לכול המעונינים

לוי אסף

New member
לכול המעונינים ../images/Emo32.gif

אתר מזג אוויר חדש עלה אתמול לרשת, את האתר הקימו 4 חזאים! באתר אפשר לקבל תחזיות מפורוטת ובימים הקרובים יעלה גם הפורום שהוא אפשר לשאול שאלות ספציפיות. פרט לכך יש בוא גם כתבות על מזג אוויר, איכות סביבה, ובקרוב גם טיולים. מומלץ!

BikingViking

New member
אופסס

זה הפורום עליו דובר. בכל אופן שם יש קישור לאתר. מדובר באתר של בועז דיין שמדווח לנו מידי פעם על מזג האוויר . למי שרוצה הנה האתר.

לוי אסף

New member
סליחה שכחתי, דבר ראשון לא מדובר על

האתר של בועז דיין! באתר של בועז( שבאמת אין לי דבר נגדו ) התחזית מתעדכנת פעם בשלושה ימים ולא ממש ממוקדת! חוץ מזה שם זה אתר קישורים. באתר החדש יש עדכון בלילה פעם ביום של החזאי הטוב במדינה, אורי בץ. תהנו-http://www.seasonet.coו

aFish

New member
נראה לי שטעית בכתובת....

הלינק נראה שגוי. יש לאורי בץ אתר, דרך אגב, אבל הוא זועתי למדי בעיצובו ויכולותיו (לא יודע לגבי התוכן). נראה לי שלא התכוונת לאתר זה.

timon1

New member
לוי אסף, הכפשת מתחרים הינו מעשה

שגוי, על אחת כמה וכמה כשלא מדובר על מטרות רווח [או שיש משהו שאני לא יודע].

לוי אסף

New member
דבר ראשון לא התכוותי להכפיש אף אחד

דבר שני האתר בכלל לא שלי! אני העלתי את זה בתור עזרה לחברי הפורום על מנת שיוכלו לקבל תחזית גשמים עדכנית ומדויקת ככל האפשר. אגב אין לי כל רע נגד בועז דיין.

poloew

New member
לוי אסף לא הכפשת שמו של איש

ואל תיקח את ההערה שזרקו לך כאן ברצינות. ישנם אנשים חמומי מוח שלא תמיד שולטים ביציאותיהם. כבר קרה בעבר. תודה על הקישור.

timon1

New member
אמת, טעות שלי

האתר של בועז דיין! באתר של בועז( שבאמת אין לי דבר נגדו ) התחזית מתעדכנת פעם בשלושה ימים ולא ממש ממוקדת! חוץ מזה שם זה אתר קישורים. באתר החדש יש עדכון בלילה פעם ביום של החזאי הטוב במדינה, אורי בץ. אולי אתה מר פולו, לא רואה פה הכפשה כי לא נאמרו פה מילים בוטות אבל הקטע המודגש לא נראה לי כמו שבחים או ביקורת בונה... בועז [שאיני מכיר אותו כלל דרך אגב], מלווה את הפורום הזה כבר זמן רב ואם לשפוט לפי תגובות החברים, באופן לא רע בכלל ולדעתי לא היה מקום לקטע זה בהודעתו של אסף שמן הסתם נכתבה לטובת הפורום. ולך בנימה אישית מר פולו: אכן יש פה אנשים חמומי מוח שאינם שולטים על יציאותיהם אבל לפחות הם לא מסתתרים מאחורי שם של מכונית. נ.ב. ה"יציאה" שלי בנוגע להכפשה נכתבה בשליטה מלאה ובקור רוח.

Eyal Hershtik

New member
אולי מספיק ../images/Emo46.gif

טימון , הבן אדם (אסף) כתב את דעתו וזכותו לחשוב כך והוא אף נימק למה , מפה ועד להכפשה יש הרבה מאד . אם גם היית שם לב אז אסף הוא "חובב" מזג אוויר ומכאן גם הידע שלו לגבי תחזיות וכו' . בשביל זה גם נועד הפורום,לאמר דעות שגם לפעמים הם לא תמיד לדעת כולם. כל הכבוד אסף שהארת את פנינו
אייל

Zeev Kovalsky

New member
יש אתר מצוין ../images/Emo139.gif ../images/Emo138.gif |סופגנ

האתר של מדינת ישראל. נוח לשימוש ולא פחות מעודכן מאלה הניזונים ממנו. למען גילוי נאות: אין לי שום קשר לשרות המטאורולוגי הישראלי פרט להיותי צרכן של מזג האוויר.

למעלה