לכולם!

shanyz

New member
לכולם!

אני חייבת להגיד משהו... ואל תכעסו עלי ולא כלום פשוט אני רוצה להגיד את זה... למה כל פעם כשאני פותחת שרשור אנשים לא שמים תמונות? חוץ מירדן ששמה כמה תמונות, ושירן אם אני לא טועה שמה תמונה, אז אף אחד לא שם תמונות.. אף פעם.. כבר עשיתי שרשור של זינה וארס ולא שמו
ועכשיו של תמונות מצחיקות/נחמדות/שמעלות חיוך ואף אחד לא שם, חוץ ממני... וזה לא כל כך נחמד שיש שרשורים רק מהתמונות שלי כי המטרה היא שכולם ישימו, לא? אז, באמת אני לא באה להעביר ביקורת עליכם או משהו, אתם לא חייבים כלום, פשוט רק רציתי לדעת למה זה קורה? =( מקווה שלא תכעסו....ושתקחו לתשומת ליבכם... אני ממש נהנית פה לדבר עם כולם אבל אני פשוט לא מבינה למה מתעלמים מזה?....
אז... טוב... מחכה לתשובה... ביי

ברודי

New member
יש לי פטור משרשורים בשבת...

מה שגם, מה עם שירשור גבריאל?! העם דורש!!! אבל... אני לא הולכת לפתוח אחד עכשיו. בכל אופן שני, זה לא משהוא אישי נגדך. פשוט... יצא ככה. אל תכעסי על דברים כאלה כל אדם יבחר לעצמו אם הוא רוצה להעלות תמונות או לא, אי אפשר להכריח...
אם את אוהבת להעלות תמונות תמשיכי, מה שאחרים עושים לא צריך להפריע לך...

gabrielle

New member
שני ממי כמו שאמרתי לך בפרטי

זה חס וחלילה לא דבר אישי נגדך את מבינה, מי שבא לו שישים תמונות ומי שלא אז לא... אני יודעת שכשאני שמה תמונה אני לא עושה את זה בשביל אנשים אחרים אלא בשביל ההנאה האישית שלי:) למרות שאני יכולה להבין את ההתרגזות שלך על אנשים שלא משתפים פעולה...

shanyz

New member
אני ידועת אבל

אני לא ידועת למה אבל זה קורה דווקה בשרשורים שאני פותחת! =) ובכל האחרים כולם שמים.... והשרשורים שאני שמה לדעתי הם ממש נחמדים! =) חחה ככה אני חושבת בכל אופן.. טוב איך שכולם רוצים, אני רק רציתי להגיד לכולם מה אני מרגישה... אממ... טוב צ´או

למעלה