לכולם.....

הנוגע

New member
../images/Emo18.gifהבעיה!!!!!!!!!!!

אם יש דבר שאותי זה מפליא,למה בבית הספר לא לימדו אותנו מה זו אשה,ואותכן מיהו הטיפוס בעל בכרס שרובץ רוב זמנו מול הטלויזיה ששמו גבר. מה דעתכם?

הנוגע

New member
לכולם.....

אכן מלחמה קשה בין המינים,הוא רוצה כאן ועכשיו,היא צריכה את מצב הרוח בשביל....,אולי המקום לריב הגיע הזמן קצת להבין מי אנחנו ומהו מהותנו, אנחנו כאן בשביל להמשיך את הקיום האנושי,אך לאחרונה נדמה לי שהמינים ברחו או קצת שכחו את מהותן ולכן יש אנדרמולוסיה שלמה,הוא נהיה רגיש ומבחינה חיצונית נראה כמו איזו פרימדונה שיצאה מהמספרה בשלל צבעי הקשת עם קשת,ואילו היא נתנה עדיפות לקריירה ולנסות לתפוס את מקומו של הגבר,אבל היא שכחה להביט לעבר השעון הביולוגי שלה שתיק תק לאיטו ודחק בה. שתבינו אין לי העיה עם קריירה או צבע בשיער אבל ברגע שאני הרגשתי שרבים ססביבי מבובלים הבנתי שיש בעיה ואתם?

jessy19

New member
נראה שמישהו שכח להיות מודרני...

הלללללללוווו אם לא שמת לב במקרה, אנחנו חיים בעולם מודרני וכן נשים עובדות בחוץ ומטפחות קריירות וזה לצד קיום משפחה בד"כ, אם הן לא מקימות משפחה זאת החלטה שלהן לגמרי. ובקשר להיות הגבר רגיש- הגיע הזמן באמת שיהיה גברים רגישים ויטפחו את עצמם ולא ייראו כמו איזה גורילות!!! מצטערת שאני חריפה פה קצת אבל העולם מתקדם ולמזלנו החשיבה משתנה ולא כולם חושבים כבר שמקום האישה במטבח...

הנוגע

New member
יקירה../images/Emo92.gif

אם שמת לב לבין השורות היית נוכחת לדעת שאין לי בעיה עם טיפוח הקריירות ולצידן טיפוח משפחה,אבל המצב יקירה הוא לא נורמלי,שמת לב לכמות הרווקןת התל אביביות שמחפשות בסופו של יום סוער ותובעני בעבודה איזה ניחום קטן,אתן מנסות לשחק את המשחקים שלנו ולכן אנחנו מתנהגים בהתאם,וחוץ מזה את קוראת לגבר שנראה כמו קזוארינה מהלכת גבר?

הנוגע

New member
ועוד דבר חשוב......

כל הנושא שלנסות להדמות לנו במספר תחומים הרס
לכם את התמימות ואת הלידיות המדהימה שהקסימה אותנו,היום בנות אתן יותר בוטות אז אולי מספיק!!!!!!!!!!!

מיכוון שמורות/מנהלים/שרות במשרד

החינוך, עדיין חיים בקטע של לפני מאה שנה... כיו נוער צובר ידע בהרבה יותר כמויות מהם...

למעלה