לכולןןןןןן..

לכולןןןןןן..../images/Emo26.gif

אני יכול להיות עושה חג בחיפה.. אז כל מי שגרה בחיפה ובאיזור בכלל ורוצה להיפגש.. רק תודיע לי.. אוהבת אותכןן.. יום מקסים ומהנה לכולן..

מגעילה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!! אין לך מושג עד כמה.. ותעזבי את הZ*** של הילדה הקטנה הזאת.. היא לא שווה.. יש לך המון חברות שאוהבות אותך.. אפילו מיכל אמדורסקי אוהבת אותך.. מי כמוני יודעת.. תשמרי על עצמך ותעשי חיים!!

בר לפה ועכשיו!!../images/Emo98.gif

כפרהההה.. מה ניסגר איתך?.. שמעתי הכל.. ואני לא המומה.. בכלל לא.. אני גאה בך.. וזה מגיע לך.. וכן.. מיכל.. חחחחח שיחקת אותה מותק.. בהתחלה לא האמנתי בך.. אבל עכשיו... חבל על הזמן.. את תותחית אחותי.. חחחחחחחחחחחח את מדליקה... אני תופסת ממך מותק

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אף אחתלא צריכה לדעת!!.. איזה פה גדול.. היום במינרווה אתן באות כי "היא" באה.. אוהבת אותכן תשמרו על עצמכן

נ.ב

מיכל שווה.. הפסדת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. כוללללללללייייייייייייייי.... צוחקת עכשיו.. היה כיף.. היהXXX טוב חחחחחחחחחחחחחח

למעלה