לכול מי שמפחד מסטטינים ,,,
שלום לכולם.
הרופא בעבר המליץ לי על כדורי-סטטינים-להורדת כולסטרול גבוה בדם. בהתחלה מאוד חששתי לנסות,מכיוון שהפחידו אותי בתופעות לוואי קשות, כמו התכווצויות שרירים חזקות ובחילות בלתי נסבלות.
אך במציאות הכול הופרך,ולמרות כול ההפחדות ,החלטתי שאין חכם כבעל ניסיון, ועדיף לנסות ולהוריד כולסטרול גבוה, ולא להמשיך ולחוש תעוקות לב . כעת לאחר חודש ימים אכן זה מועיל:
תודה לאל, שכבר אין תחושה של תעוקות -לב חזקות ,כפי שהיו
מידי יום,וגם אין התכווצויות בשרירים,ולא שאר תופעות- הלוואי שעליהם הזהירו את נוטלי -הסטטינים.
אז אם גם אתם רוצים לאזן את הכולסטרול הגבוה ,(למי שיש),
כדאי מאוד ליטול סטטינים ללא חשש,ובעזרתם הכולוסטרול יירד,
ויימנע מכם את הנזק שנגרם מכולסטרול גבוה ,שהוא:
הפסקת אספקת -הדם והחמצן ,לאזור מסוים בשריר -הלב,
דבר שגורם לכאבים עזים ,וללא טיפול - ייגרם התקף לב.
אז רציתי לשתף את מי שמוטרד,שיידע שהסטטינים מועילים מאוד בהורדת הכולסטרול.(בדרך כלל ידוע שיש לרוב הסוכרתיים.)
ובהחלט אפשר לברך את משרד -הבריאות שנתן אישורו ,לכלול
בסל- הבריאות את הסטטינים, מצילי-החיים.
תרגישו טוב ,ורק בריאות.
שלום לכולם.
הרופא בעבר המליץ לי על כדורי-סטטינים-להורדת כולסטרול גבוה בדם. בהתחלה מאוד חששתי לנסות,מכיוון שהפחידו אותי בתופעות לוואי קשות, כמו התכווצויות שרירים חזקות ובחילות בלתי נסבלות.
אך במציאות הכול הופרך,ולמרות כול ההפחדות ,החלטתי שאין חכם כבעל ניסיון, ועדיף לנסות ולהוריד כולסטרול גבוה, ולא להמשיך ולחוש תעוקות לב . כעת לאחר חודש ימים אכן זה מועיל:
תודה לאל, שכבר אין תחושה של תעוקות -לב חזקות ,כפי שהיו
מידי יום,וגם אין התכווצויות בשרירים,ולא שאר תופעות- הלוואי שעליהם הזהירו את נוטלי -הסטטינים.
אז אם גם אתם רוצים לאזן את הכולסטרול הגבוה ,(למי שיש),
כדאי מאוד ליטול סטטינים ללא חשש,ובעזרתם הכולוסטרול יירד,
ויימנע מכם את הנזק שנגרם מכולסטרול גבוה ,שהוא:
הפסקת אספקת -הדם והחמצן ,לאזור מסוים בשריר -הלב,
דבר שגורם לכאבים עזים ,וללא טיפול - ייגרם התקף לב.
אז רציתי לשתף את מי שמוטרד,שיידע שהסטטינים מועילים מאוד בהורדת הכולסטרול.(בדרך כלל ידוע שיש לרוב הסוכרתיים.)
ובהחלט אפשר לברך את משרד -הבריאות שנתן אישורו ,לכלול
בסל- הבריאות את הסטטינים, מצילי-החיים.
תרגישו טוב ,ורק בריאות.