לכולם

רותם טל

New member
לכולם

יש שיר אחד מסויים שאני זה שיר יפה כדאי לשמוע ולהקשיב היטב למילים... שיר נבואי קוסמי עליז (מילים: עלי מוהר ויוני רכטר, לחן: יוני רכטר) כמו עמוד ענן כך תלך לפני העדר, תבין הכל, תדע, לא תאמר מילה אחת. כמו עמוד עשן תיעלם בתוך החדר, משהו בך יאמר לך: "המשך בדרכך !" כמו שביל החלב שחוצה את השמיים, אתה הולך ישר, לא שם לב לכוכבים שזוהרים כדי לסנוור את העיניים, משהו בך יאמר לך: "המשך בדרכך !" לך, לך ישר, לך לבד, אל תפחד ! או... אל, אל תכעס, לך תמים, לך אחד ! כמו אווז הבר שחולף בשמי הערב, טס בראש החץ, לא נרתע מן המרחק, והאינסטינקט מראה ובורא לו את הדרך, משהו בך יאמר לך: "המשך בדרכך !" כמו בריז´יט בארדו שתפסה כבר את העסק, השאירה מאחור את הטוב ואת הרע, ועל העניינים היא צופה מן המרפסת, משהו בך יאמר לך: "הפסק !!" בלי להתכוון תן לעצמך ללכת, כל החישובים יגמרו מאליהם. כמו העץ שקם לתחיה מן השלכת, משהו בך יאמר לך: "המשך !!!" "לך ישר ! לך לבד ! אל תפחד ! או... אל תכעס ! לך תמים ! לך אחד !" מוקדש לכולכם באהבה

NaDaV18

New member
שיר באמת יפה,אבל תלוי מי מבצע אותו

כי יש כאלה שהורסים אותו ועכשיו אני עף לישון

adam65

New member
אני מכיר שני ביצועים....

אחד של גידי גוב, בתקליט 40:06 (כן עדיין בתקליט) ושל יוני רכטר בדיסק/הופעה "העיקר זה הרומנטיקה". שניהם ביצועים טובים.

למעלה