לכול חבריי "האוהבים"

r o n i1

New member
לכול חבריי "האוהבים"

אז ככה.... די נמאס לי שכל פעם אני צריכה להוכיח לכם את נאמנותי את הרגש שנקרא חברות.... אני לא יכולה עוד לסבול את זה שאני צריכה להיזהר בכל מילה כדי לא לפגוע. בכל מעשה שלא יגרום לכם להתפוצצות עליי. נמאס לי שכל פעם כולכם סבבה איתי עד שרות מיטל או רותם מגיעות ואני כמו כד שעבר זמנו יושבת בצד מצייבשת בצד וצוברת אבק.... כשאתם צריכים מישהו כאוזן קשבת ולשים עליו את הראש כשעצובים או משהו לגלות לו את כל רחשי לבכם אני שם תמיד בשבילכם... נתי הלוא אתה בטוח זוכר איך כשחשבת שלחבר של אמא שלך יש אולי סרטן באת ובכית ואני ישבתי ועזרתי וגם לא הלכתי וגיליתי לאף אחד.... ואת רות... כשמיטל ושני ריכלו עליך למי באת ואשמת אותן....כאלה אשמות שבחיים לא אוכל להגיד.... ואני לא הלכתי וגיליתי ווו ואת מיטל-אומרת לי איך רות מנצלת אותי אבל גם את ככה מנצלת אותי ואני שותקת... טוב אז תקשיבו נמאס לי!!!!!!!!!!!{ אני לא יכולה יותר להיות הכר שאפשר לבכות עליו אני לא יכולה להיות כמו מחשב שכשרוצים משחקים וכשלא הוא סתם צובר אבק בצד.... אני מצטערת אני פשוט מתמוטטת.... אני כבר לא יכולה הלמשיך ככה אולי את זה אני בחיים לא אגלה לאף אחד אבל גם יותר לא אשמור בפנים טוב שיש את הפורום להוציא הכול.... אני יודעת שאף אחד שמכיר אותי לא בפורום זה... דרך אגב אני בת 14

Y A E LY

New member
רוני

גם אני בת 14, ואני בהחלט מודה על פורום מכתב שלא נשלח שנותן לנו את האופציה להוציא הכל, בדרך מיוחדת שבאמת עוזרת. אני באמת הזדהיתי איתך בקשר לתחושת הניצול- גמני מרגישה לרא פעם שאני טובה רק כשצריך כתף. יש לי להגיד לך רק דבר אחד- תמשיכי הלאה. שימי על ה**** האלו*** ו- תמצאי לך חברות שבנוסף להיותן חברות הן גם בנות אדם איכפתיות, שיהיה איכפת להן גם ממך וגם מהן באופן שווה. אם את רוצ עזרה, עידוד או תמיכה- אם את רוצה תמיכה- את מוזמנת אלי למסרים- בסך הכל שתינו לרוב באותה הסירה.קבלי
גדול

למעלה