לכולם מה זה שרשור
K keds New member 23/7/02 #1 לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה זה שרשור
M Mery Kate New member 23/7/02 #2 לכולם שאלתי שאלה את ערוץ 22 שאלה ואיך הם עונים לי: שאלה? האם תשדרו את הסרט של מרי קייט ואשלי להגיעה לשם או חופשה בשמש? בבקשה תענו לי תשובה: לא, אין לנו את הזכויות לשידור סרטים אלה.
לכולם שאלתי שאלה את ערוץ 22 שאלה ואיך הם עונים לי: שאלה? האם תשדרו את הסרט של מרי קייט ואשלי להגיעה לשם או חופשה בשמש? בבקשה תענו לי תשובה: לא, אין לנו את הזכויות לשידור סרטים אלה.
A AM16 New member 23/7/02 #6 לאושרת כדי לשדר סרט או סידרה הערוץ צריך לשלם כסף למי שהפיק את הסידרה/סרט כי אם לא המפיקים יכולים לתבוע את הערוץ
לאושרת כדי לשדר סרט או סידרה הערוץ צריך לשלם כסף למי שהפיק את הסידרה/סרט כי אם לא המפיקים יכולים לתבוע את הערוץ
נ נועה הרשקוביץ New member 23/7/02 #4 לשן שן ../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif שרשור זה שמיהו למשל כותב בואו נשרשר תמונות של התאומות הכי יפות...חח סתם דוגמא מראשי: ואז כולם עמכינסים תמונות יפות שלהן בתגובות
לשן שן ../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif שרשור זה שמיהו למשל כותב בואו נשרשר תמונות של התאומות הכי יפות...חח סתם דוגמא מראשי: ואז כולם עמכינסים תמונות יפות שלהן בתגובות