לכולם...

לכולם...

לא יודעת איך להתחיל... אתמול, מישהו אמר לי: "את לא ראויה שיקשיבו לך" נכון. אני לא ראויה.. לא לחברים טובים כמוכם, לא לתמיכה, לא לאהדה. אני לא ראויה לחיות. אלוהים שלי מת כבר מזמן, לפני 15 שנה. אם הוא היה, לא היה נותן שיפגעו בי, שיכתימו אותי. אם הוא היה, הוא לא היה גורם לכך שירצחו את הדודה שלי, שאהבתי.. הוא לא היה נותן שהבן שלה, בן ה- 6, ימצא אותה. הוא לא היה משאיר שני ילדים יתומים. ואבא שלי, לא היה נותן לי להרגיש שחבל שאני לא הייתי במקומה. הוא לא היה הורג את הסבא שלי, שאהבתי הכי בעולם, שנה אחר כך. הוא לא היה משאיר אותי לבד. ולכם חברים יקרים, אני לא ראויה. לא מגיע לי חברים כמוכם. אני לא מצליחה לתמוך באף אחד. רק מדכאת. פשוט בא לי למות. לא להתעורר, לא להרגיש, לא לאהוב, לא להתאכזב... כי אני לא ראויה. תסלחו לי, שאני כזאת. תסלחו לילדה הקטנה שהלכה לאיבוד. תסלחו לה, כי אתם כל מה שנשאר לה... ילדה

רקפת....

New member
לילדה

אני לא ממש מכירה אותך אבל הדברים שלך מוכרים לי מאוד. גם אני הרגשתי ועדיין מרגישה לפעמים לא ראויה לדברים טובים. גם עלי עברו דברים קשים ומגעילים ועדיין חיי בבלגן גדול אבל צריך איכשהו להמשיך הלאה. קראתי את ההודעות שלך בפורום הזה ואת ועוד איך תורמת ומחזקת פה אנשים ואת אהובה פה אז אל תרגישי לא ראויה לכתוב פה כי את ראויה מאוד. שולחת לך חיבוק ((((((((((((((ילדה יקרה)))))))))))))))))))) רקפת

שם ים

New member
((((((((((((((ילדה))))))))))))../images/Emo41.gif

את ראויה ועוד איך. אין לי מושג מזה עבורך לתמוך, אך חיבוק אחד שווה מליוני מילים!!! לא חושבת שהיית צריכה ללכת במקום הדודה שלך, את לא נענשת על כלום, ואת לא שמה בכל מה שקורה לאחרים, ועצוב אם נותנים לך ככה להרגיש. אך לא מגיע לך כזה דבר. את ייצור שמיימי שמישהו בא ודרס, כי חשב שיש לו זכות. אבל אין לאף אחד זכות לדרוס אותך ככה, ילדה יקרה. לאף אחד. ואת לא ניענשת. וטוב שאת כועסת על אלוהים קצת, צריך לומר גם את זה. ככה מגרשים שדים. ע"י אמירה של הדברים. אוהבת. שם ים. ואת לא חייבת לקרוא את הכל היום.

פריזמה

New member
ילדה יקרה

יש לי רק דבר אחד לומר לאותו אדם שאמר לך שאת לא ראויה וזה שהוא בעצמו לא ראוי לנשום את האוויר אזה שהוא מנצל אותו כדיי לומר את הדברים שהוא אומר ישנו מספר אנשים שהם לא ראויים ואני יומר פה את הסוגים שלהם אנשים אלימים פיזית שמרביצים לחלשים וקטנים מהם אנסים ומתעללים בבעלי חיים אלו האנשים היחידים שלא ראויים מעבר לזה לכל אחד מגיע שיקשיבו לו ולאחת כמוח מגיעה אעל אחת כמה וכמה ילדונת יקרה תנסי להשתמש בפורום אזה כנר קטן נקודת אור שתעזור לך לחזור למסלול ולמצוא את דרכך חזרה אוהבת גלי

