לכולם!!!

לכולם!!!

היי זו אושרת מה נשמע? היום ראיתי אבק כוכבים במקרה יצא לי לראות בדרך כלל אני לא רואה בגלל שיש המורדים ומי אני שאני אפספס את קמוש המדהימה שלי ואת מרקוס הכוסון שלי אניווי פתאום ראיתי שילדה אחת שאלה מה התאומות "אולסון" עושות כיום? בקיצור המפגרת ההיא אפילו לא תקנה אותה כנאראה היא לא יודעת שזה אולסן היא אמרה שהתאומות אולסון כל חודשיים מוציאות סרט חדש ויש להן אימפריה ענקית והראו שיר מאיזה אחת ההרפקאות שלהן (הסדרה הכי משעממת ביקום) והיא אמרה שהן בנות 17 ושהן בלונדיניות אז זהו שהן בנות 16.5 והן בכלל לא בלונדיניות טבעיות אלא שטניות היא לא מבינה כלום בהן איזה מעריץ אמיתי כמוכם צריך להסביר לה אני יודעת כי אני הערצתי אותן ואני זוכרת הכל לגביהן טוב בקיצור רק רציתי לומר לכם יאללה ביי נ.ב-בחופשה בשמש וואי שמה הן היו הכי מדהימות בכל חייהן שתיהן היו יפות אבל ראיתי את הסרט החדש שלהן כשברומא כי הביאו לי אותו והוא נחמד לא יותר בכלל אני לא מתה על הסרטים שלהן רק על מותק הילדות התחלפו והולכות לבית של סבתא הסרטים הכי יפים עם הרפתקאות בלי בנים ושעמום טוטאלי... וגם פעם הן היו הרבה יותר יפות ושהן היו קטנות היה להן את הסרטים הכי יפים גם טובות השתיים זו הסדרה הכי יפה וצער גידול בנות למרות שמישל מעצבנת קצת אבל שהיא לא יכלה לדבר עוד היא הייתה חמודה טוב ביי

*הן כן בלונדיניות טבעיות*

ואני בטוחה שהתמונה של קמילה הייתה מאוד לא נחוצה נכון

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gifאריאלה! אל תיכנסי לזה אפילו

היא תרצח אותך
מה שקמילה אחת עושה לאנשים....

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif אריאלה! אל תיכנסי לזה אפיל

ו! מה שקמילה אחת יכולה לעשות לאנשים!! ג'יזס...

../images/Emo108.gif../images/Emo152.gifאממ...../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

כמה דברים! 1. אושרת-שאת לא היית פה זכית בפרס של העזיבה הגדולה והמפתיעה ביותר!!! 2. אני מצטערת שלא הייתי פה די הרבה זמן אבל הייתה לי בעיה באינטרנט ומבחן בגיאורפיה אז סורי פיפל!!!

אולי הן היו בלונדיניות אבל עכשיו הן

מחמצנות ורואים את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובמקום להגיד תודה שאמרתי לך את מתנהגת ככה כאילו זה איזה אסון ששמתי תמונה שלה... ואם בלי אני אשים מיליון תמונות שלה!!!!!!!!
ביי ואני לא אוהבת שאומרים לי מה לעשות

למעלה