לכומתה אדומה ולכל מי שיכול לעזור!

מעין .א.

New member
לכומתה אדומה ולכל מי שיכול לעזור!

ידיד שלי קיבל מזמן שאלון העדפות לבן (בלי סיירות). הוא מאוד רוצה סיירות ולכן התקשר למדור סיירות, אבל שם אמרו לו שהוא לא יקבל יום סיירות. בצו הראשון הוא לא ממש ידע אם הוא רוצה קרבי ולכן חשב שאולי זה מה שדפק אותו! יש לו פרופיל 97 וקב``א גבוה (ביררו לו) כך שהכול מתאים לסיירות! הוא כתב מכתב ערעור לקבלת יום סיירות אך נענה בשלילה! מה כדאי לעשות עכשיו? לנסות לשלוח עוד מכתב? אשמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי! הוא ממש בכושר (אנחנו מתאמנים יחד בכושר קרבי) וגם בעל מוטיבציה גבוהה! אז זה באמת פספוס של הצבא! תודה מראש לכל העונים! מעין

מעין - אני רק יכול להציע

אני רק יכול להציע לו לברר במרץ מה בדיוק פוסל אותו (האם מדובר בסעיף רפואי), ואם לא, וזה חשוב לו, הייתי מתקשר ומנג`ס למדור סיירות, ובמקביל שולח מכתב לרמ``ד סיירות (רס``ן נירית מטלון אם אני לא טועה) ולספר לה בדיוק כמה ולמה הוא רוצה לקבל זימון ליום סיירות, ואם לא ליום סיירות הרי שלפחות גיבוש צנחנים. אני לא יכול להבטיח תוצאות, אבל שווה לנסות. התעקשות נמרצת יכולה גם לשנות את ה``תדמית`` שיש לו בעיני מערכת הגיוס (לפחות ממה שאמרת על הצו הראשון) כחסר מוטיבציה. אני מאמין שאם יראו שהוא מתעקש יתנו לו. זכרו שבסוף יש בני אדם מאחורי הקווים של מדור סיירות :cool: תמסרי לו בהצלחה יוני

avipe

New member
לדעתי

פשוט להציק להם....להציף בפקסים וטלפונים כול יום את לשכת הגיוס ומדור סיירות...זה הכול עניין של החלטה של פקיד....אז להציק ולהציק..מקסימום אם צריך אז להביא המלצה מהיועצת של ביהס או משהו כזה...

למעלה