לכולם

לכולם../images/Emo70.gif

תקשיבו נכון שזה היה נחמד עם היה אלבום של p.m.i לתכנית "מזל תאומות"? כמו שיש למורדים ולקטנטנות ועוד...
אז ראיתי שכתוב באלבום המורדים בטופס אחת לכתוב שלולש סדרות שהכי אהובות עלייך, ואז חשבתי-אם מישהו ישיג את הכתובת של האתר של החברה הזאת, נוכל להגיד להם שאנחנו ממש רוצים אלבום לסדרה "מזל תאומות" והאמת היא שאני חושבת על זה זה מאוד מתאים
ואז הפרס יהיה לפגוש אותן
פחחח......הלוואי! טוב בכל אופן אני צריכה מישהו אחראי שימצא את האתר וישלח להם בקשה, מכיוון שאני חיפשתי ומצאתי רק אתרים באנגלית ואניל לא כל-כך מבינה, אז...אריאלה, מוטי, נגה, ועוד...תעשו משהו
כי זה יהיה סו מגניבבבבבבבב

Alexis14

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif

אממ... אני לא חושבת שזה רעיון הכי טוב כי מזל תאומות כבר נגמר, וגם לא הייתה לזה כל כך הצלחה, אבל מה דעתכם על מרי קייט ואשלי בפעולה? זה עוד לא התחיל, ככה אם זה יקרה (לא לפתח תקוות שווא) יהיה להם זמן להכין, וזה גם בערוץ הילדים, ואפשר שהפרס יהיה גם סתם משו- דיסקים, לדוגמה. תביאי לי את הכתובות ואני אשלח להם. טוף?

SupeR BayB

New member
../images/Emo42.gifאפשר בכלל ../images/Emo142.gif

לעשות על התאומות לא חייב להיות על איזהשהי סידרה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifרעיון טוף!../images/Emo45.gif

רעיון טוף מאד אפילו
אבל אין סדרה שלהן שממש הצליחה חוץ מצער גידול בנות וזה היה ממש מזמן... אז לדעתי שלי צודקת- אפשר להציע שיעשו אוסף שירים של הסרטים שלהן, או רק אחד מהסרטים

../images/Emo35.gif

אז זהו...שאין לי ת´כתובת שלהם...... תחפשי בגוגל בשם m.p.i...ותמצאי... אפשר לעשות על טובות השתיים...לא?

SupeR BayB

New member
\שמש| את הכתובת אפשר למצוא ב...

חוברות שהם עושים... בטוח על כול חוברת שהם מייצרים יש ת´כתובת שלהם

דווקא לא...

לא רשום על החוברות שלהם את הכתובת של האתר שלהם... אולי אין להם אתר
ולמוטי- PMI זו חברה שמוציאה בעיקר חוברות של מדבקות ויומנים. היא הוציאה את חוברת המדבקות של הארי פוטר, קטנטנות, המורדים, את יומן קטנטנות, את יומן ספיידרמן, חוברת המדבקות של מפלצות בע"מ ועוד...

למעלה