לכולם

Dovsha

New member
לכולם

מצטערת אבל לא אוכל להיות במפגש בצ`אט היום מי שקרא כמה הודעות אחורה יודע שבלילה אחד לפני כמה ימים, כתבתי פה קצת על פאטמה ועל חברה שלה שעברה תאונת דרכים ונמצאת בבית-חולים. היא נפטרה אתמול, והיום הלוויה. אני הולכת להיות קצת עם פאטמה [שגם ככה לא במצב כ``כ טוב והמוות המיותר כ``כ הזה לא הוסיף...] ועוד מילה קטנה ברשותכם. חברתה, מיכל, זכרונה לברכה, נהרגה בתאונת דרכים. אינני בקיעה כ``כ בפרטי התאונה אך זה גם לא כ``כ חשוב. נקטעו באיבם חיי ילדה בת 19. משפחה שלמה נהרסה, חברים חברות, אנשים שיקומו בבוקר במשך כל חייהם לעולם אחר, למציאות שונה. מוות מיותר. אנשים, כשאתם עולים על הכביש בבקשה תשמרו על עצמכם.

איב 1

New member
אני לא ממש עוקבת

אחריכם כי אני נכנסת לכאן פעם ביום וכבר מוצאת את ההודעות של היום שלפני 2 דפים לפני ואני לא ממש יודעת מי זאת פאטמה וחברה שלה אבל בקשר למה שאמרת על תאונות: את בת 22 (אם אני לא טועה) ומי כמוך יודעים שבני 19-20 ואפילו אנשים בגילנו (המופלג..) חושבים שהם יודעים הכול ושלהם זה לא יקרה אבל מה לעשות זה קורה... כשקראתי את ההודעה לא יכולתי לא להזכר כמה שנים אחורנית כשאיבדתי את חבר שלי ז``ל ואני נורא תומכת במה שאמרת. כמו שאומרים :``עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע`` איב

קרני

New member
דובשנית...

מצטערת שלא תהיי היום בערב, אך יותר מצטערת על החיים שנלקחו. מקווה שאחותך תרגיש טוב יותר ושמלחמת הכבישים תיגמר כבר! שולחת חיבוק :))

למעלה