לכולם

NuckBunnies

New member
לכולם

שימו לב כמה הודעות נכתבו בסופשבוע הזה. שימו לב. אחת? שתיים? ככה הפורום לא ימשיך. נקודה. עכשיו מגיעה השאלה - אתם רוצים פורום קומיקס? אתם רוצים פורום לדבר ברמה *גבוהה* על תרבות הקומיקס? אתם רוצים מקום להכיר אנשים שאוהבים קומיקס, לראות יצירות של אנשים אחרים, לקנות ולמכור קומיקסים? אם כן, אז תעשו מאמץ. אני יודע שזה קשה לכתוב על משו שאמור לעניין אותכם, אבל תשתדלו. ואם אתם לא רוצים, אז לא צריך. זכותכם המלאה לא להיכנס, לא לכתוב ולא לעשות כלום. אלוהים יודע שבימים קשים אלו יש לנו דאגות יותר קשות מ"מצב הפורום". NuckBunnies מנהל פורום הקומיקס, לפחות כרגע.

byron

New member
הכמות לא קובעת

העיקר האיכות והאיכות (האמת) גם קצת ירדה אבל כל הכבוד לgl שלא רק לקח לעצמו אחלא שם אלא גם מעלה אחלא שאלות

NuckBunnies

New member
אתה צוחק עלי?

אין כמות. בכלל. מספר ההודעות שהייתי רוצה לראות כאן בשעתיים אני לא רואה ביומיים. זה לא "קצת הודעות", זה כלום. והאיכות? האיכות לא ירדה. היא אף פעם לא הייתה. ואין לכם תירוצים - יש על מה לכתוב. אני שמתי מלא הודעות עם נושאים מעניינים לכתוב, GL שם נושא, ואין תירוץ. אני לא מתכוון להתחנן. אתם רוצים שהפורום ימשיך? תכתבו. אחרת אני את תפקידי סיימתי כאן, ואו שמישו אחר ינסה לנהל את הפורום או שהוא יסגר. החלטה שלכם. NuckBunnies

byron

New member
r u talking to me

הנה שאלה לפני הage of apocaly בחוברת של הx-men בערך באזור ה#40 הסתובב בחור בשם אדם שהופיע לראשונה בannual #2 של הx-force 1)מישהו זוכר אותו? 2)חוץ ממני משהו אהב אותו? 3)האם הוא האח האבוד של סקוט? עד שנראה את אריה מקבלת פרסום כמו הx-men make mine marvel (זה הכיוון שחיפשת?)

ויאגרה

New member
קודם כל - אל תיתייאש

הגישה התבוסתנית שלך, והמהירות בה אתה מוכן לותר על ניהולו של הפורום, לא מועילים למצב הנוכחי ואפילו הופכים אותו לגרוע יותר. המצב הכביכול עגום של הפורום ניגרם כתוצאה ממספר מצומצם מאוד של חובבי קומיקס בישראל,ולא בגלל ניהול כושל שלך. תתעשת.

לא להחזיר מפתחות כל כך מהר..

יקירי, אני מנהל 2 פורומים פה בתפוז, אחד מהם "אופרות סבון" המתפקד כרגיל והשני "סקס והעיר הגדולה" הצחיח (וזה די מובן בהתחשב בעובדה שהעונה החדשה טרם עלתה). אין מה לעשות, לפעמים יש גורמים חיצוניים שגורמים לפורום זה או אחר לסבול מתקופות "יובש". אולי חלק מהבעיה פה היא הטריק המלוכלך של פורום הקומיקס של YNET, אולי זה בכלל מצב הרוח בארץ. אל תשכח גם את שביתת הנמלים שגרמה לעיכוב במשלוחי קומיקס לארץ. אל תקח את זה באופן אישי. עצתי לך - נצל תקופות יובש כאלו כדי להוסיף קישורים, לעדכן מאמרים, לבדוק מה קורה בפורומי קומיקס אחרים וכו´. אתה עוד תתגעגע ליובש הזה.

MBregman

New member
באמת איזה תרגיל???

אפשר לחשוב שהפורום בYNET כל כך סוער. גם שם זו מלחמת קיום. --מב

NuckBunnies

New member
הבהרה

אני חושב שעשיתי (ועדיין עושה) את תפקידי כמנהל פורום בצורה מצויינת. אני מוסיף קישורים, כותב מאמרים (תודה על עשרות התגובות, לאור העובדה שאני משקיע בהם שעות), שם הרבה נושאים לשיחה (שאף אחד לא טורח להגיב, וכן, הנושאים ברמה גבוהה ככה שאין תרוצים). הגישה שלי היא לא תבוסתית, אלא פרקטית. לא רואה טעם להשאיר פורום אם אין בו משתתפים. הפורום הזה עדיין לא מת, אבל הוא מתקדם לשם. כדי שהפורום ישאר, אז צריך שיהיו הודעות. שיהיו שיחות, דיונים. תגובות, רעיונות. מה שפשוט אין. אני נורא רוצה להיכנס לכאן ולראות דיונים חשובים ויפים. אני נורא רוצה לתרום שעות על גבי שעות לפורום מעניין. השאלה זה אם אתם רוצים כזה פורום. NuckBunnies

למעלה