nobh

New member
ותוסיפי אלימות חזותית

כמו לצחוק או לפגוע בסיבוב ראש

לילדלה

מי שאמר לך את זה הוא שמוק אמיתי שלא ראוי אפילו להתיחסות נראה לי שהוא בעצמו סובל כראה מחוסר בטחון כרוני אז הוא מרגיש צורך להטפל לאחרים.תני לי לגלות לך שזה בעצם לא אלוהים שגורם לרוע אלא בני האדם שלקחו את השכל שאלוהים נתן לנו והשתמשו בו לצרכים מפלצתים ומעוותים ואחר כך האשימו את אלוהים כי הכי קל להאשים מישהו אחר במקום לבדוק ולתקן את עצמך(לא רומזת אליך חס וחלילה)אז לא את אשמה ולא אלוהים אשם.הוא פה בשביל לעזור לך למצוא את הטוב. שלך חנה גונן

מריה...

New member
יקירתי

את כן ראויה. ואני בשמחה הקשבתי. הקשבתי לעיניים שדיברו במבוכה, ביישנות, שמחה ועצב. רוצה להקשיב תמיד...ואני בטוחה שאני לא היחידה. אני לא יודעת איזו תוכניות יש לאלוהים ואני לא יודעת למה העולם הזה כל כך אכזרי ולמה אנשים אומרים דברים כל כך אכזריים! אני לא יודעת! דבר אחד אני כן יודעת וזה, שאת ראויה להכל לחברים לאהבה לשמחה ולחיים תזכרי את זה תמיד...אל תקשיבי למי שלא ראוי להקשיב לך ותזכרי...אכפת לי ממך מריה...

my true colors

New member
חיבוק ענק

אני לא מאמינה למילים ככ. מסרבת להאמין להם לפעמים. במיוחד שלא מבינה ככ למה הם באו. לא מבינה איך מישהו אומר או מתנהג ככה. יודעת שזה לא נכון. וכל מה שיש לי זה חיבוק ישר מהלב ובאהבה. את לא צריכה לתמוך. ומגיע לך רק טוב. תזכרי דבר אחד. שרוצה שתאמיני ותרגישי את המילי שכתובים בכותרת. שכתובים בי. איתך. אני.

לכל מי שהגיב...

אני רוצה להודות, מהלב הקטן שלי, על כל תגובה ותגובה... אתם יודעים מה בא לי? בא לי להרביץ לו כמו שהוא הרביץ לי במשך שנים... ועכשיו כשהוא כבר לא ממש מרביץ, הוא אומר דברים נוראים... ((((((((((רקפת)))))))))) תודה, ריגשת אותי ((((((((((שם ים))))))))) תודה, ירדה הדמעה הראשונה... ((((((((((גלי))))))))))) תודה, ירדה הדמעה השנייה... ((((((((((מריה))))))))))תודה, יקירתי... ((((((((((חנה)))))))))))תודה, עכשיו כבר ממש מתייפחת... ((((((((((שני)))))))))))תודה, תודה גם על אתמול...כל כך אוהבת... ולכל מי שמבין, אני, הילדה שאוהבת...

lance-knight

New member
לילדה החמודה

את לא ראויה? זאת תכונה מאוד אנושית- לחשוב על עצמך כעל מישהו שלא מגיעים לו דברים טובים. זה היה מאוד עצוב לקרוא את כל מה שכתבת כאן. לא יודע מה להגיד על זה. אבל את שתומכת כאן באנשים- איך את יכולה לומר שאת לא ראויה? ואפילו אם רק היית מקבלת תמיכה- האם לא מגיע לך? בסופו של דבר אף אחד מאיתנו לא נברא בשביל לסבול. אז כמו לכל אחד, גם לך מגיע לקבל מהחיים דברים טובים.

למעלה