לכולם יש לי אייסי חדש אז תשרשרו כאן הודעות אם המספרים של האייסי שלכם ואני הוסיף אותכם
N netta12 New member 20/12/02 #1 לכולם../images/Emo6.gif יש לי אייסי חדש אז תשרשרו כאן הודעות אם המספרים של האייסי שלכם ואני הוסיף אותכם
לכולם../images/Emo6.gif יש לי אייסי חדש אז תשרשרו כאן הודעות אם המספרים של האייסי שלכם ואני הוסיף אותכם
A A d i d a New member 21/12/02 #6 ענבר 2002 כתבתי לך במסר משהו מאוד חשוב בקשר לתמונה הנוראית שאת שמה בפרטים. תעני לי. נ.ב... זה נקרא הקפצה?
ענבר 2002 כתבתי לך במסר משהו מאוד חשוב בקשר לתמונה הנוראית שאת שמה בפרטים. תעני לי. נ.ב... זה נקרא הקפצה?
א אני רואה כפול New member 21/12/02 #9 הקפצה- הסבר... הקפצה זה כשהודעה שנמצאת בתחתית העמוד ואת רוצה שהיא תהיה ראשונה אז את עושה לה תגובה של לפחות 10 תווים ואז ההודעה קופצת לראש העמוד (מכאן המילה הקפצה...) מה שאת עשית עכשיו נקרא ניצול שרשור...
הקפצה- הסבר... הקפצה זה כשהודעה שנמצאת בתחתית העמוד ואת רוצה שהיא תהיה ראשונה אז את עושה לה תגובה של לפחות 10 תווים ואז ההודעה קופצת לראש העמוד (מכאן המילה הקפצה...) מה שאת עשית עכשיו נקרא ניצול שרשור...
B BalBulaGirl New member 22/12/02 #12 משש מצטערת על השניצל ../images/Emo15.gif אבל שני דברים 1. לא הייתי בשלושה ימים האחרונים מחוברת. האינטרנט התנתק, ולא הייתה אפשרות להכנס לאינטרטנט. אז משעמום עשיתי דוליז אשמח לקבל תגובות... וזהו. ממש מצטערת על השניצל וזה המס´ שלי 178006283
משש מצטערת על השניצל ../images/Emo15.gif אבל שני דברים 1. לא הייתי בשלושה ימים האחרונים מחוברת. האינטרנט התנתק, ולא הייתה אפשרות להכנס לאינטרטנט. אז משעמום עשיתי דוליז אשמח לקבל תגובות... וזהו. ממש מצטערת על השניצל וזה המס´ שלי 178006283