לכולנו!!

לכולנו!!

מוצאי חג שמח לכולם! מחר מחכה לנו כמו יום ראשון אבל בלי השביזות כי יומיים בלבד והופס אנחנו בסופש!! איזה כיףףףףף!!! אז קצת איחוליישן: שבעזרת ה' הבקשות שלנו מהיקום ושלחו אלינו במהרה על הצד החיובי ביותר שנקום מחר עירניים וצלולים לכבישים חלקים ונסיעה מהירה וזורמת. רק עירנות, טוב, אנרגיות מעודדות וכיף כיף כיף בעזרת ה' עד הסופ'ש הבא שכולנו נעשה פה שירשור הגשמות וכל אחד ייקבל א ההגשמות המיוחדות לו באהבה אין סופית

kikona126

New member
המשך שבוע מצויין

לא נוראה, לחזור לשגרה זה טוב, יש בזה עניין ...

GMjoy

New member
אני את ההגשמות שלי כבר קיבלתי =]

אני מרגיש מצויין ! אני מאוהב ! אני מגשים ומושך אליי את הטוב ביותר ! אני מלא שפע, אהבה, סיפוק, הצלחה ומחשבות חיוביות כל הזמן ! אני נמצא סביב אנשים טובים ומפרגנים ! תודה על כל הדברים הנפלאים האלה בחיי !

SoFibar

New member
../images/Emo45.gif

גרמת לי שמחה..

אוהווו איזה הגשמות!!!!

2אתמול קיבלתי 2 הודעות אחת אחרי השנייה על דברים שרציתי ופשוט חזרו אליי מהיקום ההגשמות כבר בדרך אליי רק צריך לטעון את עצמי במחשבות חיוביות ולעטוף את הסובבים לי בורוד
והנה אני הגשמי הגשמות גדולות ונדירות!!! בהזדמנות זאת אני רוצה לומר לאישה מיוחדת ונדירה ששמה עפרה. תודה על טוב ליבך, את כמו נר שמפיץ מאורו לנרות אחרים ועדיין נשאר גדול ולא מאבד מאורו.. את פשוט מדהימה. בהמון אהבה, המון המון המון "מחייך לתמיד". =]

למעלה