לכולם!

LovE BuSTeD

New member
לכולם!

אני אחותה של המשתמת שאני כותבת ממנה תגובה.. בבקשה, תחתמו בעצומה הזאת שלא יחליפו לסדרה קטנטנות את שעת השידור שלה! רוצים להחליף את השעה ל16:45[בגלל שהרבה ילדים ביקשו מהערוץ לשנות את השעה, בגלל שהם לא מספיקים לראת בגלל בית-הספר]. השעה האמיתית היא 14:30 ורוצים להחליף אותה ל16:45. בבקשה, זה מאוד חשוב לנו! תחתמוו ותרשמו בהערות "אל תחליפו את שעת השידור"!!תודה!! ובגיל תרשמו איזה גיל שבא לכם, עד הגיל 19, לא יותר!! תודה! העצומה: http://www.postool.com/petition.php?user=chiqui2006&i=d

Rowdy Girl

New member
קטנטנות?

אני זוכרת שבכיתה ב' הייתי מכורה לזה D::::: ראיתי את כל העונות דווקא
הקטנטנות עכשיו זה טיפשי >< סיאמרפה צ'יקיטיטאס... צ'יקי צ'יקיטיטאס...$#%@# אני לא מאמינה שהקטנטנות הזונות האלה גנבו תשירים של הסדרה של פעם
!

LovE BuSTeD

New member
מה יש בזה?!

לידיעתכן, אני בת 7 עוד מעט! ואז מה אם אני מפרסמת את העצומה הזאת?! אני ועוד מיליוניייייייי ילדים רואים קטנטנות וזה ממש לא טיפשי! אם לא בא לכם, אל תחתמו..חבל שבכלל בזבזתי את הזמן שלי בלפרסם את זה פה..

LovE BuSTeD

New member
תיקון..

לידיעתכן, אני בת 17 עוד מעט! ואז מה אם אני מפרסמת את העצומה הזאת?! אני ועוד מיליוניייייייי ילדים רואים קטנטנות וזה ממש לא טיפשי! אם לא בא לכם, אל תחתמו..חבל שבכלל בזבזתי את הזמן שלי בלפרסם את זה פה.. ואני לא אכתוב פה יותר..[חיה, סליחה..]

O0NoNi0O

New member
גמאני רואהP:

זה יפהה!! למרות שהעונות הקודמות יפות יותרO:

למעלה