לכולם

לכולם

שלום לכולם... לכל אלו שלא מהנוער העובד ונכנסים לפה אז ברוכים הבאים. אבל יש לי שאלה- מה לעזאזל יש לכם לחפש פה? זאת אומרת עכשיו כותבים פה יותר אנשים שהם לא מהנוער מאשר אלו שכן... אין לי בעיה שתכתבו פה את מה שאתם חושבים, אבל עכשיו כבר נפסקו פה הדיונים על כל מיני דברים שקורים בנוע"ל, שכיף וצריך לדבר עליהם. אז לאלו שלא בנוע"ל, אני לא רוצה שתרגישו שהרסתם פה משהו (למרות שדי כן...) לצופיפניק מאשדוד אז אני רוצה להגיד שלמשל בחיפה (אני גרה בעתלית אבל לומדת בחיפה ששם יש צופים ובעתלית כמובן אין...) אז הצופים שם ממש משתלטים ולא נותנים לעשות לנוע"ל כמעט גיוסים ולצופים כן, והם כל הזמן יורדים על המעט שבתנועות אחרות. אז זהו... אני לא ממש שונאת את הצופים חוץ מכמה דברים קטנים... ביי ביי

נכנסתי בגלל שלא פעם ולא פעמיים

נכנסו לפורום שלנו והתחילו לתקוף (שימי לב שאנחנו לא תוקפים). ולא רציתי להגיב בלי לדעת מה הולך אצלכם באמת, כי את ההכרות שלי עם הנוע"ל פירטתי בהודעה שלי, כן מעניין אותי איך מתנהל קן, שזה גם שאלתי בהודעה קודם...

אה... אז...

אני ממש ממש מצטערת אם תקפו אתכם בפורום! את האנשים שאני מכירה בתנועה לא מתאים להם, אבל אני לא מכירה את כולם אז... אם שאלת איך קן מתנהל אז זה קצת שונה בכל קן. אבל בכל קן יש כמה קומונרים (אנשים שדחו את הצבא בשנה והם עכשיו בשנת שירות וחיים כגרעין, בחוות הכשרה- הם בסביבות ה20 שחיים ביחד משהו כזה...) יש את הבוגרת שזה מט-יב, ואת השכבות הצעירות שזה מד´- ח´. אני בקן די קטן יחסית אז הבוגרת שלנו מונה בערך 13 אנשים (שזה לא הרבה). העניין הוא, שגם אם אין הרבה אנשים בקן אז ממשיכים להתאמץ בשבילו ולא מפסיקים. כי אני רואה בתנועה משהו חשוב מאוד. אז אני מקווה שהבנת חלק... ואם יש לך עוד שאלות ולי יהיו תשובות אז אתה מוזמן! ביי ביי

סליחה?!?!?!?../images/Emo38.gif

ישבתי לי לתומי מול המחשב וגלשתי לאתר שלנו(הצופים), מסיבה לא מובנת (לי לפחות) בתקופה האחרונה הפורום שלנו גדוש בהודעות למיניהן שבהם מספרים לנו (הצופים) על כמה שאנחנו קפיטליסטים ועל כמה שאנחנו תנועה בזויה ונלוזה(סליחה על השפה הגבוה), אני לא מבין את פשר ההודעות ואת האטימות מצדכם. עם כל הכבוד לכולכם אין לכם מושג על מה אתם מדברים! אם למישהו יש בעיה עם תנועת הצופים הוא מוזמן לדבר עם כל אחד ואחת מאיתנו בפורום של אתר תנועת הצופים רק "רצוי" שתבדקו על מה אתם מדברים לפני שאתם תוקפים ומאשימים בהאשמות למיניהם. אנחנו מצתערים אם "הפרענו" לכם בעניני הנוער העובר שלכם, תדאו שאתם תמיד מוזמנים "להפריע" לנו ואנחנו נשמח לענות לכם בברכת חזק ואמץ (מה לעשות, ככה זה בצופים!) עמית שמש

למעלה