לכולם..!!!

pink hit

New member
לכולם..!!!

דבר ראשון מצטערת שפתחתי הודעה חדשה אני לא מצליחה לכתוב את זה בתור תגובה.. עכשיו יש לי כבר המון זמן מה לומר בקשר לכל התוכנית הזאת.. אז ככה...: דבר ראשון אני אתחיל עם קמיל... כולם התנפלו עלייה ואמרו עלייה שהיא "כלבה", שיש לה עודף ביטחון עצמי, שיש לה דרישות גבוהות, וכו', וכו', וכו'. אז רק שתדעו לכם שחלק מהדוגמניות ובכלל המפרוסמים הם פי אלף יותר גרועים ממנה... חברה שלי היא מאפרת בהרבה תוכניות טלוויזה ולא פעם יוצא לה לאפר דוגמניות. היא כל הזמן מספרת על הדרישות המוגזמות שלהם (כמו למשל גלית גוטמן, שיהיה לה חדר הלבשה לבד!!! בלי אף אחת, ואינגריד פלדמן שלא יהיו פרחים בחדר, ואחת ביקשה שלא יהיה שום דבר שחור בחדר כי זה מפריע לה לריכוז, שיהיה 10 בקבוקים של מים מינרלים, שיהיו עוגיות בלי אגוזים, ועוד מלא מלא דרישות לא הגיוניות) בקיצור מה שאני מנסה לומר שאחרי שאתה מתפרסם אתה מתחיל לתפוס מעצמך יותר מדי והדרישות לא הגיוניות, אז הדבר היחידי שקמיל לא הייתה "בסדר" בו זה שהיא הראתה ביטחון עצמו גבוה.. כל הכבוד לה!!! אני בטוחה שהיא תגיע ככה רחוק...!!! לדעתי היא פצצה אמיתית (בניגוד לכמה שם...) עכשיו שנדי... (אוזני פיל) מה זה הדבר הזה? ראיתם איך היא הייתה נראית שהיא הגיעה לתחרות?!?!!?!? פחד אלוהים... אז נכון הלבישו אותה יפה וסידרו לה את השיער ואיפרו אותה ועכשיו היא נראית.... ממממממ..... סבבה, נגיד... אבל זאת לא חוכמה... להזכיר לכם שלתוכנית קוראים "הטופ מודל הבאה" ולא "מהפך"... אני יכולה לתת מלא בנות שלא נראות מי יודע מה ואחרי עבודה קשה הן יהיו פצצות עולם (אני אומרת מנסיון כי אני גם עד לפני שנתיים לא נראיתי מי יודע מה ואז התחלתי לעבוד עם צלם ועם קצת איפור ושיער יותר נורמלי התחלתי פתאום לדגמן ללוראיל פריז... לדעתי אני נראית פצצה אבל אני נמוכה אז אני מדגמנת איפור ואני יודעת שאני לא הולכת להיות הטופ מודל הבאה...) מה שעוד אני לא מבינה זה למה הם קיבלו את ג'נאשיה... לדעתי היא נראית סבבה לגמרי, אבל כל הזמן השופטים העירו לה שהיא נמוכה (כאילו שהיא לא שמה לב לזה בעצמה) ובסוף בגלל זה העיפו אותה.. הם אמרו שהיא נמוכה מדי... אז למה לעזעזל קילתם אותה בכלל?!?!?!?! מה הם חשבו שהם היא תיכנס לתחרות היא פתאום תגבה?!?! נכון גם קיט מוס נמוכה.. אבל באמת.... ג'נאשיה תהיי מציאותית... !!! את לא קייט מוס !!! לקייט מוס היה המון המון מזל ובמחיוד קשרים... עכשיו מרסדס.. מרסדס מתוקה נורא.. אבל בואו נהיה רציניים... היא לא טופ מודל... היא חמודה וחיננית ןמאמי.. אבל זהו.. היא לא מיוחדת יואנה? יואנה? יואנה? יואנה? מה אפשר לומר עלייה... אני יודעת שלא הרבה אוהבים אותה וגם היא לא בדיוק הפייבורית שלי אבל אתם חייבית להודות יש לה פנים סוף.. יש לה פנים של דוגמנית, אבל הגוף שלה!! הגוף שלה מזעזע, אני מסנ לדמיין אותה עם בגד ים ואני מקבלת חלחלה, יאק... אפריל, מה שמעצבן אצלה זה שהיא לא פחות רעה מקמיל אבל היא לא מראה את זה לשופטים (להזכיר לכם שהיא לא העירה את ג'נאשיה אחרי שזו עזרה לה ביום הראשון) היא יפה אבל משהו בה מעצבן אותי, אני לא יכולה להצביע בדיוק... ואחרונה חביבה והדובדבן שבקצפת... שרה. מה שאני לא מבינה אצלה זה שהיא נעלבה שאמרו לה שהיא מתאימה יותר למגזינים של גברים ובגלל זה גם העיפו אותה, ויום אחרי זה היא הלכה והצטלמה כמעט בעירום. למה??? את כשאת יפה ויש לך פנים מדהימות, את יכולה יותר מזה טוב נראה לי שהגזמתי קצת עם מה שכתבתי אני אשמח לקבל תגובות למה שאמרתי מתה על כולכם אחלה פורום!!

