לכולם!

smile2002

New member
לכולם! ../images/Emo53.gif

שלום קוראים לי נועה ואני בת 13 מת"א ואני חדשה פה
ויש לי בעיה ואני מקווה שאולי תוכלו לעזור לי איתה, אז ככה יש ילד אחד בשיכבה שלנו שהוא ואני הידידים הכי טובים ומדברים על הכל חופשי, אבל הוא לא יודע שאני חולה עליו! אני מפחדת להגיד לו את זה שזה יהרוס את הקשר שלנו ואז אני ימות! אבל אני שומרת את זה בבטן יותר משנה ואני לא חושבת שאני יכולה להמשיך ככה. אין לי מושג מה לעשות כי אני פשוט מתה עליו
תעזרו לי! מנועה.

!adidas

New member
היי נועה!

קודם כל את צריכה לבחון מה הוא מרגיש אלייך כדי שלא תהרסי ידידות יפה. אם את רואה שהוא מסתכל עלייך בצורה שונה הוא בכלל רמזים שהוא מרגיש שזה "קצת" נראה יותר מידידות אז לכי על זה. אבל אם לא. .. . אני לא יודעת מה להגיד לך... שווה לך לנסות? כי אם לא... אבל יכול להיות שזה לא יהרוס את הידידות כי נגיד תוכלי להגיד לו לאחר כמה זמן שהתגברת עליו ו(אולי) תחזרו להיות ידידים טובים. מבקשת עוד טיפונת אינפורמציה אם היו רמזים (מצטערת על הבילבול שכל) love&peace adidas

smile2002

New member
אוקיי אז ככה...

במסיבות נגיד הוא נועץ בי מבטים מוזרים כאלה שאני רוקדת עם בנים אחרים שאין לי מושג למה בדיוק... הוא מתקשר אלי הרבה אפילו עם אין לו מה להגיד שגם אני לא יודעת איך לפרש את זה אבל אני פשוט לא יכולה יותר לשמור את זה אבל אין סיכוי שאני יגיד לו זה מצב פשוט ח~ר~א!!!
מחר אני רואה אותו פשוט נראה לי שאני יגיד לו כבר כי אני ממש לא יכולה ככה. מנועה

Alinush*

New member
יש לי עצה!

אמרת שאתם מדברים על הכל נכון?! אז תגידי לו ככה: "אנחנו ידידים כבר_____ שנה, ואני רוצה להיות לא ידידה שלך אלא משהו אחר." עם הוא ינחש שאת רוצה להיות חברה שלו אז לכי עם זה ותיסתכלי טוב על הבעת הפנים שלו..עם הוא יהיה מאוכזב או עצוב אז אל תילכי עם זה אבל עם הוא יהיה עם פרצוף שמח ומותפע לטובה אז אני אומרת לכי על זה!!! עם הוא לא ינחש אז תגידי לו בפירוש מה את רוצה! הרי הוא לא סתם מסתכל עליך נכון?! ועם תיהיה לכם מסיבה בזמן הקרוב אז תבקשי ממנו ריקוד ותספרי לו תוך כדי הריקוד! מקווה שעזרתי לך!
אלינה השרוטה על בלינק!

למעלה