אוקי בקשר לפרק שהיה היום
זינה וגבריאל חזרו למקום (אני לא יודעת איפה..) שסולאן נמצא. בנוסף, הופ, הבת של גבריאל שבינתיים גדלה, שחררה את קליסטו מבור הלבה שלשם זינה השליכה באיזה פרק אחד... קליסטו רוצה לרדוף אחרי הילדים (שסתם אני רוצה לציין כאילו שגם זינן הבת של אפיני היה שם, וגם אפיני הייתה שם) והופ עוזרת לקליסטו. בשלב מסויים התברר לזינה שקליסטו רוצה לפגוע בסולאן, הבן של זינה, כדי לגרום לה לסבול בדיוק כמו שהיא סבלה בכך שזינה הרגה את המשפחה שלה. כדי להחביא את סולאן קלייפוס (הקנטאור שגידל את סולאן) היה אמור לקחת אותו למנהרה אך במנהרה הופ הרגה אותו. אחר כך הופ הלכה לאיזה צריף/ביתן ושם היא הרגה את סולאן! זינה הבינה כי הופ בחיים וכי הילדה הזאת היא הופ ושהיא הולכת להרוג את סולאן, היא רצה מהר לביתן ומגלה כי סולאן מת

גבריאל מגיעה אחריה וזינה מגרשת אותה. אחר כך זינה הולכת והורגת את קליסטו (בעקרון היא גורמת שכל המנהרה תתמוטטת על קליסטו..אבל נראה לי שהיא מתה) וזינה הצילה את כל הילדים. באותו הזמן גבריאל הרעילה את הופ, בתה הרעה. הפרק מסתיים בלווייה של סולאן ושל הופ, כשבסוף גבריאל פונה לזינה, וזינה כועסת עליה מאוד. יש קטע שגבריאל אומת לזינה שהיא אוהבת אותה, אך זינה לא עונה לה...

לבסוף הן נפרדות כשכל אחת הולכת לכיוון השונה..כשהן לא מדברות אחת עם השניה. זה בערך מה שקטע בפרק

בקשר לפרק שהיה ביום שבת...החלק הראשון של הסוף ,אממ אני בעצמי עוד מספר דברים קטקטנים לא ברורים לי אז מצטערת אני לא יכולה לעזור בזה.