הדעה לי בקשר לקמיל ממש שונה היא לא

הייתה צריכה לתפוס תחת על ההתחלה...... וכל האר אין לי כוח להגיב.......כואב לי הראש... אמרת שאת דוגמנית אבל את נמוכה בגלל זה את מדגמנת איפור.... איזה גובה את??

yaya1989

New member
שמעי את so נסחפתתתתת...

דבר ראשון את קצת נסחפת עם הדברים הטובים על קמיל.... זה שכל הדוגמניות נבלות זה לא אומר שהיא צריכה להיות כזאת!!! קמיל פשוט רעה ואין לה רגשות... ראית מה היא עשתה ליואנה בפרק האחרון? ממש מזל שהעיפו אותה!!(ולא ברור לי איך היא הגיעה לכזה שלב) היא לא יפה... אפשר אפילו להגיד שהיא מכוערתתתתתתתתתת ועל שאר הבנות... את אמרת שמרסדס רק יפה ולא יותר מזה... אבל גם חשוב שהיא תהיה חמודה ודבר שני יש לה גוף מזה יפה היא ממש כוסית!! ולשנדי באמת יש אוזניים גדולות, והיא באמת היתה במזל קשה אבל שינו אותה... מה הביג דיל?? את לוקחת הכל נורא אישי...!! יואנה בעיני יוצאת טוב בתמונות אבל גם אני ממש לא רוצה לראות אותה בבגד ים שרה היתה הכי יפה שם וכל מה שתגידי עליה לא ישנה את זה....!!!!!!! ג'אנשה... עליי היא היתה המועדפת וזה מזה עיצבן אותי שהעיפו אותה... בדיוק כמוך!! מה הקטע לקבל אותה בכלל אם אין סיכוי שישאירו אותה בגלל הגובה(והיא באמת לא תגבהה במהלך התוכנית)... זהו הייתי חייבת להגיב....

חחח הכותרת שלך ממש הצחיקה אותי

גם עליי ג'אנשה הייתה המעודפת ואת שנדי אני ממש אוהבת!! כפרה עליה!

תקווה4

New member
קמיל..../images/Emo5.gif

היא ממש עיצבנה אותי.. במיוחד כל הקטע שהיא ניסתה להרוג את יואנה עם טוב לב וזה..
דומה לה לא?!חחחחחחחחח

שלומית16

New member
בקיצור אין על שרה

ושרה הייתה צריכה להיות הטופ מודל הבאה! דרך אגב היא לא הצטלמה בעירום מאיפה המצאת את זה?!?! להצטלם בחזיה ובתחתונים כל דוגמנית עושה את זה אני לא מבינה מה הבעיה פה!??!?! שרה המדהימה!!אין עליה!!! ובקשר ליואנה , "יש לה פנים של דוגמנית" זו בדיוק הבעיה ,יש לה פנים כמו של מיליון ואחת דוגמניות ,היא לא מיוחדת בכלל

MaYuShKuSh

New member
טוב הנה התגובה שלי על זה...

