לכולם

ק מ י

New member
לכולם

מה קרה למזל תאומות??? הם שמים 10 פעמים את אותו פרק והן כבר לא גדולות!!!! מישהו יכול להגיב או לענות לי?? porfavor!!!!!

אין לי מושג...

tck בעיקרון הם סיימו לשדר את כל הפרקים ועכשיו הם ממש מחרבשים פרקים ולא בסדר הנכון שהפרקים צריכים ליהיות... יש לי YES וב-YES יש לוח שידורים אז רשום שם את השמות של הפרקים ומספר הפרק וגם התקציר וזה אף פעם לא מה שמשדרים ב-FOX... בתכניות וערוצים אחרים זה מאוד נכון ומדויק... FOX האלה על הפנים...

ק מ י

New member
ל freed from desire

חחח גם לי יש yes ולכל מי שיש לו דיגיטל לא מבין שזה פשוט הרבה יותר טוב!!!!

ק מ י

New member
ל Freed From Desire

בן כמה אתה??? אתה משתתף במשחק טריוויה של קטנטנות??

ואווו...

!!!DONT PUSH IT לא אני לא משתתף בזה... חחחחחח
פעם לפני הרבה שנים הייתי רואה את הפרקים הישנים... בערך עד פרקים 500-600 ומאז אני לא ממש עוקב אחרי זה... אין זמן וזה לא ממש מעניין כבר... (הקטנטנות) חוצמזה זה לא לגיל שלי!!! ונכון YES שליטה אבל הם מניא*** לאללה!!! שלחתי להם אי מייל ובקשתי שיישלחו לי העתק של התכנית של ג´יי לנו ששודרה עם התאומות והם לא הסכימו!!!!! זה לא המדיניות שלהם בגלל זכויות השידור של התכניץ... אוףףףףףף

RinRan

New member
איך אתם יודעים ש"יס" יותר טוב??

כשאנחנו עמדנו לעבור ליס (רק בגלל המחיר...- משלמים פחות...) אז תבל דיגיטל התקשרו אלינו יום לפני שבאו להתקין לנו ואמרו שהם ייתנו לנו את הממיר הכי חדש שלהם (במחיר של ממיר רגיל) ואת כל הערוצים לחצי שנה! אבל מה זה משנה.... זה לא קשור לתאומות...... וד"א- קוראים לזה פוקס קידס ולא פוקס, וכן הם באמת חרא.....

קמי רק לידיעתך...

דיגיטל פי שתיים על יס!!! היה לי יס והם היו כאלה רמאים לא היה שם שום דבר שווה חוץ מכמה ערוצים ערבים מכוערים

למעלה