לכול מי שמופיע על במה:

roy puppets

New member
לכול מי שמופיע על במה:

חוץ מהבובות אני גם קוסם ויש לי הופעה מול ילדים עוד שבועים ואני לא יודע איך לעניין ילדים במופע שלי. אז מי שמופיע, איך אתם מעניינים את הקהל שלכם ? (גם בעזרת בובות.)

ערב טוב, מהו גילם של הילדים?

כמה זמן ההופעה? מה ההופעה כוללת? קסמים,תיאטרון , הפעלה???? האם יש הורים? ההופעה במקום סגור או פתוח [בחוץ]? ההופעה בבוקר או בערב? הכי חשןב מערכת הגברה מקצועית ...יש???? ועכשיו לאחר שתענה לי על כל השאלות אענה לך תשובה מפורטת.... מקסימום לא תבין , תוכל לטלפן אליי בבוקר ואתן לך טיפים בלייב.....אל תדאג יהיה מצויין! לילה טוב וברוך בואך דבי

roy puppets

New member
תשובה

הילדים צעירים, גילאי גן-כיתה ב אורך:40 דקות ההופעה כוללת קסמים וקטעים קצרים עם הבובה שמלווים את המופע ומפרידים בין הקסמים אין הורים אבל יש מבוגרים ההופעה במקום סגור ההופעה בצהריים אין מערכת הגברה מקצועית

היי ROY ../images/Emo13.gif

הרעיון שעולה לי בשבילך הוא שבאמת תכניס בובות בין קטעי הקסמים, שכל אחת בתורה תתייחס לקסם שהיה לפניה. למשל, בובה אחת תגחך ותזלזל בקסם ה"שטותי" ובהתרברבות משעשעת תנסה לעשות את אותו קסם ויקרו לה דברים מוזרים (נגיד - היא תנסה להעלים חפץ בשק ולא תצליח, ואז כשהיא תציץ פנימה לראות מה מקולקל שם, יעלם לה האף...), היא תרד בבושת פנים מהבמה, ואז תמשיך עם קסם חדש, תוך שאתה מתייחס להתנהגותה המחוצפת של בובה שמעיזה לזלזל בך. בובה אחרת יכולה לקרוא מחשבות או להדגים טלפתיה בגרוש ("אתה בחור מקסים ורגיש, ואני צופה לך שבעוד 50 שנה יצמחו לך שיערות לבנות"...) אתה יכול גם להביא בובות שינסו לעשות קסמים ולא יצליחו, ואז אתה תראה את הקסם "באמת" והן יודו לך מקרב לב. בקסם האחרון תוכל להביא בובה שתגיד בהתרגשות לכל הקהל למחוא לך כפיים ותבקש ממך חתימה, וכך המופע יסתיים באווירה נעימה. מקווה שעזרתי... שיהיה בהצלחה!!!

ולגבי מערכת הגברה...

כדאי מאד שתשיג למופע, כדי שלא תוציא את הגרון. זה גם עושה חלק מהרושם... אם אין לך, נסה לבקש ממי שהזמינו אותך שהם ידאגו לכך. ועוד טיפ קטן איך לעניין את הקהל: לפני שאתה מתחיל, קח נשימה עמוקה, ותשתדל ל ש ת ף את הקהל בקסמים ובקטעי הקישור: הזמן ילד לבמה לעזור לך לבצע קסם (שיגיד הוקוס פוקוס למשל), תדאג לכך שהבובות יפנו לילדים מהקהל באופן אישי בהומור. (למשל: בובה תשאל ילד איך קוראים לו ותחזור בצורה משובשת על שמו: "אפרים? מספריים? מכנסיים??") סומכת עליך שתצליח!

למעלה