לכולם!

לכולם!

וואי איזה כיף הלכתי עכשיו לסטימצקי בחולון ושאלתי אותם לגביי הספרים של מרי-קייט ואשלי של 16 המותק והם אמרו שהם יגיעו עוד שבוע יו איזה כיף אני יום ראשון הבא קמה בבוקר ורצה לקנות... מישהו פה קרא את הספרים? איזה ספר הכי יפה? השני נראה יפה משאלות וחלומות גם הראשון נראה יפה אף פעם לא התנשקו וגם השלישי נראה יפה הולכי בדרך שלי טוב הכל נראה יפה חחח נ.ב-זו אושרת מריקייט זה הכינוי שלי אני אצל בת דודה שלי

ashley kate

New member
לאושרת...

היי אושרת מה המצב? אני ממש היום קניתי את הספר הראשון בסדרה ברמת אביב ג´ איפה שרעות הציעה לקנות את הספרים כי שם היא ראתה אותם...הספר השני והשלישי לא היו לצערי לכן הזמנתי במקום אחר התחלתי לקרוא היום קצת מהספר וזה ממש נראה מדהים...שלא לדבר על העטיפה המשגעת רק חבל שהספר הוא מנייר משומש...גם לי אמרו ששני הספרים האחרים יבואו בעוד שבוע אז ברגע שהם יגיעו אני רצה לקנות!!!!!! ותודה רבה לרעות המתוקה שהודיעה לנו על הספרים!

../images/Emo9.gifבבקשה

והראשון הכי יפה מכולם!!!! אני באמצע השני ואני חושבת שהראשון הכי יפה

חשוב לכולם!!!

היום קניתי את הספרים של "סוויט סיקסטין" 2-3 ואת הסרט "להגיע לשם" ויש את הספרים "סוויט סיקסטין" ו "מזל של תאומות" בקניון רמת אביב!!!!

לashley kate

וואי איזה כיף תתחדשי את מבינה את כל מה שכתוב? לי אין בעיה אם אנגלית בגלל שאימא שלי מורה לאנגלית ואני מקבלת 100 בכל המבחנים ובתעודה אני חושבת שזה בגלל שאני רואה סרטים וסדרות של התאומות חח אז אני יותר מבינה אנגלית מקסימום אני לא אבין משהו אז אימא שלי תסביר לי באמת חבל שהספר מנייר משומש אבל לא נורא העיקר שהם בארץ אני רק לא מבינה למה הביאו רק את הספרים האלה ולא גם את כל הספרים של טובות השתיים צער גידול בנות ועוד... אבל זה טוב בכל זאת ובאמת תודה רבה לרעות דרך אגב שכחתי איך קוראים לך... סורי טוב אז דברי איתי יאללה ביי

ashley kate

New member
לרעות...מישל החמודה..ולבובה עם הכנפ

דבר ראשון לרעות...מה שם הספר השלישי בסדרה כי משום מה יש לי שני עטיפות במחשב לספר השלישי והשמות שונים וגם התמונות. לבובה עם הכנפיים-ממש לא נכון! הייתי גם בקניון רמת אביב בסטימצקי ולא היה שם כלום והם אמרו שלא היה להם בכלל... ולמישל החמודה- היי קוראים לי דינה ואני קצת התחלתי לקרוא ואני מבינה מה כתוב מקסימום תמיד יש מילון

לכל מי שצריך לקרוא את זה

איך קנית אם אני קניתי את שני האחרונים?? ולכל מי שיש לו את העטיפה של הספר השלישי ורשום עליה GOING MY WAY זאת עטיפה מזוייפת!! העטיפה המקורית היא THE PERFECT SUMMER ובקשר לנייר ממוחזר- אין ספר אמריקאי שלא עושים מנייר ממוחזר.. ככה זה אצלהם.... זה תמיד ככה!!

HoNeY14

New member
אני שונאת את...../images/Emo67.gif

הדפים האלה!!! הם כאלה מגעילים!

לסקובי דו

היי אני מבה"ס איילון איזה את? איזה נחמד לשמוע שאת כגם מחולון עוד שבוע יגיעו לסטימצקי בסוקולוב הספרים של התאומות אולי ניפגש ונקנה ביחד רוצה?

Scoob¥ Doo

New member
לאושרת!!

אני לומדת במקווה ישראל איפה יש סטמצקי בסוקולוב??

מריקייט

New member
לסקובי דו

איפה שיש את כל החנויות איפה שתוסס וליקוקית וכל החנויות האלה זה במרכז דרך אגב בת כמה את? אם את בכיתה ח אז את מכירה ילדה שקוראים לה רוני הופמן וילדה שקוראים לה מיכל אברהם? וילד שקוראים לו דן גולדשר? וילד שקוראים לו גיא אברהמי? וילד שקוראים לו הדר? מכירה? טוב יאללה ביי

Scoob¥ Doo

New member
לאושרת!

הבנתי!! אני עולה לי´ אז ממש אין לי מושג..... איפה היית ביסודי? נחמד שיש עוד מישהי מחולון!!!! נחמד!

מריקייט

New member
לסקובי דו

היית בביאליק בה"ס חרא אם תשאלי אותי טוב אז נדבר כבר אם את רוצה להיפגש יאללה ביי

באטרקאפ

New member
מישהו...

מישהו יכול להגיד לי בדיוק אילו ספרים הגיעו לארץ?? וכמה הם עולים?

למעלה