לכולם!!!!

MissUnKnown

New member
לכולם!!!!

אתמול אני הייתי בהפגנה.....כןכן היו שמה כמה אנשים....זה ממש בושה תתבישו שהיו שמה סך הכל 10,000 וכן החולצות הכחולות שלטו אבל הן לא היו של החניכים הם היו של הקומונרים. אני הייתי הנציגה היחידה של הקן שלי...ואני הגעתי כן ישבתי בפקקים עצומים בשביל להגיע...והפכתי עולמות שאמא שלי תיתן לי לנסוע ...כן יש מצב ביטחוני לא בטוח אבל עדיין ...הם כבר בשבוע השבעי...אז את המעט שאנחנו יכולים לעשות זה להגיע להפגנה שם אירגנו והראות לכולם שלנו אכפת ושאנחנו מוכנים בלפתוח מאבק לשינוי חברתי במדינה שלנו...להראות נוכחות. בהופעה הראשונה היונו אולי 100 איש (ככה זה היה נירא) בסוף בשירת התקווה הי טיפה יותר מלא. אני עמדתי ליד הגדרות כאלו הכי קדימה שאפשר...והיה שמה עוד מקום ל10 איש מסביבי... אז אנשים פשוט תתבישו לכם!!!!!!!!!!!

היית????

איך לא ראיתי אותך? איזה באסה.... בכל מקרה את ממש צודקת! פה באתר אומרים שבאו 12,000 ברדיו אמרו 10,000 אין לי מושג למי להאמין כי אני ראיתי שם ממש (אבל ממש) קצת אנשים! (אני פשוט לא טובה בהערכות של מספרים, אבל אני יודעת שהיו קצת!) אני ממש התאכזבתי באותו רגע מהתנועה שלי, שמדברת כל כך הרבה על שינוי ומשום מה אני כל הזמן מאמינה לה מחדש שהיא תעשה משהו.... לי.

לי, אני אגיד את דעתי אישית.

לא באתי להפגנה, כי לדעתי זה היה יותר פסטינכים מהפגנה, כמה שכואב ועצוב לי לומר את זה. אם לא היו מופיעים שם אמנים, היו שם אפילו פחות אנשים זה בטוח.

ואני אגיד לך את דעתי האישית!

זיבולי שכל- תעשי טובה סיון, בלי להעליב- זה תירוץ עלוב! האנשים שהיו שם לא באו בגלל המופע בכלל! ראו את זה! מי שהיה היה לו אכפת, ומי שלא, אולי היה לו אכפת אבל הוא לא עשה כלום עם זה! האומנים שהיו שם שרו בדיוק כל אחד שיר אחד, שירים לא מוכרים, ואין לי מושג למה אני מתנצלת בפנייך כי ממש עצבנת אותי כרגע!!! אז יום טוב, נתראה במזכירות ואני מקווה שעד אז אני ארגע...

אני יכולה להוציא מילה מהפה? תודה.

אז ככה כנראה לא הבהרתי את עצמי נכון אני יודעת שכל החניכים שהיו שם היו מהסיבות הנכונות אבל! אני מכירה כמה אנשים אישית שהגיעו לשם בגלל שהיו שם אמנים שהופיעו, כאילו הופעה חינם בסדר, אז הפסטינכים היה קצת הגדרה לא נכונה ובהחלט לא במקומה, קבלו את התנצלותי. לי, אני לא הגעתי משתי סיבות: תקציב (כבר להורים שלי די נמאס) והעניין הבטחוני. אוקיי? עכשיו עוד משהו, אני לא יודעת מה איתך אבל אני אישית מעדיפה להגיע לקריית הממשלה ולעזור לנכים ולתמוך בהם פנים מול פנים, ולא דרך במה. למשל כשאני ואושרה ואת ושני ומיכל ועוד כמה אנשים חילקנו להם אוכל וניקינו, ועוד כמה דברים שכרגע אני לא זוכרת. זאת לדעתי דרך התמיכה הכי טובה שיש. אז זאת הייתה הבהרה והתנצלות!

טלי...

New member
סיוון

אני מסכימה איתך ולא מסכימה איתך אני כן הייתי אתמול (וכמו לי, גם אני לא טובה בהערכה מספרית - אבל ממש קשה לי להאמין שהיו שם 12000- לפי מה שאני מעריכה היו שם בערך 3000 מקסימום) ולפני שבאתי גם לי היתה היתלבטות, כי לא רציתי להיות בפסטיבל - ובסופו של דבר החלטתי שאני אסע מהסיבות שלי -של להביע תמיכה ולהיות שם בשביל שעוד מישהו אחד שאיכפת לו יהיה שם. אני מסכימה איתך שכן היה שם קצת פסטיבליות - ילדה, בגילי בערך, (מהתנועה הקדושה שלנו) שכמעט התחילה לבכות, כי היא פספסה את ההופעה של מוקי, אבל זה היה בסדר - כי בסוף היתה הופעה של ירמי קפלן, שממש הצילה את הערב (לקשיים בינינו - זו ציניות). אבל מצד שני היו שם הרבה שבאו כי זה חשוב להם - ובשביל זה היה חשוב לבוא ולקיים את העצרת.

