לכול באי הפורום הנכבדים חדשים כוותיקים

לכול באי הפורום הנכבדים חדשים כוותיקים

אני עובר שבוע קשה בעקבות מאמצים בתחומים מקביליים, שכן אני עוסק גם במוסיקה, הלחנה, שירה כתיבת פרוזה, פגישות, תחזיות לעיתונים רבים, כתיבת פטנטים, קריינות- פרסומות... ועוד ועוד.
לא חשבתי על עצמי וזה היה טפשי מצדי. הזהירו אותי מכול זה
כעת מוריד הילוך כמה ימים, חלה הטבה במצבי כתוצאה ממנוחה ואני פועל כדברי הרמב"ם ישן 8 שעות וגם שנת צהריים טובה, ולא אכפת לי ...'שיתהפך כול העולם ואחותו'.....חה
בנוסף על פי: ראשי תיבות בריאות: בולם רוגזו, יאזן אכילתו וירבה...תנועתו.
אז אשמח שיבינו אותי, היום בדיקת סיטי.....לא HIV כמו שהתתבטא בארסיות האיש שנשלח למקום האפל ממנו הגיע אלינו.
אשמח גם שכשואלים אותי שאלה, שתהיה ברורה......עד כמה שאפשר. באמת לא חשבתי שאתחיל לחבב אתכם כול אחד בתורו הוא ובאפייונו הוא, כן גם את מתלמד 8 ' הארי- השואג'......חה..........
אז בריאות אכן חשובה, היום אני מבין בדרגה עמוקה יותר את הקביעה הקדומה הזאת.
אודי ברגר

מתלמד 8

New member
לאודי-ראשית המון בריאות והצלחה בבדיקות

שנית קבל עצה מנסיון חיים,(זה לא מופיע לי במפה)-פעילות גופנית ששמה הליכה,הכנס ללו"ז היומי הצפוף זמן של שעה 3-4 פעמים בשבוע וצא להליכה בסביבות ביתך בזמן הזה(אפשר לעשות את זה גם על הליכון חשמלי בבית,אני מעדיף לצאת לאוויר הצח )
תתחיל ב 2-3 פעמים בשבוע, 20-30 דקות בקצב שלך ועלה בהדרגה בזמן עד שתגיע לשעה של הליכה מתונה בכל אימון.
תאמין לי שזה טוב יותר משעת שינה בצהריים-מה עוד שזה מופיע בראש ראשי התיבות של-"בריאות" (וירבה תנועתו) כפי שאתה כותב.
בטוח שיעלמו לך חלק מהמחלות.
אני עושה את זה עשרות שנים,נהנה ומתגבר על מחלות שונות ומשונות .

יוצא לפעמים פעם פעמיים בשבוע

משלב זאת עם שיעור של תלמידים שלי, יוצא לאחו בסביבתי הירוקה שבראש העין העליונה, בגבעות המוריקות. תודה, כן התמדה היא מילת המפתח מסכים איתך בהחלט, ומעריך מאוד על שהקדשת מניסיונך להנחות אותי בו.
עוד רבע שעה יוצא לבדיקה, לגלות מדוע ובמשך שבועיים ימים בהביטי למטה לרצפה......אני רואה עוד קו- בנוסף לקו המרצפות. מאז מוריץ לחצים, מתחיל לעבוד מ-900 ולא משבע בבוקר...(כפי שתיארתי זאת במסר הקודם) והקווים מופיעים מעט מאוד, וגם הבלבול התמעט עד כדי שכמעט ולא מורגש, מקווה שהבדיקה תגלה שאין משהו .....שלא כשורה.
תודה ענקית!!!

Y. Welis

New member
מחקר שהוזכר לאחרונה טוען שהליכה עדיפה על כל סוגי הכושר

האחרים (ריצה, רכיבה ושות').
&nbsp
אם כי בארץ בשנתיים האחרונות המדרכות נגזלו ע"י רוכבים מזד**נים, כך שכדאי להיזהר.

למעלה