קודם כל קמיל- סבבה מותר לה להיות ביצ'ית ויש פול דוגמניות ביצ'יות כלבות זונות מה שאת לא רוצה... אבל הם לא מראות את זה מול המצלמה ואנשים חשובים הם יודעות איך להתנהג ואיך לסתום תפה שצריך וקמיל פשוט לא יודעת וחוץ מזה קמיל היא כלום בינתיים... בכל זאת לכל המפונקות האלה יש יותר מעמד והם יכולות באמת לבקש מה שהם רוצות וכולם ירוצו רק בשביל לשרת אותם אבל קמיל בינתיים לא מספיק מוכרת בשביל זה קודם כל שתהיה דוגמנית מוכרת ואז תבוא בדרישות דבר שני... יש לה חרא של גישה ועם גישה כזאת היא לא תצליח בחיים בכלום... שאנשים מעירים לה היא צריכה להגיד בסדר תודה וללמוד מהטעויות ולא לנסות כל הזמן להוכיח את עצמה ביטחון עצמי זה חשוב אבל שזה מוגזם זה כבר לא כ"כ טוב... ולדעתי היא צריכה להוריד פרופיל קצת ולהרגע קמיל לא מכוערת אל תגזימו כולם!!! אבל לדעתי יש בנות יותר יפות ממנה שם ושיותר מגיע להם שנדי עשתה מהפך באמת... היא נראית סבבה אבל לא מספיק בשביל להיות טופ מודל ולדעתי גם לא בשביל להיות סתם דוגמנית ועוד דבר אין לה כמעט ביטחון עצמי שבלי זה היא לא תוכל להצליח במקצוע הזה ג'נאשה מהפרק הראשון הכי אהבתי אותה שם... קודם כל היא לא כזאת נמוכה כמו שכולם אומרים ודבר שני מה הם רוצים שהיא תעשה עם זה? זה לא משהו כמו ההליכה של שנדי שאפשר לשפר עם הזמן... השופטים ידעו מהתחלה את הגובה שלה ולדעתי זה לא סיבה מספיק טובה להעיף אותה מרסדס גם כן סבבה... יפה... יואנה הייתה ממש חמודה בהתחלה אבל מאז שעשו לה תתספורת המגעילה הזאתי הפסקתי לאהוב אותה וכולם פה תסכימו איתי שזה היה טעות הגוף שלה באמת מגעיל ולדעתי היא צריכה להשמין קצת... אבל הפנים אין מה להגיד ממש יפות אפריל יפה אבל אני לא מתה עליה ממש ושרה הייתה גם כן ממש מדהימה וחבל שהיא עפה... ואין לי מושג מתי היא הצטלמה בעירום אבל שיהיה

pink hit

New member
תגובה...

טוב קודם כל אני לא אמרתי ששרה הצטלמה בעירום אמרתי כמעט, זה שהיא הצטלמה בלי חולצה וחזייה ורק הידיים שלה כיסו את הכל בשבילי זה כמעט עירום, אבל זה לא מה שמשנה, מה שרציתי לומר הוא שלא תתעצבן שאומרים לה שהיא מתאימה למגזינים של גברים ואז כן תלך להצטלם אליהם... זה בדיוק כמו קייטי מצד אחד בוכה שקוראים לה זונה ואז הולכת ומתלבשת כמו פרחה...!!! למי ששאל מה הגובה שלי אז הגובה שלי הוא 1.68 והייתי באודישנים של הטופ מודל הישראלית והם לפחות ישר אמרו לי שאני כנראה נמוכה מדי, אבל חפיף. אני מקווה שלא כעסתם על מה שהיה לי לומר כי זו רק הדעה שלי... בנות דיברו על מי שזכתה (אני לא אהרוס למי שלא יודע) ולדעתי הגיע לה לזכות... אפילו שיש חילוקי דעות בקשר לזה... זהו...

אני בגובה הזה עכשיו.....ואני בכיתה

ח' ויש לי עוד לגבוה....=]] נראה לי אני יהיה מעל מטר 75......=]]

sharroni

New member
הייי!!

שלום לכוללללללללםםם !! אני חדשה אני מתה על הסדרה אני רואה אותה כל הזמןן! ורציתי להגיד לשקד.. שאני 1.72 ואני גם בכיתה ח'! =]]

victoria777

New member
בקשר לקמיל

זה שיש הרבה דוגמניות הרבה יותר גרועות ממנה זה לא אומר שההתנהגות שלה בסדר.אם היא בתחילת התוכנית תפסה תחת,תארי לעצמך איך היא הייתה מתנהגת אם היא הייתה דוגמנית על.

למעלה