לכול מי שיענה לי התשובה מאוד תעזור לי

לכול מי שיענה לי התשובה מאוד תעזור לי

היי יש לי שאלה שהתשובה שלכם עלייה מאוד תעזור לי נושא האינטרנט מאוד מעניין ומאוד מרתק אותי אני גולש כול יום במשך שעות ואני אמור להתחיל ללמוד עוד חודש או חודשיים webmaster הבעייה שלי היא שהרבה אנשים אמרו לי שעד שאני אסיים את הלימודים השוק יהיה מוצף בכאלו אנשים ולא תייהייה דרישה כמו שיש היום ועדיף לי ללמוד הנדסת רשתות או תיכנות מצד שני הנושא הזה מאוד מעניין אותי ובכול אתר כמעט שאני גולש אני רואה דרושים השאלה שלי היא מה עליי לעשות אני נורא רוצה ללמוד את זה אבל גם נורא מתלבט ואני יודע שאיןם אני ישקיע ויהייה תותח אז אני אוכל לקבל עבודה תמיד אינטרנט זה דבר שתמיד ישאר אוליי תגידו לי מה דעתכם???? תודה ברי סחרוף 24

Ey@L

New member
שאלה קשה......

WEBMASTERS צריך ותמיד יהיה צריך, בקשר לזה שיש הרבה שלומדים את זה עכשיו זה נכון, אבל, בכל זאת WEBMASTER יכול להיות מקצוע נחמד ומעניין וגם תחביב. בקשר לזה שעדיף ללמוד רשתות וכו`...זה דבר אחר, פחות מבוקש אבל יש קצת מחסור במקצוע הזה. שכמובן יותר קשה, פחות מעניין, ודורש יותר השקעה. תיכנות זה משהו אחר, אין טעם ללמוד תכנות אם אתה לא עושה תואר במדעי המחשב לפחות. סתם להיות מתכנת לא עוזר הרבה. צריך את הידע הכללי (מתמטיקה) בשביל לעבוד רציני. בכל מקרה רק עבודה של מנהל רשתות היא ממש רצינית, השאר קרובים יותר לבין תחביב ולבין הכנסה מהצד (שלא רעה בכלל) ובמקרים לא מעטים ממש עבודה.

runa5

New member
בתחום הזה.............

תראה: בתחום המחשבים שהוא עצוםם, לא אתה ולא אף אחד לדעתי יוכל להגיד מתי מסתיים עידן הרשתות או עידן האינטרנט או כל נושא אחר בתחום. גם אם תעזוב ותעבור לניהול רשתות, פתאום תפגוש מישהוא שיגיד לך שחבל לך על הזמן. תראה - לדעתי בחרת לך תחום טוב, שתמיד תהיה דרישה, ולהיפך היא רק תתגבר. אל תשכח שבזמנינו עידן האינטרנט מחלחל לעסקים יותר ויותר, אז..... תחשוב לבד. כל העולם סביבנו נכנס לעבודה במחשבים (ולא משנה באיזו צורה - אינטרנט, תקשורת מחשבים וכו`) אני מקווה שזה עונה לך על השאלה. בכל אופן בהצלחה במה שתחליט. ביי זהבה (runa)

למעלה