לכול האנשים הנפלאים שכאן...

מרי-לו

New member
לכול האנשים הנפלאים שכאן...

כאן מצאתי חברים שלא מצאתי אף פעם, כאלו שאני מדברת איתם יותר וכאלו שפחות. מישהו פעם כתב בצ`אט שמה שיפה כאן זה שקודם מכירים את הנפש של האדם ורק אח``כ אם רוצים מכירים את האריזה... אני מצאתי כאן נפשות מקסימים, חברים טובים שאפשר לספר להם הכל ולא לחשוש שהם יפגעו בך. אני מקווה שיום יבוא (ורק שלא יהיה רחוק מידי) ואני אפגוש את כל האנשים הנפלאים שכאן. אז ... לליאור 30, פנטום הצ`ט, לי28, שרון בת28, האיש הירוק, פטישון, דידי (בת), הצופה, ליהי, רונית^, ולכל מי ששכחתי (סליחה)... אוהבת את כולכם מרי-לו

מרי-לו

תמיד אותו חלום בשם מרי לו אז איפה את היום מרי לו???? מתוקה גם אני אוהבת אותך , ומקווה לראותך פה באילת. שרון

מרי-לו

New member
שרוני

אנחנו עוד ניפגש ואני בטוחה שנסתדר נהדר מצפה כבר בכיליון עיניים

ליאור 30

New member
לחמודה שבינינו

קראתי את שכתבת. ואני רק יכול להגיד דבר אחד .שכל מה שכתבת נכון מאוד .אבל אני חייב להוסיף דבר אחד לפעמים יש בצ`אט אנשים שמנסים לפגוע בנו אז בקיצור לא צריך להתיחס אליהם ובטח לא לקחת את זה אישי נ.ב. מרי-לו תמשיכי להיות כמו שאת ולא משנה אם ניפגש פעם או לא אוהב אותך ליאור

ליאור 30

New member
לחמודה שבינינו

קראתי את שכתבת. ואני רק יכול להגיד דבר אחד .שכל מה שכתבת נכון מאוד .אבל אני חייב להוסיף דבר אחד לפעמים יש בצ`אט אנשים שמנסים לפגוע בנו אז בקיצור לא צריך להתיחס אליהם ובטח לא לקחת את זה אישי נ.ב. מרי-לו תמשיכי להיות כמו שאת ולא משנה אם ניפגש פעם או לא אוהב אותך ליאור

למעלה