לכולם -

• פותח הנושא Loppy
  • פורסם בתאריך

Loppy

New member
לכולם - ../images/Emo53.gif

בלי לזלזל בקהילה שבנינו כאן בפורום סקי, כפי שבטח רובכם שמתם לב הפורום שקט... בתור מנהל הפורום האחריות היא עליי - להפעיל את הפורום ולעורר אותו מהתרדמת שנפלה עליו פתאום, אבל העונה הנוכחית בכלל לא מקלה עלי בעניין הזה - אין מה לעשות. שלא תחשבו חס וחלילה שאני מאשים אתכם בשקט הזה אבל אני מבקש את העזרה שלכם - תביאו חברים שאתם מכירים שמתעניינים ואוהבים את הנושא, נסו למצוא דברים שמעניינים בסקי גם בקיץ, ספרו בפורום על חוויות שאתם זוכרים מחופשות החורף ותעזרו לפורום שלנו להתקדם ולפעול! אני לפחות, אנסה להפעיל את הפורום כמה שיותר בזמן הקרוב. אם לא נצליח נצטרך לחכות עד לחורף, אז יהיה על מה לדבר...

ErikaG

New member
שלום לכולם!!

אני פחות או יותר חדשה בפורום... מציצה כאן לפעמים מאז שהפורום קיים.. אני מאוד אוהבת סקי! תוך 3-4 ימים למדתי לגלוש.. וגיליתי שזה כיף לא נורמלי!!! בייחוד לחובבת אדרנלין שכמוני..
הפורום באמת שקט מידי.. אבל מה אפשר לעשות? מקווה שהמצב כאן ישתפר קצת..

Loppy

New member
ברוכה הבאה אריקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

כמה זמן את כבר עומדת שם?! (סתם!!!) אז...ברוכה הבאה לפורום סקי! אני דור, מנהל הפורום ואני מקווה שאולי זו תחילתו של גל חברים חדשים בפורום! אנחנו באמת צריכים את זה... אז למרות שאולי כבר ראית כל ההודעות, כיוון ואת "מצוטטת" לנו מאז שהפורום נפתח יש בטאג ליין של הפורום כתובת "חדשים בפורום? בואו להכיר את כולם!" אז את מוזמנת לקרוא ולהכיר את חברי הפורום... וגם את צריכה לספר לנו קצת על עצמך!!! אל תשכחי...

ErikaG

New member
תודה רבה!!!

כמה נחמד!! איזו קבלת פנים! ועוד מהמנהל בכבודו ובעצמו!! וואו!!!
שיערתי לעצמי שאתם זקוקים לזה, אז כתבתי...
טוב, אז שאני אציג את עצמי?? שמי אריקה, בת 18.. כפי שכבר ציינתי, אני מטורפת על סקי
הייתי כבר ב-3 חופשות סקי, הראשונה בצרפת, והשתיים האחרות באיטליה. כבר בצרפת גלשתי במסלולים השחורים.. ביום האחרון שלנו שם.. לא התנסתי עדיין בסנובורד וביגפוט, ומאוד מאוד הייתי רוצה לנסות.. ביגפוט קצת דומה לרולרבליידס, לא? כי אם כן, אז זה אחלה!!!! אני רוכבת ממש ממש טוב על רולר, וחשבתי שיהיה מאוד נחמד לנסות גם ביגפוט - בעיקר בגלל זה!!!! השנה לא הייתי בסקי כי אני בי"ב והיו לי לימודים.. (ועדיין יש) לצערי!!!
וכ"כ רציתי ללכת... כנראה שגם ב-4 שנים הבאות אני לא אלך.. טוב, נו.... מה אפשר לעשות.. אז, זהו.. נעים להכיר את כולכם!!!!!!!

Loppy

New member
בקשר לביג פוט...

את יכולה לפנות ל-GalGula עם השאלה שלך, אני חושב שהיא היחידה שעשתה ביג פוט! אולי בעצם גם אקסטריקס??? לא בטוח...

למעלה