לכולם

shanyz

New member
לכולם

בטח כבר טרנתם את מה שאני הולכת לשאול אבל מה הפרק האהוב עליכם? ואם יש לכם תמונה מהפרק זה יהיה נחמד לראות =) לי אין פרק אחד אהוב.. אבל בין הפרקים האהובים עלי זה: between the lines the bitter suite הפרק שיש לגבריאל יומולדת וכל הזמן הן עובדות אחת על השניה, פרק מצחיק!! אממ לפי מה שנאי זוכרת מפעם את הפרק: a day in alife משהו כזה... אממ את הפרק האחרון!! שלא הפסקתי לבכות בו!! גםא רחי 4 שעות שזה נגמר המשכתי לבכות!!! =) ו...אמממ זה מה שעולה לי כרגע בראש:) אבל היו המון פרקים שאמרתי לעצמי כזה "שיו זה הפרק הכי יפה" חחה אולי אני אזכר אם אני אראה מה אתם תכתבו!! אז תכתבבווווו להיתראות לכולם!! אני אשים עכשיו כמה תמונות..:)

shanyz

New member
אהההההההההה

גם אהבתי את הפרק שקליסטו פגעה עם הצ´אקרם לזינה בגב והיא נפלה, ואז גבריאל רצחה וזה...

shanyz

New member
נזכרתי בעוד פרק אהוב במיוחד!!

who´s gorkan!!! פרק מממממממממש יפההההההההההההההההההההההה ממש אהבתי את הקטע שוירג´יל (זה היה הוא נכון!?) לקח את זינה "כשפחה" כדי להגיע לארמון של גורקאן וזה.. ואז הוא תפס לה כזה את הפה.. פח!!!!! וגם בקטע שהאיש הזה, שכאילו לו הוא מכר את זינה, אז הוא כזה חתך לה את השמה ואז זה נפל והיא כביכול היתה ערומה, ואז וירג´יל מסתכל כזה מבסוט מעצמו!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שלא נקרעתי במשך שעה!! =)) איזה תוכנית טובה זאת!! =) גם מצחיקה! גם עצובה! גם עם מכות!! חחההה גם יש דברים דימיונייייים! יש בה הכלללללללללללללללללללללללללללללללל

shanyz

New member
אוףףף

רציתי לשים את התמונה שהוא תופס לה כזה את הפה פחח אבל זה לא נתן לי.. אז הנה תמונה מהפרק שזינה נפגעת בגב!! איזה מסכנה וחסרת אונים היא.. חחה אני מדברת פה לעצמי..

gabrielle

New member
בנוגע לפרק אהוב...

את לא מדברת לעצמך, את מדברת איתי ועם עצמך:) סתםסתם אני צוחקת... אני חושבת שלא מגיבים לשאלה שלך בגלל שזה מאוד קשה להחליט וצריך ממש לשבור על זה את הראש... בכל מיקרה, אני אוהבת את הפרקים המותחים, הדרמה, וכמו שאני אומרת: המרגשים. בכל מיקרה, אני לא יודעת אם הוא הכי אהוב- אבל " מי זה גורקאן? " הוא בהחלט אחד הפרקים האהובים עלי בסדרה הזאת. פרק מעולה וחזק מאוד.

shanyz

New member
אההה..=)

כן זה בהחלט פרק יפה! יש לי את המאחורי הקלעים! הם כאלה חמודים=) אממ אז מה אם קשה להחליט..חחהה ראית כמה אני כתבתי, וכל הזמן אני נזכרת בעוד פרקים.. אנשים! תכתבו אז כמה פרקים שאתם אוהבים.. או אולי אפשר, פרקים שאתם לא אוהבים, אם יש=) בה ביי

LuZ dE EsTrElLa

New member
גם עליי הוא בין האהובים

פרק מעולהאהבתי את הקטע שוירג´יל מסתכל על זינה בקוק כזה זה היה מצחיק לאללה
לא הפסקתי לצחוק במשך שעה!..לא, יותר.. אהבתי גם את "הייתי שם, עשיתי זאת" many happy returnes אבל אני לא יכולה להגיד איזה פרק הכי אהבתי כדי לא להעליב אף פרק (סתתם)אממ...קשה לי להחליט!

LuZ dE EsTrElLa

New member
אתם בטח שואלים את עצמכם/עצמכן

מי זאת luz de estrella זאת shiran wp ...זה ה=name שלי בפורום קטנטנותP:

NTL

New member
הממ

זה מה שגבריאל אמרה לאיולס כשהוא נפצע ולא יכל הרפא המ באנגלית זה נשמע יותר טוב... כשגבריאל אומרת את זה זה נשמע עוד יותר טוב.. הממ...

למעלה