לכול אוהבי הבשר והעוף ,יש מבצע שווה ברשת -"מגה בעיר",

שרון 337

New member
לכול אוהבי הבשר והעוף ,יש מבצע שווה ברשת -"מגה בעיר",

אם תגיעו ל-"מגה בעיר" היום ומחר,תמצאו שם מבצעים ממש שווים.
אני קניתי סינטה,ופרגיות,
ההנחה גם לאנטריקוט ,לבשר בקר טחון,ולעוד כמה סוגי בשרים.
תקנו ותיהנו כול עוד המבצע בתוקף,כיש עדיין במלאי ,במחירים נמוכים.

רוני1955

Active member
ראיתי פרסומת לזה בטלוויזיה.

המחירים בפרסומת גבוהים בעשרות אחוזים מהמחירים אותם אני משלם בחנות של רשת אחרת.

yair_bar

New member
מנהל
עברתי שם אתמול בדרך הביתה

המחירים לא יותר מדי זולים. ויתרתי על זה, אבל בסוף קניתי כמה דברים אחרים שהיו במבצעים טובים כמו שמפו ומטליות ניקוי.
&nbsp
מה ששימח אותי במיוחד היה לראות בחודשים האחרונים את כל הסופרים בתל אביב נכנסים למה שאני קורא - כוננות ויקטורי.
&nbsp
ויקטורי פתחו סניף חדש בדיזנגוף (ליד פינת ז'בוטינסקי).
&nbsp
חלק מהמוצרים בויקטורי יקרים מאד, אבל לזכותם עומדת המהפכה של המוצרים ביבוא מקביל.
&nbsp
ברילה ב-4.90 (למבחר מאד גדול של צורות) גרם לזעזוע עמוק בכל הסופרים והצרכניות בתל אביב.
&nbsp
במקום 10 ש"ח צפונה פתאום כולם יצאו במבצעים ומתחילים להתקרב למחירים בויקטורי. אפילו במגה בככר דיזנגוף שתמיד היה סניף לא זול (בלשון המעטה) היה אתמול מבצע על הברילה. אני לא מצליח לזכור בכמה נמכר, אבל משהו בסגנון של 5-6 ש"ח.
&nbsp
החסרון בויקטורי, לפחות בחודשים האחרונים שנראה לי שחלה התייקרות בכל הדברים שאינם במבצע ואינם ביבוא מקביל.
&nbsp
בסוף, כמו הרבה פעמים, אני מוצא את עצמי יורד לצרכניה מתחת לבית שפתוחה 24/7 וקונה את מה שאני צריך. אפילו שם, אגב, התחילו עם 2 ברילה ב-15

yair_bar

New member
מנהל
כאמור - הלכתי אתמול לסניף וראיתי

המחירים אולי בהנחה ביחס למגה, אבל לא סופר זולים.
&nbsp
בכל אופן לא רכשתי

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אני אמנם לא יאיר אבל הרשיתי לעצמי להכנס ללינק שצרפת ולהתרשם

כל המחירים גבוהים בערך בעשרה שקלים לקילו מהמחירים ששילמתי השבוע ביינות ביתן (אני מאמין שיש מקומות אפילו יותר זולים).

ההודעה שלך היא פרסומת שמוסווית כהודעה תמימה, מה שאסור על פי תקנון תפוז ודינה להמחק לאלתר אלא אם כן קיבלת לכך רשות מהנהלת תפוז (איני יודע מה הנהלים באתרים האחרים בהם פירסמת את ההודעה הזו מילה במילה).

שרון 337

New member
אתה ממליץ על יינות ביתן ,רשת שאיננה נגישה בכול מקום,,

יתכן שהם זולים במעט,אך אף סניף שלהם ,לא ממוקם בסביבת מגוריי.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא, ואם כך התרשמת מדברי כנראה שלא התנסחתי נכון

ציינתי את הקנייה שלי השבוע כי בחנתי את המודעה של מגה בעיר מול קניות של מוצרים דומים שביצעתי בפועל לפני מספר ימים קטן ואפילו הוספתי שאני מאמין שיש מקומות יותר זולים.
&nbsp
אם היית מציינת סניף מסוים שהוא היחידי באזור יתכן וזה היה בגדר מידע מועיל, אבל את כתבת על מבצע שווה ברשת "מגה בעיר" ולא על הסניף שלך שיתכן והוא באמת הזול ביותר בסביבה.
&nbsp
&nbsp

yair_bar

New member
מנהל
אני לא בטוח ששרון 337 מפרסם

בשביל זה גם בדקתי אחורה בהיסטוריה בפורום וראיתי המון הודעות רגילות של היוזר.
&nbsp
בכל אופן, גם אני נוהג להמליץ מדי פעם על מקומות בהם ראיתי הנחות וכו'
&nbsp
&nbsp
&nbsp

yair_bar

New member
מנהל
אני רק שאלה

הבשר ביינות ביתן היה מסדרת אדום-אדום?
&nbsp
אגב, לא נעים לי להודות, אבל בשנים האחרונות בגלל עלייך המחירים הדי דרסטית אני מוצא עצמי קונה הרבה יותר עוף מאשר בקר

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אני רק תשובה

הבשר ביינות ביתן היה טרי ישראלי.
&nbsp
אגב למרות שהפוסט של שרון נראה ומריח כמו פרסומת השתכנעתי שהוא נכתב בתום לב ומכוונות טובות ואין מאחוריו שום כוונות לפרסומת סמוייה.