מותק, תחשבי קצת

אז כן, תחשבי- יש אנשים שההורים שלהם פשוט לא הרשו להם לבוא יום אחרי פיגוע. ההורים שלי מאוד בעד ללכת ולתמוך בנכים, אבל כשזה מגיע לזה שהם ישבו בבית וירעדו עד שאני אחזור- לזה הם לא מוכנים. ויש אנשים שבאו לא רק לכיכר. שבאו לתמוך באוהל של הכנסת במסגרת התנועה וגם בלי מסגרת התנועה- כמוני. אז בלי הכללות. ובקשר לפסטינכים- הרשי לי סיון בתור בת קן שלך- אפילו בפורום כשלא רואים אותך יודעים שאת בלונדינית!!!! איזה פסטינכים ואיזה נעליים!!! מי שבא לש אכפת לו ולא בא בשביל הופעות מטומטמות!!!

אני יודעת!!

ברור לי שיש אנשים שההורים שלהם לא מרשים, או כל מיני סיבות מוצדקות אחרות. אני לא שוללת! ואפילו עיוור יכול להבחין שסיוון בלונדינית!!! חוצמזה שאני דיבתי עם סיוון לפני ההפגנה, והיא אמרה לי משהו אחר, והיא יודעת על מה אני מדברת. וכמו שטלי אמרה שהיא עצמה באה כי זה חשוב לה, אז באותה מידה אלו שכן יכלו לבוא (בלי תירוצים) היו באים ומשנים את המצב לכך שה"פסטינכים" היה הופך למשהו אמיתי ונכון!

צליל! הקשיבי לי רגע בלי

לאנוס אותי במחמאות שלך! אוקיי? אני יודעת ואני מודעת שהנוער העובד והלומד היה שם מהסיבות הנכונות-אבל היו שם גם כאלה שלא! ואני מכירה כמה כאלה אישית מתל אביב,אוקיי? וחוץ מזה, אני לא באתי בגלל המצב הבטחוני (ההורים שלי יו נו...)

גם אני הייתי...תקראו

זה ממש נכון, גם אני הייתי אתמול ועשיתי הכל כדי להגיע וזה באמת היה לי חשוב ובאמת רוב החולצות תנועה היו שם של קומונרים, זה עצוב, לעזאזל בשבילי ההפגנה הזאת היתה הרבה יותר חשובה מכל הפגנה שהשתתפתי בה ושלא השתתפתי בה, אז נכון זה היה "פסטי-נכים" אבל אנשים, זה לא רק בשביל לבוא ולראות אומנים, ואני בטוחה שלפחות מי שבא לא בא בשביל לשמוע את אביתר בנאי ומוקי די

לא היו 100, היו הרבה יותר!

אני יודע שהמחוז שלי (דרום) הוציא שני אוטובוסים וזה לא אחד המחוזות הגדולים. אז אם כל מחוז הוציא בערך שני אוטובוסים, כל אוטובוס 50-60 (האוטובוסים לא היו מלאים) אז הוצאנו איזה 700-850 מהתנועה ועוד לא ספרתי את האנשים שבאו בצהריים כדי לארגן את הבלון. כנראה לא ראית, כי כל האוטובוסים באו אחרי ההופעה הראשונה (התנועה תמיד מאחרת) אבל באו הרבה והם לא היו מקדימה הם היו יותר מאחורה, ליד הבלון ובסוף הקהל. אבל בקשר לקומונרים,זה נכון היחס בין הקומונרים לחניכים היה גדול בהרבה ממה שהוא ביומיום.

פוגו

New member
10,000...חחחח

בעיניי היו שם בסביבות האלף איש, וזה די הצחיק אותי לקרוא שהיו 10 אלפים... אבל בואו לא נהפוך כל עצרת עכשיו לפסטי, כי זה לא נכון, ולא בכל מקום שיש הופעות זה ישר הופך למשהו עם פחות ערך. האמנים שהיו שם לא היו העיקר, ממש לא! הנכים היו במרכז והנאומים שלהם (בערך רק לזה הקשבתי) ממש ריגשו אותי. האמנים הביעו תמיכה בדרכם שלהם- הופעה- כל אחד מפגין בדרכו שלו! העצרת הזאת הייתה חשובה בשביל לעורר עניין ציבורי ולהביא את הבעיה לראש סדר היום בכנסת. כי כמו שנאמר על שלטון דמוקרטי- שלטון העם, כך אם היו רואים שיש הרבה אנשים מאחורי הנכים, אולי זה היה מזיז משהו אצל מישהו. אבל לא היו הרבה והיה קצת מביך לעמוד שם כשמסביב ריק... נכון שיש מצב ויש הורים ויש ויש, אבל חבל! מקווה שתבואו בפעם הבאה- ועד אז שיהיה לכם יום טוב, שבת שלום, חג שמח והמשך חיים טובים. עדי

לא הרבה....

הערכה האישית שלי היא בסביבות ה-500-600 מהתנועה מתוכם כ-100-150 קומונרים. ואם סופרים את האנשים שבאו להרים את הבלון זה מוסיף עוד 8 בערך (אני הייתי אחד מהם).

למעלה