לכולם

lir42

New member
לכולם ../images/Emo39.gif

אני עברתי ניתוח קיצור קיבה בתאריך 29\07\01 אצל פרופסור חרוזי. אני מאד מרוצה וירדתי כבר 11 קילו ועשיתי את השילוב של הטבעת יחד עם החיתוך של הקיבה. כאשר הייתי מאושפזת בבית חולים נאמר לי שלפרופסור חרוזי יש פורום של קיצורי קיבה בתפוז הגעתי למקום הנכון? תוכלו להפנות אותי למקום הנכון אם זה לא כאן? תודה לירי

RomiVais

New member
ברוכה הבאה לפורום לירי!!! ../images/Emo13.gif

כן... זה המקום הנכון!!
עברת את הניתוח 4 ימים לפני... כל הכבוד על הירידה במשקל!!! מה שלומך ואיך את מרגישה? שיהיה לך סוף שבוע נפלא, רומי

lir42

New member
אני בסדר גמור תודה

שיהיה גם לך סוף שבוע נעים

lia*

New member
שלום לירי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון וטוב שהגעת! יש כאן אנשים נפלאים את כבר תראי בעצמך.. אני עדיין "לפני" אבל מקווה שבקרוב גם אצלי.. סוף שבוע מהנה חמודה! ליה

lir42

New member
תודה חמודה ובהצלחה

רציתי לשאול אותך האם פרופסור חרוזי נמצא כאן?

lia*

New member
אותו עדיין לא ראיתי אבל

מלי (המזכירה שלו) נמצאת כאן לפעמים.. חוץ מזה כתוב שאפשר להפנות שאלות לחרוזי או לצוות הדיאטניות..

lir42

New member
חמודה

אני לא חושבת שמלי תעזור לי או צוות הדאטניות רציתי פשוט להודות לו שוב על היחס שקיבלתי ממנו זה הכל! לירי

רוייקו

New member
לידיעת כולם: פרופ´ חרוזי קורא את

תוכן ההודעות ממקומות שונים (בארץ ובעולם) ואינו מגיב ישירות, משום שלא הצליח להסתדר עם רזי ההקלדה. במקום זה, אתם יכולים להפנות אליו בכותרת "לפרופ´ חרוזי או לדיאטניות" וההודעות יעברו אליו דרך מלי, המזכירה שלו, שגם תחזיר לפורום תשובה ממנו.

gal33

New member
הי לירי, וברוכה הבאה! מה זה חיתוך

של הקיבה? את מתכוונת לטבעת + סיכות/קליפסים?

lir42

New member
היי

כוונתי היא: פתחו לי את הבטן ואת הקיבה שלי חתכו ל2 ממש חתכו עם סכין וכל חלק תפרו עם חוט ומחט. לכל אדם יש קיבה של חצי ליטר לי חתכו את הקיבה ל30 סס ל470 סס. את ה30 סס עשו מעקף וחיברו למעי הדק ובנוסף שמו טבעת זהו ניתוח יחסית ידש בארץ ופרופסור חרוזי ניתח אותי ואני מאד מאושרת ומרוצה. למרות שההחלמה מאד קשה זה שווה כל רגע. למי שבדרך כל עושה ניתוח זה הוא אדם שאוכל בעיקר מתוק. מקווה שהבנת לירי

רוייקו

New member
גלי, ליר עברה ניתוח לקיצור הקיבה

מסוג מעקף קיבה עם טבעת סיליקון קבועה. מדובר בניתוח גדול מאוד, אבל ההישג שלו כפול מיזה של ניתוחי הגבלת קיבה.

gal33

New member
נראה לי שאחרי דבר כזה, גם אם נורא

"מתאמצים" אין ברירה ויורדים במשקל

למעלה