לכול הפורום ומשפחת דיימנדז

לכול הפורום ומשפחת דיימנדז../images/Emo138.gif

חג שמח לכולם
תסובבו
ים תאכלו
יות,אבל לא הרבה שבסוף לא תיראו כמוה
שיהיה לכם את החג הכי שמייח שיכול להיות לכם
תנצלו את החופש הזה כמה שאתם יכולים(ללומדים שמבנינו)!!! תחשבו על ה90 ימים ללמוד...(
) אחרי זה ואז פסח בכולופן שיהיה לכם החג הכי מדהים בעולם!!! ותדליקו נרות
תהנוו

ayala 13

New member
מרוקאית../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח... סופגניות יותר טעים
חחחח חג שמח לכווווולם
ומעיין-תבואי

חג שמיייחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח קרןן נר לי נר לי נר לי עמיד חחחחחחח זה אבל לא ככה את לא מבינה? נר לי נר לי נר לי מדליק :p בחנוכה את _____ אדליק (את החתולה שלך.. חחחחח את יודעת למה אני מתכוונת..)

תדליקי אותה ותראי מה יקרה לך!

אני אדליק את האימ אמא שלך! את כל הבית ואת החתול שלך אני אדאג שיילך לשחיטהההה!!! ואת גם יודעת למה התכוונתי כשאמרתי עמיד חחחחחחחחח נ.ב. נראה לי האיש שרצנו (יותר נכון רתי) אחריו אתמול באמת היה גנב! ואת היית עדה לפשע! אבל אני חפה מפשע כ אני לפחות ניסית לעצור אותוווווווווווו חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח יאללה

בואו כולנו נדליק את ה"חתולה" של קרן!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (כולם כזה כן כןן יאללה ואף אחד לא מיזו החתולה.. קרן -שאד אפ!) חחחחחחחחחח עמיד חחחחחחחחחחחחחחחחח וזה לא היה גנב! זה היה מישהו שלקח את הכלב שלו לטיול בלילה והיה לו קר אז הוא שם כובע על הראש ואז הוא נכנס הביתהההההההההה

זה כן היה גנבבבבבבב

הוא ראה שאני רודפת אחריו וברחחחחחחחחחחחחח והעמיד את כבר יודעת מזה חחחחחחחחחחח

זה היה גנבבבבבבבבב

ואני לא סתם רצתי אחריו!!!!!!! והוא גם ברח ממני מה שואמר שהוא היה גנבבבבבבבבב!!!!! והכלב שהוא היה איתו היה גנובבבבבבבבבב

ספינג' יותר טעים ואני אשכנייה../images/Emo3.gif

ד"א אני לא יודעת אם אני אוכל לבוא
אני גם ככה במצב רוח הכי חראא שיכול להיותתתתת:(

חג שמיחחחחחחחחחחחח

"אימי אפתה לביבה לי לביבה חמה ותוקה לביבה חמה ומתוקה" חחחחחחח חג שמיחחחחחחחח נ.ב. לכל האוכלי סופגניות (שאני בניהם) זהירות זה 500 קלוריות!!!!

למעלה