לכול המז'רז'רים...

Barracuda

New member
לכול המז'רז'רים...

אתמול בערוץ ESPN היה קטע קצר על בחור שדג בז'רז'רה מסוג צינורית וזה הזכיר לי משהו שלמדתי לעשות בפלורידה מבחור נחמד וזה ממש פשוט והתוצאות ממש מדהימות.. החומרים הדרושים: צינורית גמישה (מומלץ בצבעים אדום צהוב ורוד) באורך 20 ס"מ בקוטר 1 ס"מ משקולת 20 גרם כבל פלדה 40 ליברות וסביבל. (אפשר לעשות בכול מיני גדלים). משחילים את הכבל פלדה בתוך הצינורית מחברים את הקרס משולשת בסוף הצינורית,בצד השני דוחפים את המשקולת לתוך הצינורית משחילים את הכבל בתוך המשקולת ומחברים את הסביבל וזה מוכן לעבודה... לא דרוש מצוף זריקה בגלל המשקל של הז'רז'רה. התוצאות ממש מדהימות...(גם מסירות בגרירה) פה בארץ תפסתי פלמידות לבנות,טונות שחורות,מוסרים,ומליטות. באילת גם תפסתי ברקודות... בהצלחה...

איך תפסת בארץ?

עם חכה או מסירה? באיזה אזור? האם השתמשת בז'רז'רה בגודל שכתבת? (20 סנטימטר) תן קצת פרטים על הצינורית כדי שנוכל למצוא כזו (למה היא משמשת? איפה קונים?) אם אתה דג עם חכה, האם אתה מז'רז'ר בצורה הרגילה, או שאתה מקפיץ את הפתיון במקום אחד כמו תולעת?

Barracuda

New member
תשובה..

בארץ תפסתי עם חכה באזורים שונים ממרינות מהחוף מסירה בזרימות של מים חמים.... השתמשתי בז'רג'רות בגדלים שונים מ10 ס"מ עד 40 ס"מ בכול הצבעים אבל הצבעים הכי מוצלחים הם אדום ורוד וצהוב זרחני. אני ז'רז'רתי בצורה הרגילה והתוצאות די טובות. את הצינוריות ניתן למצוא בחנויות לציוד לגני ילדים. ממליץ לכולם לנסות..

אוריא

New member
נשמע מענין.

אתמול ב-ESPN היה משהו שקשור לדייג? אני יודע על שבת ושני. נשמע רעיון מענין ופשוט. תוכל להרחיב על בחירת הצבעים? זה משהו שעוד לא הצלחתי לתפוס.

Barracuda

New member
ביום ראשון יש שידור חוזר מיום שבת

משעה 7 בבוקר עד 11. בענין בחירת הצבעים,פשוט ניסיתי את כולם והצבעים אדום צהוב וורוד (כולם זרחניים) הניבו את התוצאות הטובות ביותר בסך הכול מנסיון אישי ..

למעלה