לכולם

mr. man

New member
לכולם

ניר, פה זה פורום פוקימון. אם אתה שם פה הודעות שיהיה קשור לפוקימון או לסדרות מצוירות יפניות. זה לא המרום לשים כתובות של כל מיני אתרים בלי קשר לפוקימון. לא אומר שפוקימון זה כל מה שמעניין אותנו, אבל כאן זה פורום פוקימון. פה זה גם לא פורום הכרויות (אם זה מה שאתה עושה פה, לא בדיוק הבנתי). זה גם לא פורום מכוניות, אז בלי תמונות של מכוניות. עכשיו שכיסינו את זה, זה לא ממש יעזור אם תשאלו מתי יגיע הסרט ומתי העונה החדשה. כשזה יגיע, זה יגיע. אתם לא יכולים לעשות הרבה בנידון. מי שממש רןצה לדעת מה קורה בפרקים החדשים, שיכנס ל- www.bulbagarden.com יש שם מדריך פרקים ממש טוב.

Nire

New member
והחוצפה לא נגמרת... ):

אם יש פה אנשים שמרגישים צורך עמוק לומר לאחרים על מה לכתוב ואלו אתרים לשים, כאילו שמפריע להם שנותנים להם אפשרות להיכנס לאתרים מסויימים, ו``הקנאות`` פה כל כך רצינית בעניין אני מודיע על עזיבתי את הפורום הזה-אולי זה לא לגילי. גם אני כתבתי המון הודעות טיפשיות בפורום, ואפילו יותר אינפנטיליות מרוב ההודעות שלכן, כי זה נראה לי סך הכל מקום לצחוק, לדבר שטויות בכיף, הכל בשביל הסבבה ולא יותר מדי ברצינות. יש כאן גם חבר`ה בוגרים כמו דרגונייט, אבל מה לעשות שאם מפריע לאנשים שמדברים על עוד משהו חוץ מפוקימון אז אוקיי- תיהנו אחים שלי, אני זזתי.

mr. man

New member
עוד דברים?

אתה מדבר על הכל _חוץ_ מפוקימון! אולי חוץ מהודעה אחת או שניים..

Nire

New member
והחוצפה לא נגמרת... ):

אם יש פה אנשים שמרגישים צורך עמוק לומר לאחרים על מה לכתוב ואלו אתרים לשים, כאילו שמפריע להם שנותנים להם אפשרות להיכנס לאתרים מסויימים, ו``הקנאות`` פה כל כך רצינית בעניין אני מודיע על עזיבתי את הפורום הזה-אולי זה לא לגילי. גם אני כתבתי המון הודעות טיפשיות בפורום, ואפילו יותר אינפנטיליות מרוב ההודעות שלכן, כי זה נראה לי סך הכל מקום לצחוק, לדבר שטויות בכיף, הכל בשביל הסבבה ולא יותר מדי ברצינות. יש כאן גם חבר`ה בוגרים כמו דרגונייט, אבל מה לעשות שאם מפריע לאנשים שמדברים על עוד משהו חוץ מפוקימון אז אוקיי- תיהנו אחים שלי, אני זזתי.

למעלה