לכולם

solila1

New member
לכולם

אני יודעת שאני לא מנהלת אבל אתם בכלל לא מדברים על הסדרה למשל ההיתי מסיבה ולא ראיתי ואני נורא רוצה לדעת אבל אף אחד פה לא אומר ורק מדרג אפילו כמעט אף אחד לא מדרג !!!

white angels

New member
באיזה יום לא ראית?

אני אספר לך

solila1

New member
יום שני

תודה מותר את הכי מתחשבת פה ותדעי לך שיש לך שם הורס!

white angels

New member
אז ככה:

קטיה פתחה אלבום תמונות ישן שלה ונזכרה בילדות שלה. באו לחברה איזשהם נציגים של חברה שzimaletto קונה מהם בדים או משהו כזה,וקטיה מעוצבנת על אנדריי היא לא יודעת מה לעשות איתו אחרי שהיא גילתה את האמת,והיא רואה שהוא ממשיך עם התכנית. ולויקה לקחו את המכונית כי היא לא שילמה תשלומים בזמן. מקווה שהבהרתי לך פחות או יותר
ותודה

../images/Emo214.gifלכל פרק יש שרשור יומי..

לצערנו, יש כאלו שעובדים לפעמים בערב, יש כאלו שיש להם מבחנים..ובגלל שזאת תקופת מבחינם מאוד לחוצה-אז הפרק היומי לא "הכי" פעיל ודווקא כל מני שאלות שלא קשורות ספציפית לסדרה, אלא לחיים האישיים שלנו, יותר מפעילות את הפורום. בדר"כ אנחנו מספרים על הקטעים הכי מצחיקים ולא נדון לעומק ממש על כל פרק ופרק..[אלא אם מישהו רוצה לפרט על התכנית], את תמיד מוזמנת להשתתף בשרשורים היומיים, ואם את לא רואה פרק-אז את יכולה לבקש שיספרו לך...

solila1

New member
דחוף

זה לא קשור זה מעניין אותי כל הדיבורים שלכם והכל תמשיכו כך אבל אני פשוט אומרת שאתן טיפה מזניחות את הסדרה וזהו. (שאלה) לא הבנתי מזה

++++++

אהה אוקיי....נראה אולי.. קצת לתת יותר תשומת לב לשרשור ולתקצר .וכאלה... משהו בסגנון הזה..... למרות שלדעתי גם "ככה" מצבנו טובב

white angels

New member
זה שירשור שלא קשור לנושא של הפורום

ואפשר לדבר שם על דברים אחרים

למעלה