TCHM

New member
צודק

הבשר המדובר הוא בשר שמיובא מפולין שאת איכותו בדקתי לפני מספר שבועות
ואיכותו בינונית. אז אין ממה להתלהב גם אם יש הוזלה/מבצע כאילו.
אינני יודע ולא בדקתי אם זאת פרסומת מוסוות למרות שעל פניה היא נראית כך
במיוחד בשל העקשנות לשכנע בהמשך השרשור.
בשר טוב הוא בשר טרי ישראלי שגם אותו ניתן להשיג במחירים זולים ממחירי
הבשר המיובא ברשתות.

yair_bar

New member
מנהל
מבקש להבא, כשיש חשד לפרסום סמוי

לפנות אליי במסר פרטי ולא להלבין פניהם של גולשים בפורום.
אני מודע לעובדה כי פעמים רבות עושים שימוש בפורום על מנת לפרסם ולקדם אינטרסים כאלה ואחרים.
&nbsp
בכל אופן, אף אחד מאיתנו לא שופט ולא תליין.
&nbsp
אני מבטיח לבדוק ולמחוק ולחסום במידה ואכן יתברר שזו הודעה פרסומית.
&nbsp
במקרה שלנו, היה פשוט להריץ חיפוש על היוזר ולראות שהיא אמנם כותבת לא ותיקה בפורום, אבל בזמן הקצר שהיא איתנו היא כתבה המון הודעות ומתכונים ואין שום סימן לנסיון לפרסם.
&nbsp
כפי שגם אני אוהב מפעם לפעם להמליץ על קנייה שעשיתי והייתה זולה ומשתלמת - כולם רשאים, כל עוד האינטרס הוא לחלוק מידע מועיל בין חברי הפורום ולא על מנת להשתמש בפורום כלוח פרסום סמוי

salo22

New member
אני חושב שאמורה להיות התנסחות ראויה

כשממליצים על משהו, יש דרך אלגנטית לעשות את זה. כולנו מזכירים מידי פעם מקומות וסחורות שלטעמינו שוות בדיקה, אבל לא בצורת "תקנו ותיהנו כול עוד המבצע בתוקף,כיש עדיין במלאי ,במחירים נמוכים", מבחינתי זה זילזול באינטיליגנציה, במיוחד כשזה משפט חסר משמעות וגם סוג של חוסר ידע ובדיקה, לדעתי ולדעת מי שכתב בשירשור.
זה מה שמרגיז בהודעות האלו, גם אם היוזר אינו עובד של רשת מגה.

salo22

New member
ואגב אני משלם מחירים די דומים ללינק

אצל הקצבים המתמחים שלי, כמובן שאינם כשרים ובהחלט מתבססים על בשר מקומי, מבחינת האיכות הם לא רואים את מוצרי הבשר של מגה ממטר, אפרופו יחסיות בחיים.

yair_bar

New member
מנהל
אתה מבין שמבחינת הכותבת

המחיר זול ביחס למה שהיא רגילה לשלם, היא ראתה שהמבצע מוגבל בזמן והיא רצתה שחברי הפורום יוכלו לנצל זאת כפי שהיא עשתה.
&nbsp
סגנון הוא דבר מאד אישי. מטבע הדברים, פורום פומבי באינטרנט פתוח לכל אדם. הסגנון היחיד שלא מקובל בפורום הוא כזה שתוקף או פוגע בחבר אחר בפורום.
&nbsp
אני בהחלט מבין למה עלה החשד שמדובר בפרסומת. כמו שכתבתי - הפורומים של תפוז הם בהחלט מקום אסטרטגי לאנשי מקצוע שלא בוחלים לבצע פרסום סמוי.
&nbsp
במקרים כאלה, ואתה מכיר את זה לא פחות טוב ממני, אפשר לראות את ההיסטוריה של הגולש ובשתי שניות להבין אם אכן מדובר במפרסם או בגולש רגיל שרצה לשמח את חבריו ברשת.
&nbsp
אגב, גם אתה, לדוגמא, אוהב מאד להמליץ על מקומות שקנית בהם והיית מרוצה מהתוצרת. זה בעיניי (אפילו יותר ממתכון כזה או אחר) המהות האמיתית של הפורום. במיוחד בפורום שכותביו מכירים האחד את השני ויודעים לייחס משמעות גדולה יותר להמלצה ממישהו שהם מכירים ויודעים שהטעם שלהם זהה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה