|לכול חב'ריי הפורום..מאיה בוסקילה..

|לכול חב'ריי הפורום..מאיה בוסקילה..

היי חב'רה מה נישמע סוף סוף חזרתי לפורום של מאיו'שש.. הקיצור..שמעתי שהיה מיפגש מעריצים ליום הולדת של מאיה.. מזל''ט.. אממ.. הפורום נאהיה ריק!! תגיבו חב'רה תוסיפו תמונות תדב'רו על מאיו'ש.. תנסו..לדבר עלייה בכול דבר אפשרי.. פשוט עכשיו אנחנו צריכים להיות ממש קרובים למאיה.. בגלל הטביעה..צריכים לעזור לה ולעודד אותה.. דבר ראשון אני מאוד מאוד שמח לחזור לפורום הזה.. אבל חב'רה צריכים להחזיר את מאיה לפורום.. להחזיר אותה..לעולם המוזיקה! לבמה..לדוגמנות..לעיתונים.. הקיצור..סליחה שלא שירשרתי כיי זו הודעה דחופה.. נ.ב תחשבו על מאיה תחשבו עליהה.. תוסיפו תמונות אתם חייבים הפורום נאהיה מעפן מיום ליום.. אז חב'רה...תתחילו להציף..תפורום!!בתמונות בכתבות הכול.. ביי אנשנושיםםם....מאיוש חולה עלייך!! רק אל תגיד לי שהכל בסוף עובר ואל תספר לי איך האופק מתבהר לא רוצה מילים להתנחם לא אכפת לי מי יוצא אשם רק אל תגיד לי שיאהב אותי אחר ואל תגיד לי שאסור לי לוותר אל תחפש את הדמעות יש לי עוד כל כך הרבה לראות תדע החופש כבר קורא בשמי מזמין אותי אליו לא מפחדת שוב לבד אז אל תחזיק לי את היד ואם הדרך חשוכה עכשיו אולי ארעד מקור לא, לא תשמע אותי בוכה ^^..מאיוש עוד לא ניפגשנו אבל אני מקווה שניפגש..^^ חולה עלייך כול חיי..אפילו אם לא תאהיה סלב אני יואהב אותך!! ש'לך מכול ה-ל-ב סהרו'שש.. זמין בישבילך 24 שעות ביממה צרי קשר 0523853551 מאיו'שש אני מתגעגע..תחזרייי אלינו..

sonioosh

New member
...

אני לא חושבת שהפורום ניהיה מעפן מיום ליום אני חושבת שהוא דווקא הולך וחוזר לעצמו בימיוחד אחרי המפגש עם מאיה ואני ממש לא חושבת שצריך להחזיר את מאיה לעיתונים ולדוגמנות מאיה היא זמרתת! והיא בעצמה אמרה שהיא לא רוצה ביכלל את כל העיתונות הזאת והדוגמנות וכל הדברים האחרים שהיא עשתה היא בסך הכל רוצה לשיר מאיה היא זמרת והיא לא הלכה לשום מקום היא בעצמה אמרה לנו שהיא עובדת על דיסק ולכן היא נעלמת לאיזה תקופה לא רק ביגלל רוברטו אם כבר צריך להחזיר אותה זה להחזיר אותה לבמה שתמשיך לשיר ולעשות את מה שהיא הכי אוהבת וטובה בו ונהנת ממנו ותאמין לי שאנחנו מנסים לעשות כל מה שאנחנו יכולים

nitzangro2

New member
סוניוש צודקת..וחוץ מזה אי אפשר לשים

תמונות כי אין מנהל.....

גם לדעתי סוניה צודקתתת

כפרה עליה חחחחחחחחחחחחח הפורוםם עכשיו נראה לי שהוא מתחיל להתעורר ולאט לאט הפורום יתמלאא לפחות ככה אני מאמינה ואני חושבת שיש עוד כמה שמאמינים בזהה.... אנחנו מקווים שמאיה תנצח בתביעה שלה נגד רוברט ותחזור לשיר ונתמוך בה בכל צעד שתעשה ואני שמחה שחזרת:)

לא צריך להחזיר אותה

לדוגמנות או לעיתונות היא רק רוצה לשיר היא לאט לאט חוזרת לעיתונות אם לא שמתם לב... בוואלה וE מדברים עליה המון ועכשיו עםפ התביעה (תנצחי מאיוש!!!) בוואלה כתבו שהיא כניראה עובדת על אלבום חדש !!!(אמן) רק שיצאו פוסרטים שלה.. אין לי!!!!!

אנני28

New member
אני לא מבינה למה אין פה מנהל !!

למה אין מנהל לפורום הזה??? מי אחראי לזה? למי פונים עם זה???

למעלה