לכול אלה שבספק אם מאיה בתמונה

מאי@

New member
לכול אלה שבספק אם מאיה בתמונה../images/Emo36.gif

אז ככה !! אני מאיה שראיתן בתמונה וזו אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זוהי תמונה שלי מלפנ שנה ו3 חודשים שפירסמתי גם באתר האמת בפרצוף!!!! למי ממכן שלא מאמינה עדיין שזאת אני אני מוכנה להיפגש איתה ולהוכיח לה שזאת אני בכבודי ובעצמי! אני מוכנה להגיע להיפגש אם אותה ילדה רק כדי שתאמינו רק כדי שלא תפיצו עלי סתם ידיעות שזאת לא אני ותוציאו עלי ידיעות של שקרנית! אז לכול העכברים למיניהם אני מבקשת לצאת מהחורים ולדעת אני לא שקרנית!!!!!!!!! לא סובלת שקרנים! ובחיים שלי לא אסתדר איתם! אני מוכנה שוב להגיד לכם שאני יבוא במיוחד להוכיח למעונינים ולמעונינות Mאיה שנפגעה מאוד...

No Doubt

New member
תשמעו....

אני לא יודעת מי הפיץ את השמועה המפגרת הזו, אבל בתמונה ההיא זו מאיה!!! כל מי שישי לו בעיה עם זה שיקפוץ לי (ולה) תפסיקו עם השטויות האלו כי היא לא שקרנית עם אתן עדיין חושבות ככה אתן ממש ממש זונות!!!

מאי@

New member
ועוד משהו../images/Emo36.gif

לא רוצה לנקוב בשמות אבל נמצאת כאן עוד אחת שהעליבה את סיון אני חוזרת ומודיעה ומבקשת מבנות לא לפגוע בבנות אחרות שימו לב לכך ותקפידו על זה! כי חבל ששבנות יעזבו את הפורום בגלל שפגעו בהם!!!!!!!!!!! בתקווה שתתיחסו לדברי בצורה רצינית ביותר... Mאיה

slim girl

New member
ומאיה...

את נראית טוב לאללה - אבל למה הצטלמת בלי חולצה ופירסמת את זה בכל מקום אפשרי...? לא חרם...? לא יותר שווה לעשות תמונה איכותית ויפה בלי שכולם ינעצו לך בחזה...?! but do what u feel like... u just really pretty and sound really nice... it makes a bad reation Slim Girl.

Black Cat15

New member
מאיונת ../images/Emo23.gif

יפה שלי!! אני האמנתי לך!!! ואין לי סיבה שלא להאמין!! גם לאחרים אין סיבה שלא להאמין!! לדעתי מי שלא האמין לך הוא סתם אידיוט והוא אפילו לא שווה את התגובה שלך. אחותי - את יפיפיה מבחוץ וללא ספק יפיפיה מבפנים
אף פעם אל תשכחי את זה!!!!!!
אותך!!!

6MR. NICE GUY

New member
מאיה חמודה...

את יודעת מה?! את לא חייבת להוכיח שום דבר לאף אחת או אחד... מי שלא מאמין ובאמת חושב שמישהו או מישהי ישים תמונה שלא שלו ויגיד שזה הוא הוא בלי להעליב... טוב נו ננסח את זה בעדינות לא כזה מתוחכם.... ואת ממש אבל ממש יפה... ואם בא לך... לכתוב את המספר אייסיקיו שלך... את מוזמנת... אגב, מי שלא רוצה לדבר איתך בגלל זה- הפסד שלו!!

למעלה