לכולם

לכולם

יש לי מאמר שיכול להכנס למאמרים של הפרום (שבינתיים אין). זה הקישור למאמר. המאמר הוא על שיטת מדיטציה. בדף הזה יש עוד שתי כתבות בנושא. אם אתם שואלים מה הקשר לפורום אז התשובה פשוטה. מלחמה, ובכלל המצב במדינה, מגבירים לחץ נפשי. שיטות כגון מדיטציה עוזרות להתמודד עם לחצים. הנה השפעות המדיטציה לפי המחקרים: ירידה במתח, שיפור הזיכרון, שיפור הבריאות, עליה בשמחה, עליה ביצירתיות, עלייה באינטילגנציה, ירידה ביתר לחץ דם, שיפור ביחסי אנוש, ירידה בנידודי שינה, היפוך בתהליך ההזדקנות הביולוגי, ירידה בפשיעה ושיפור איכות החיים בחברה, הפחתת השימוש בסמים אלכוהול וסיגריות

אני החלטתי

אנחנו נפתח שירשור לדרכים להתמודדות עם לחץ ומתח נפשי. אולי, אם יהיו מספיק מאמרים נפתח עמוד מאמרים בפורום. הנה עוד מאמר. אני פשוט אפרסם אותו פה: 1. מנוחה מספקת נותנת לגוף אפשרות להתאושש לגמרי. עכשיו חורף ותמיד יש חשק לישון עוד טיפה. שווה ללכת לישון קצת יותר מוקדם. 2. ישנה טכניקה שנקראת תרפיה בעזרת אור. בחורף הלילה ארוך יותר ואנשים רגישים מושפעים מזה קשה. שווה, לפחות לפעמים, להדליק את כל המנורות בבית בשביל להרגיש בנוח. זה עוזר להוריד את הדיכאון ההתחלתי. 3. מנגינה טבה, שיר יפה, גם זה חלק מתרפיה. גם נעים וגם עוזר. 4. יותר תשומת לב לאנשים שחשובים בשבילכם. מי נשאר אתכם בזמנים קשים? ההורים? האישה? הילדים? כדאי למצוא זמן לדבר על ספר, סרט ופגישה נעימה ולא להכנס לדיבורים רק על צרות ומלחמה. 5. בן זוג, או בת זוג: בזמן שעוברים מבחנים בחיים, חשוב עוד יותר להרגיש אחד את השני. כל נגיעה, כל תשומת לב יכולים לעזור ולהוריד מתח נפשי. עצות ועזרה עבור הטיפים, כולל בעיות גב ניתן לקבל בטל: 051313212 בימים א´ ו- ה´, מ- 20:00 עד 22:00.

אז החלטתם לא לשתף פעולה, מה?

עכשיו בגללכם אני אהיה לחוצה כל הזמן
בגללכם!!! הכל בגללכם!!! תודה רבה, באמת!!! אתם כ"כ נחמדים!..

הקפצה

אנשים... תוסיפו עוד מאמרים, כדי שנפתח כזה דבר עם מאמרים בפורום... וגם כדי שאני לא אהיה לחוצה............. תשתפו פעולה!!! קדימה!!! נו.............

למעלה