לכולם!

י.קטן

New member
לכולם!

אני נוטה להסכים עם יעל! הפורום מדרדר בצורה רצינית, אז אולי כולנו יחד נעלה אותו ברמה? ואם אם שואלים ת`צמכם מה זאת אומרת מתדרדר, אז פרוט: זיונים?, חלונות אדומים?, אוקיי זה נושא ניסלח..., ומכתבים אישיים, והכי מוגזם-נעליים!? (סתם:) יערה.

שני16

New member
גם אני איתכן

אמנם אני יחסית חדשה כאן,אבל גם אני ידעתי ימים טובים יותר.... בכל אופן,הפורום הזה באמת של כולם,אבל אנשים,תחשבו קצת לפני כל הודעה שאתם מחליטים לשגר....יש לכם מישהי שאתם רוצים לזיין ואתם לא יודעים איך?זה לא מעניין אף אחד כאן!!!!!אתם רוצים לדעת כמה עולה להציץ לזונה בחלנות האדומים?גם בזה אף אחד לא מתעניין!!!!! בחיית רבאק,הפורום הזה הוא לא פורום של אנשים עם בעיות כאלה ודומותיהן..... כל בעיה אחרת,תתקבל בברכה,אני בטוחה,על ידי כל חברי הפורום,וגם ציענה בהתאם,אבל יש גבול,תנסו לשמור על רמה קצת יותר גבוהה,בשביל שלא נצטרך להשאיר הוראות תדרוך כגון אלה....אנחנו רוצים להמשיך לשמור על הפורום הזה ברמה גבוהה......אז בבקשה.... לסיום,הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם,אנא שימרו עליו......חחח לילה טוב,ו...בסוף יהיה טוב...

לדעתי הבעיה היא בחוסר רייטינג של

הודעת מנהל הפורום (בין השאר). אי שפיות אמרה אתמול שאם כולם היו קוראים את הודעת מנהל הפורום לא היו מתווכחים על המין של נעל וזה נכון, אבל אם כולם היו קוראים את הודעת מנהל הפורום היו קורים עוד כל מני דברים: 1. לא היו כל כך הרבה הודעות ללא תוכן, ובטח שלא ראשיות. 2. אף אחד לא היה כותב הודעות אישיות. 3. אף אחד לא היה מקלל. 4. אף אחד לא היה חוזר על מה שכבר אמרו בהודעות ראשיות. 5. ומה ששני אמרה כתגובה להודעה זו - לחשוב קצת לפני פרסום ההודעה- גם זה בהודעת מנהל הפורום. ועוד הרבה דברים שאני לא אתחיל להעתיק לכאן. אז קודם כל, בקשה קטנה שלי אליכם - קחו מראה, תסתכלו לעצמכם בעינים ותשאלו את עצמכם ``האם אני קראתי את הודעת מנהל הפורום?`` ובקשר לחדשים - אין אפשרות לגרום להם לקרוא את הודעת מנהל הפורום, אבל מה שאני יכולה להציע זה שפשוט לא נעניין אותם. כשמדברים רק על ערבים בטון מאוד אלים זה מושך ומעניין אנשים ברמה נמוכה, מה לעשות. דבר שני אני מציעה להיות פרקטים: הפורום מידרדר לדעתכם ברמה של הודעות? אז תכתבו הודעה ברמה גבוהה במקום לכתוב הודעה ``הפורום מידרדר`` שכהודעה, היא לא תתרום כלום לרמה של הפורום. אלה עצותי, תקראו, ותעשו איתן מה שאתם רוצים.

י.קטן

New member
כי:

כמו שאמר נעל בהודעת מנהל הפורום, אם אין לך מה להגיד, אל תגיד את זה פה... ופשוט אין לי נושא ברמה לכתוב עליו קפיש? יערה.

goldy

New member
רמת הפורום תלויה בשני גורמים:

1) החברים: שיכתבו על נושאים מעניינים ושידעו איך לכתוב אותם. לדוגמא: במקום ``זיונים`` אפשר לכתוב: ``לעשות נעים בגב`` או משהו דומה לזה. 2) בנעל: שאני מת עליו, (רק שלא ימחוק את ההודעה הזאת) שימחוק נושאים שכאלה. יש?

V. Ghost

New member
מי שלא מתאים לו ש..........

אוי מה קורה לי בזמן האחרון אני משאיר כותרות שנשמעות הפוכות מהכוונות שלי - אז אני מסכים עם יערה שהפורום התדרדר צריך לעשות משהו ואולי כל מה שצריך להפנות את מי שמדרדר את הפורום לפורומים המתאימים קריא -סקס,על בנים ועל בנות וכו` ואולי זה בעצם לא מדרדר -רק הגיע במכה אחת רצף של הודעות ? אם כבר תיכוניסטים אז כל מה שמעסיק לא ? Visible Ghost

למעלה