לכולם!!!!!

shirin

New member
לכולם!!!!!

היום קמתי בבוקר והחלטתי שהיום אני מחייכת שהיום אני לא נותנת לשום דבר כולל הפחדים והחרדות שלי להרוס לי את היום!!! פתחתי בחיוך גדול על הבוקר, וכך המשכתי כל היום, הלוואי שבכול יום היה בי את הכוחות להיות חזקה כמו היום!!! אבל, בכול זאת, זאת התחלה של דרך כולשהיא לא..? בכול אופן, נשיקות וחיבוקים, ותודה רבה לכולכם!!! שירין.

../images/Emo45.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo73.gif

כן, זו התחלה של דרך. זו התחלה של החלטה לנסות לקחת את גורלך בידייך. לחפש את התשובות בתוכך ולקחת אחראיות על איך שאת מרגישה ומה שאת בוחרת לעשות. זו התחלה בהחלט!

כל הכבוד../images/Emo24.gif

את יודעת אם הייתי אדם שלא חווה את כל החרדות והפחדים הייתי אומרת לך שבהרבה יותר קשה לא להילחם מאשר להילחם... אבל אני יודעת קמה זה קשה . אבל עדיין, ברגע שנעלה על הגל הנכון נבין שיותר קשה להיות למטה מאשר לטפס בכל הכוח למעלה... אז כל הכבוד לך ותמישכי עם הכוחות האלה ואני מחזיקה לך אצבעות שגם מחר בבוקר תקומי עם אותה ההרגשה ששום דבר לא ישבור אותך ... גאה בך....

torme

New member
מעודד לראות אותך ככה

אני מקווה שגם אני אתעורר מחר ככה

motek89

New member
יו גם לי זה קורה!

גם אני מחליטה "יאללה לקום עם חיוך" וזה עוזר לכל היום.... אלא אם כן יש משהו שהורס את זה
אבל לא נורא, יש עוד ימים שאפשר לפתוח אותם עם חיוך
בהצלחה

../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

כן, מותר גם לחייך לפעמים וזה מזכיר לי, תסלחו לי, שיר של חווה אלברשטיין. אז למי שלא ברח עדיין מהחדר, הרי הוא לפניכם: חיוכים ביצוע: חוה אלברשטיין מילים: לאה נאור לחן: אנחל קבראל אם עולה השמש ובכל בוקר חדשה היא אם הפרחים סתם מחייכים את העולם אם מתגלגל הגל מצחוק עד השמים אז למה גם אנחנו לא נצחק עם כולם? אם יש עוד קרקסים וליצנים ולא בספר אם צחוק הילדים נשמע צלול ולא רחוק צוחק השוק, הים,הפעמון של בית הספר אז למה גם אנחנו לא נלמד לצחוק? כדאי, כדאי ללמוד מן הפרחים לא לקמץ בחיוכים והעולם, תראו, יהיה פתאום כה טוב כדאי לצחוק ולחייך נסו רק פעם כדאי לצחוק, כדאי לחיות, כדאי לאהוב. צריך קצת לחייך, מותר לכעוס אך בזהירות לא להרוס אפשר לרקום חלום נפלא ביום סגריר אפשר לחלום ולקוות נסו רק פעם אפשר לצחוק ללא סיבה, אפשר גם לשיר. אדם הולך בעיר, והיא שלו והיא זרה לו והוא שותק והעולם כולו שותק לפתע בדיוק מולו תינוקת התחייכה לו והאדם צוחק והעולם כולו צוחק. ושוב נושקת שמש את העיר המאוהבת גל שובב וקל נושק לסלע שוב ושוב האור נושק לצל והפסים את הרכבת רק אנו שוכחים מה שכל כך כל כך חשוב. כדאי, כדאי ללמוד...

למעלה