לכולם!!

Chiquitomer

New member
לכולם!!

אז... עד עכשיו ראינו את הקליפים הבאים: שיר הפתיחה, שיר הסיום, Sr.amor (אדון אהבה), Patito Feo (הברווזון המכוער), Ventanita (חלון), Adolescente (התבגרות), Soltate (להשתחרר/בדידות), והגירסה החדשה של Todo Todo. איזה הכי אהבתם??? אם שכחתי משהו, תגידו. כמובן שהיו את שני השירים המוזרים, "אל תהרוג אותי" - משהו כזה, ועוד שיר שאנה שרה על הטבע, ושמעו אותו כאשר היא שלחה את הילדים לחפש דברים יפים בחוץ. מה הכי אהבתם???

Chiquitomer

New member
אני הכי אהבתי...

אדון אהבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר וקליפ מדהים!!!!! Sr.Amor Sr.Amor Sr.Amor

Rotem Lisa

New member
כ"כ קשה ? ../images/Emo8.gif

Sr.amor.. חולה עליווווו!! גם Patito Feo יפה, אבל פחות מSr.amor. ואתמול מיזמזתי (זה לא מה שאתם חושבים
חרמנים..
) לי את השיר- "אל תהרוג אותי" (אתם יודעים איזה שיר), וגם התחלתי לשיר- "סולללללטטטטטאאאאאטטטטטטטטטטטההההה"..
אבל כבר אמרתי את התשובה שלי
רותם.

nIcKiTa

New member
אני הכי אהבתי

את... אמ... אוף1 את כולם, לא יודעת להחליט

א מממ

1. שיר פתיחה 2. שיר סיור 2. סניור אמור 3. אדורסנטרה 4. פטיטו פאו והגירסה החדשה של טודו טודו נשמע כמעט אותו דבר!!! TaLi

Cami Girl

New member
יש לי כמה שירים אהובים...../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

אני אוהבת את השיר של Sr.amor, את השיר של Adolescente, ו- Todo Todo...
יאללה ביי, ולשני ושרון- תתחדשו על השמות החדשים
CamI-GaL

דביר-מן

New member
ושלי! ../images/Emo13.gif

השיר שאני הכי הכי אוהב בעונה הזאת הוא Soltate- שיר מדהים עם מילים מדהימות!! Soltateeeeeeeeeeee dejate irrrrrrr el riesgo sabe el caminoooooo sin miedo podes partiiiiiiiiiiiiiiiiiiir למרות, שלצערי הרב, עשו לו קליפ מזוויע! הקליפ האהוב עלי הוא Adolecente- קליפ מדהים! קנדלה וקמילה כאלה פצצות שם!
דביר

Rotem Lisa

New member
ת´אמת ? קליפ מגעיל.

("הסולטאטה"). איכסה, מה הם עשו ?! במיוחד לבנים.. אבל "אדולסנטה" יפה! מאדד :))))))))))))))))))
;;))) אני מתרגשת!! כ"כ מתרגשת..
סבס..

למעלה