לכומתה אדומה !

• פותח הנושא 0ren
  • פורסם בתאריך

0ren

New member
לכומתה אדומה !

יש לי דרך להגיע למגל``ן, אבל אאני לא יודע מה הולך שם ואני לא יודע אם אני רוצה .. אם אפשר תספר לי מה שאפשר לספר.. בעיקר על האנשים שמשרתים ביחידה כי זאת תהיה הסיבה המכרעת עבורי.. ותתחשב בבקשה באנשים של כל היחידיה לא רק באנשים שאיתך בצצות כי יכול להיות שנפלת על מחזור טוב.. תודה, אורן

לאורן

קודם כל- מה ה``דרך`` שלך להגיע למגלן? אם זה ע``י פרוטקציות למיניהן לא הייתי מציעה לך בכלל, כי לא תרגיש חלק מהקבוצה ולא תהיה לך את ההרגשה שהרווחת את זה בזכות עצמך כמו כל השאר. ברצינות-בכל הסיירות מסתכלים על מי שהגיע בפרוטרציה (ויש מעט מאוד) כעל ``מנודה`` וכרמאי... אם אתה רוצה, אתה יכול לענות לי באי-מייל [email protected] בקשר לשאלה השניה: אני יכול להבטיח לך, באחריות אם חתימה, שבועה והבטחה אישית, שאם תגיע הנה, תתאהב כמעט באנשים פה: ביציאה הראשונה שלי הביתה אחרי הקבלה ליחידה, סיפרתי לאמא שלי על החבר`ה: שכולם שם באותו ראש, עם אמינות, אחריות, יושר וכל התכונות שבנאדם מחפש בחברים שלו (בעיקר-חברים טובים באמת). רוצה דוגמה? שנה שעברה תיכננו לנסוע לכינרת ליום-יומיים כיף, וכולנו אכן היינו שם, חוץ מאחד החבר`ה (לא מהצוות שלי) שגר אז באילת, ומסיבה אישית לא היה יכול לעזוב את העיר. מה עושים? דיברנו איתו בטלפון, נכנסנו למכוניות כמו שאנחנו, וירדנו כולם להיות איתו באילת (היה סבבה לאללה) רוצה עוד דוגמה? אני בעצמי חתמתי וויתור על מטכ``ל כדי להישאר עם החבר`ה שלי. בקטע של ה``איכות האנושית`` אין לך מה לדאוג. וכמובן שלא בתחומים אחרים. יוני

0ren

New member
את טיב הצוות שלך הבנתי..

אבל השאלה אם כל שאר הצוותים גם ככה או שנפלת על צוות מיוחד ? אתה מכיר את הצוותים האחרים ?

אני מכיר את כל הצוותים

וכולם בלי יוצא מן הכלל ככה (כולם עברו את אותם מיונים אחי, אין גיבושים מיוחדים רק לצוות-6).

למעלה