ממנו את צ'אקרם האופל.
יוליוס קיסר גם השפיע על זינה, הוא גרם לה לבחור במוות.
סולן גם השפיע על זינה, אפילו בתור תינוק. היא ברחה מהדרך שלה, והפכה ללוחמת פחות כעוסה אך לא יותר רחמנית.
בוריאס גם השפיע על זינה, הוא העניק לה את סולן, והרבה מאוד אהבה. גם צבא גדול ולוחם, והרבה ערים תחת כבישתם.
סיאן גם השפיעה, בצורה דיי חיובית. היא גרמה לזינה לראות את הצד האמזוני שבה.
איב גם השפיעה מאוד חזק על זינה, בלידה שלה, וגם אח"כ בתור ליוויה ושוב בתור איב. כשאיב נולדה, זינה עשתה הכל בשביל להגן עליה, ואח"כ ליוויה גרמה לזינה רצון מאוד חזק לנקום, ושוב, כשאיב חזרה, זינה שוב הגנה עליה, בכל האמצעים וגם כשהיא גילתה שאיב היא השליחה של איליי...
הופ וקאליסטו גם השפיעו על זינה, כל אחת בנפרד וביחד. הן רצחו את סולן, וגרמו לקרע ענק בין זינה וגבריאל.
איליי גם השפיע. הוא עזר לזינה לבחור את דרך הלוחמים. ועכשיו, מי השפיע על גבריאל.
קודם כל, כמובן שהופ השפיעה עליה בצורה מאוד גדולה כשהיא נולדה, ואח"כ כשהיא שוב גרמה לסכסוך בינה ובין זינה.
קאליסטו כמובן, היא גרמה לגבריאל לרצות לרצוח אותה, כשגבריאל מעולם לא ביקשה לדעת להשתמש בחרב, מלבד בdreamworker כשהיא עדיין הייתה כל כך תמימה...
פרדיקוס השפיע עליה, גרם לה להתמסד ולעזוב את חיי הנדודים עם זינה, לתקופה קצרה מאוד.
דייהאק (החרמן
), קפזר (איך שלא אומרים את השם שלו) והבחורה שגבריאל רצחה בthe deliverer השפיעו עליה באותה מידה. מדייהאק גבריאל נכנסה להריון, קפזר הכריח אותה להרוג, והבחורה שהיא הרגה שינתה לה את כל החיים... (לפי הסדרה אפשר להבין שכשרוצחים מישהו, זה משנה את כל החיים. בהתחלה גבריאל, אח"כ ג'וקסר בthe convert. בקיצר, kids, don't try this at home)
בעצם, כשאני חושבת על זה, גבריאל נדלקה על מלא בחורים, ותמיד הם מתו. או גססו או משהו, ותמיד זה השפיע עליה.
באיזשהו מקום, גם אפרודיטה השפיעה על גבריאל. לא יודעת איך בדיוק, אבל היא השפיעה.
אבל אחד האנשים שהכי שינה לה את החיים, זה ללא ספק, איליי, גרם לה לבחור בדרך האהבה, עם רצון לרפא ולעזור לכל העולם (בולשיט!) אני מקווה שזה ממצה הכל... כמו שאמרתי, מהקטע של המחזור, אני אתעלם. יום טוב!
(גם לילה...)