לכול מי שמפחד חושש או סתם הולך

reystlen

New member
לכול מי שמפחד חושש או סתם הולך

לטירונות אני רוצה לספר לכם על הטירונות שלי : אני החייתי בהילטונים במקוצרת (10 ימים) ובכיתי כמעט כול יום ממש בלי סיבה בגלל שהתגייסתי בתחילת האינתיפדה שלחו אותנו יום אחד לעזור לאנשים בתל השומר למיין חבילות של תחבושות עזרה ראשונה וכאלה אז כמה מאצלנו שהיו בקורס חובשות (חצי מחלקה ) לקחו מזרקים חוסמי עורקים וצינוריות ובשישי שבת שהשאירו אותנו עשו לעצמן עירוי "דמה " (כי לא היה להם מה ל"שים") . בת מטורפת אחת לקחה קצת מהדם שיצא (עירוי אתם יודעים ) וכתבה "חבל " על הקיר של השירותים (אחת המפקדות שלהם היתה אומרת להם את זה בקורס חובשות ) וכמובן היה בלגן והמכיות הגאונות שלנו חשבו שרצחנו חתול והצטרפנו לכת השטן או משהו (?) והכול נגמר בטוב בסופו של דבר (החובשות שהשתתפו רותקו לשבת האחרונה בה כולם יצאו הביתה וסימו טירונות והבת שכתבה קיבלה פסילה מתפקיד ) חוץ מזה היה לנו שיר : קורס מכיות זה חרא קורס מכיות למי שאין קבא קורס מכיות מלא פוטנציאל תיהי כלבה קבלי סמל תהנו (אני נהנתי בסוף)

just4fun

New member
תשמעי........ ../images/Emo12.gif

לא ידעתי שאלו הבנות שמשתתפות בקורס חובשות..... מה זה העניינים האלה?? ואלה שעושות קורס חובשות הן בטירונות 02?!

reystlen

New member
יש כאלה מופרעות בכול טירונות. . .

וזה לא צריך להפחי הן היו אחלה של בנות ועשו הרבה הן היו אלו שהתנדבו ועודדו ובסופו של דבר היה מגניב

just4fun

New member
אוקיי ../images/Emo65.gif אז אחלה

אבל זה עדיין נשמע מטורף מדי...זה רפואה...מפחיד אותי מזרקים

למעלה