לכולם.

לכולם.

טוב אני לא יודעת אם לקרוא לזה בעיה או לא. בכל מקרה זה הולך ככה. או לפחות בניסוח שלי- אני לא מצליחה לשפוט אנשים. אםנגיד אומרים לי משהו רע על בנאדם. שאני לא הכי מדברת איתו ישר אני אומרת לעצמי בראש "איזה בן זונה!!!" אבל אם אח"כ מדברים בעדו כל הדיעה שלי מתהפכת לחולוטין. וחוזר חלילה. מה שאני מנסה אולי להגיד זה שאין לי דעה מפורשת כל כך בנוגע לאנשים. וזה מפריע לי. אני לא החלטית במה שאני חושבת עליהם. אז איך אני פותרת את הבעיה / מקרה / דבר הזה? גלית. ועוד דבר. אני פשוט תמימה. שמתי
לזה רק בזמן האחרון. אבל אני לא חושדת באנשים שאולי יש להם "מניעים נסתרים" או אינטרסים חוץ מהנראה לעין. חברות שלי דווקא כל הזמן מסתכלות לצד הזה. אני לא אומרת שצריך ללהיות חשדניים כל כך אבל צריך להיות משהו באמצע .. גלית

MetalBoy

New member
את צודקת.. לא נורא..

זה לא חמור אבל את צריכה דעה משלך! זה בסדר שתושפעי מחברים שלך כל עוד הדעה שלהם היא לא שלך.. למשל במקרה שאמרת שאומרים על אדם מסוים משהו רע ואחרי זה משהו טוב אז לפי מה ששמעת את קובעת הנחה ואז את מדברת עם האם וככה יש לך דעה משלך.. ובקשר לתמימות גם אני כזה .. אתמול ידידה שלי כותבת לי אני שונאת אותך ! ואני כזה שואל למה? והיא לא עונה אז אני מציף אותה במליון הודעות בנוסח: "מה עשיתי??" והיא אומרת לי אתה לא מבין צחוקים? מטאל

גליתת....

גם אני כמוך. אני סומכת על חברים שלי בעיניים עצומות,ותמיד יש לי הרגשה שלא יבגדו בי. מעטים הם אלה שבאמת אפשר לסמוך עליהם. אבל יש לזה גם יתרונות... אני אוהבת את זה שאני יכולה לתת את אמוני באחרים. אם הם פוגעים בי, ומזלזלים בי..סימן שהם לא ראויים לי.

זה לא זה...

אני סומכת על חברות שלי. לא בעיניים עצומות אבל סומכת. הבעיה היא שאין לי דיעה משלי. אני לא מספיק חשדנית

אז ככה...

בקשר לחשדנות שום דבר שאומר לך לא יעזור כי זה צריך לבוא ממך, מהרגשות שלך ומהתחושות שלך חוץ מזה להיות חשדנית זה לא כ"כ בריא האומנם נכון כמו שאומרים: "כבדהו וחשדהו" אבל בפרופורציה נכונה, אבל אני בטוחה שיש לך אותה

למעלה